Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
beluistef spune:
Buna fetele 
Am fost la doctor de dimineata, ca facuse schim cu altcineva de tura si asa ca am mers de dimineata.
Bebe are 4.97 mm, este bine, nu i-am mai ascultat inimioara, dar a zis ca este bine, si are 11 sapt si cateva zile ( deci se pare ca este mai mare decat am calculat eu ), insa acum m-a bagat in sperieti cu altceva.
Hematomul nu mai este insa i se pare ca am fibron 

...a stat si s-a tot uitat acolo si cand i-am zis ca la un eco din luna iulie 2009 mi-au iesit " organele" sanatoase, fara fibroame, chisturi...a zis ca atunci nu ar avea cum sa fie fibrom...nu stiu ce sa mai cred. Ba hematom, ba fibrom. Poate o fi un bb2 pe acolo si el vede fibrom
. Oricum a zis ca in ianuarie, ar trebui sa se vada mai bine, iar daca si atunci imi zice ca este ceva de genul asta o sa merg sa vedem si altul ce zice.
O zi usoara la toate.
-ici
Elena,
10+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana ...si sa va mai spun ca am si intrebat prietenii respectivi...de ce nu au cumparat 2 caluti? si am primit un raspunsul de genul "vezi ce dezastru e aici? ar fi fost dublu daca aveam din toate jucariile cate 2 exemplare" ![]() You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 10+Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
si se certau oricum
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
bumblebee spune:
Elena, dar te-ai lamurit cum e cu stomacul? Poate nu e nici fibrom, nici hematom, dar am prietene care au bebici sanatosi, una avea un fubrom care crestea concomitent cu bebicul, dar s-a nascut sanatos si mamica e super ok, iar cealalta, eu stiu ca a stat linistita toata sarcina, repaos, dar important e ca e mamica si fericita
.
Sanatate multa!!!!

Alina
7+
gargarita
eladea2005 spune:
Elena, ma bucur ca bb e bine...
eu zic ca pt linistea ta ar fi bine sa mai consulti nu ecografist...daca ai posibilitatea...
unul mai bun, parerea mea...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
11+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adrianaBuc spune:
Elena, dar ce crescu bebicu' tau! Nu-ti face griji in legatura cu fibromul (daca o fi); am prietena care a nascut fara probleme si are o fetita sanatoasa.
10+
Vine bebe! 
bumblebee spune:
Fetelor, nu vreau sa ma impacientez, dar scurgerile mele parca au inceput sa se schimbe la culoare, sper roziu, sangeriu, asa, destul de slab, si ma doare si burtica.. La voi cum e? Ca stiu ca mai toate viitoarele mamici au de astea..
Alina
7+
gargarita
adrianaBuc spune:
Alina, eu nu te pot ajuta; eu nu am avut probleme pana acum, dar stiu ca celelalte fete au avut. Cred ca ar trebui sa stai in patut.
10+
Vine bebe! 
peta spune:
Alina, zic si eu sa stai in pat intinsa si sa iei no spa pt durerile de burta...daca cresc cantitativ scurgerile, mergi neaparat la doctor
CD27 spune:
beluistef eu am fibrom si am avut si la prima sarcina si sa stii ca e foarte posibil sa nu fi avut absolut nimic in iulie si fibromul sa fi aparaut acum din cauza hormonilor de sarcina care fac sa apara/creasca fibroamele cum e cazul meu, nici eu nu am avut inainte de prima sarcina fibrom iar acum la a 2 a inceput sa creasca foarte mult dar deja nu ma mai ingrijorez
sunt zen
dar daca ai fibrom nu trebuie sa iti faci griji, totul poate fi perfect normal, in functie de fibrom si de dr probabil ti se va recomanda cezariana, tratament nu exista, asa ca...cu D-zeu inainte
da mai auziti ce zicea dr aia: de sarbatori acum nu cumva sa mananci muraturi, sarmale facute cu varza acra...sare/zahar minim, cartofi NU nici fierti, nici copti, de niciun fel, produse de panificatie nup, paine minim, dulciuri nnuuuu, carne numai la gratar si numai slaba, am plecat d-acolo in goana
ia lasa-ma femeie ca nu-s bolnava, sunt gravida
10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Fetelor, nu vreau sa ma impacientez, dar scurgerile mele parca au inceput sa se schimbe la culoare, sper roziu, sangeriu, asa, destul de slab, si ma doare si burtica.. La voi cum e? Ca stiu ca mai toate viitoarele mamici au de astea.. Alina 7+ gargarita |
MERGI LA MEDIC NU MAI STA
+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita