Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina fugi la dr ca nu suna bine,asa debuteaza un avort menstrual...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna ziua fetele
Eu nu am dormit toata noaptea de greturi care doar acum m-au mai slabit putin, am fost sa fac ceva cumparaturi pt craciun si cum imi era foame m-am oprit intr-un restaurant am comandat o lasagna, si mi-au adus ceva groaznic innecat in bechamel, si carne arsa si pe deasupra am gasit o aschie de lemn la prima furculita, am crezut ca nu mai ajung la baie sa vomit, nu am reusit, si raul a persistat! Asta este, va trece!
Alina eu am doar vreo cateva minute pe zi o scurgere galben portocalie mi-a spus medicul ca este de la dopul care se formeaza sa protejeze bebelu, in restul zilei e normala !
Am avut in sapt 5 putin roz fff deschis mi-au spus ca a fost hormonal, dar a aparut instant doar o data cateva secunde! cred ca atunci cand ar fi trebuit sa-mi vina, in rest durerile s-au estompat, sper sa nu apara, eu as merge la medic in locul tau, pentru liniste!
Va doresc o zi fara greturi!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

beluistef eu am fibrom si am avut si la prima sarcina si sa stii ca e foarte posibil sa nu fi avut absolut nimic in iulie si fibromul sa fi aparaut acum din cauza hormonilor de sarcina care fac sa apara/creasca fibroamele cum e cazul meu, nici eu nu am avut inainte de prima sarcina fibrom iar acum la a 2 a inceput sa creasca foarte mult dar deja nu ma mai ingrijorez sunt zen
dar daca ai fibrom nu trebuie sa iti faci griji, totul poate fi perfect normal, in functie de fibrom si de dr probabil ti se va recomanda cezariana, tratament nu exista, asa ca...cu D-zeu inainte

da mai auziti ce zicea dr aia: de sarbatori acum nu cumva sa mananci muraturi, sarmale facute cu varza acra...sare/zahar minim, cartofi NU nici fierti, nici copti, de niciun fel, produse de panificatie nup, paine minim, dulciuri nnuuuu, carne numai la gratar si numai slaba, am plecat d-acolo in goana ia lasa-ma femeie ca nu-s bolnava, sunt gravida

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

eu zic ca tu ai gresit cabinetul si ai intrat la un dr dietetician...si ca tot veni vorba, mai bine nu mai manca deloc, ca sa micsoram riscul de a te ingrasa la minim, si cu putin noroc, poate mai si slabesti, ca nu strica niciodata sa fi piele pe os, poate iti gasesti de lucru in modelling dupa aia...
doamne fereste, multi nebuni pe lumea astea....

mi l-a recomandat cineva pe dr stelian pana de la filantropia, mai merge cineva la el, ati auzit ceva de el? pe net n-am gasit foarte multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Sheri pai tu mai ti minte de cum era inainte de dezastru?Cum adica nicio jucarie intinsa?

Am vazut niste poze dinainte de marele cutremur masuta era fara patura pe ea, cu scrumiera plina de mucuri, niste coji de fostic, doua beri, reviste peste tot, telecomenzi curate si functionale la locul lor, pereti albi ca neaua, canapele fara carpe de protectie pe ele, rame cu poze pe mobilele joase, chei si alte maruntisuri la indemana, perdelele nepatate de boraturi , sertarele pline cu maruntisurile mele si nu cu pampersi si alte creme, si f f mult spatiu, plin de flori! Acu numa jucarii, cand nu esti atent calci in una si nu e ca injuri si faci buba la picior, da i-o strici si se sparge si daca te vede urla si plange si vrea sa i-o repari si totul in clipa aia cand tot ce-mi doresc este sa ma uit in talpa sa vad daca-mi ies matele !

Shery +8 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor multumesc de incurajari inca o data.

Oricum am de gand sa mai consult si alt medic si daca ar fi sa se recurga la cezariana, asta este, in final noi sa fim sanatosi...amandoi. Oricum nu vreau mai mult de 3 copii .
In legatura cu firisoarele alea de sange din momentul inca nu am aflat nimic concret. Se pare ca ar fi de la o iritare a esofagului si din prea mult efort depus in momentul

Alina draga zic sa-ti suni medicul sa nu cumva sa ai surprize neplacute mai tarziu si chiar daca ar fi o alarma falsa de ceva rau, macar sa fii tu linistita.

-ici

Elena, 11+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

Citat:
citat din mesajul lui CD27

beluistef eu am fibrom si am avut si la prima sarcina si sa stii ca e foarte posibil sa nu fi avut absolut nimic in iulie si fibromul sa fi aparaut acum din cauza hormonilor de sarcina care fac sa apara/creasca fibroamele cum e cazul meu, nici eu nu am avut inainte de prima sarcina fibrom iar acum la a 2 a inceput sa creasca foarte mult dar deja nu ma mai ingrijorez sunt zen
dar daca ai fibrom nu trebuie sa iti faci griji, totul poate fi perfect normal, in functie de fibrom si de dr probabil ti se va recomanda cezariana, tratament nu exista, asa ca...cu D-zeu inainte

da mai auziti ce zicea dr aia: de sarbatori acum nu cumva sa mananci muraturi, sarmale facute cu varza acra...sare/zahar minim, cartofi NU nici fierti, nici copti, de niciun fel, produse de panificatie nup, paine minim, dulciuri nnuuuu, carne numai la gratar si numai slaba, am plecat d-acolo in goana ia lasa-ma femeie ca nu-s bolnava, sunt gravida

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

eu zic ca tu ai gresit cabinetul si ai intrat la un dr dietetician...si ca tot veni vorba, mai bine nu mai manca deloc, ca sa micsoram riscul de a te ingrasa la minim, si cu putin noroc, poate mai si slabesti, ca nu strica niciodata sa fi piele pe os, poate iti gasesti de lucru in modelling dupa aia...
doamne fereste, multi nebuni pe lumea astea....

mi l-a recomandat cineva pe dr stelian pana de la filantropia, mai merge cineva la el, ati auzit ceva de el? pe net n-am gasit foarte multe...

draga peta,
ce coincidenta, chiar astazi am fost la o consultatie la domnul doctor (tot asa la recomandarea cuiva) si mi s-a parut foarte ok, deloc fitos si foarte eficient, ca sa zic asa. S-a uitat repede pe analize (in sensul bun) si pe cele 2 eco pe care le aveam, asistenta mi-a luat tensiunea si temperatura in timpul acesta, ne-am si cantarit si mergem si la el la eco peste 2 saptamani (el a vrut saptamana viitoare dar nu pot eu ca plec in vacanta de craciun ca sa zic asa...).
am primit si sfaturi (repetate de 2 ori ca sa nu uit): sa iau acid folic pana misca copilul (i-am zis ca iau elevit si a zis ca e bine si asa, elevitul are si acid folic), sa nu racesc si sa nu ma ingras mai mult de un kg pe luna.
in plus voi continua tratamentul cu utrogestan pe care il luam deja (am un hematom descoperit la eco in saptamana 6 si am mici sangerari; plus ca tot la eco mi s-a descoperit uter bicorn - cu 2 cavitati in loc de una - si acesta da si el sangerari dar sub tratament vad ca suntem bine).
la sfarsit m-a intrebat foarte serios daca am intrebari si cum nu aveam mi-a zis ca nu-i nimic, sa pregatesc o lista pentru data viitoare
am fost la consultatie la cabinet ANAIS, la statia de metrou aviatorilor, iar consultatia a fost doar 50 lei.
eu zic sa te duci sa-ti faci singura o parere.

cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

cristina97 - multumesc mult pentru raspuns, imi pare tare bine ca mai merge cineva la acest doc si imi poate spune cate ceva despre el...deci tu ai fost multumita de el...eu o sa merg vineri de dimineata la filantropia, dupa aia vad eu, poate merg la cabinet sa nu mai stau la coada. Tu vei naste cu el? Analizele ti le recomandase deja cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

belu, ma bucur ca bebe e bine si a disprut hematomul. Ma duc si eu maine la eco sa vaz ce face al meu. Cat despre....fibrom nu stu ce sa zic. Ar fi foarte bine sa mai consulti un medic, macar sa stii sigur daca este sau nu.
Alina, sa mergi la medic. Sper ca esti in regula. Niste repaos a pat nu ar strica.

Larisa 8+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Alina stai la pat pana mergi la medic.
Carmenalbu ,cat avea bebelul tau cand i-ai vazut inimioara?
Apropos de papica eu tocmai am papat niste varza a la cluj ,cu varza murata off course si asa bine mi-o picat!!!!ce rau poate sa faca?dr astia nu au ce vorbi?

7+

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

cristina97 - multumesc mult pentru raspuns, imi pare tare bine ca mai merge cineva la acest doc si imi poate spune cate ceva despre el...deci tu ai fost multumita de el...eu o sa merg vineri de dimineata la filantropia, dupa aia vad eu, poate merg la cabinet sa nu mai stau la coada. Tu vei naste cu el? Analizele ti le recomandase deja cineva?

aveam deja niste analize facute la inceputul lunii octombrie la CMU(cam vechiute, recunosc) pentru ca m-am dus si i-am zis dr de acolo ca vreau bebe din nou (am mai avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut) si vreau sa fac niste analize dinainte ca sa nu descopar oaresce dupa.
asa ca am facut hemoleucograma, glicemie, sumar de urina si urocultura, toxoplasma, AgHBS, anticorpi pentru rubeola, PAP si secretie si chlamydia din sange (apropos, la chlamydia dr. pana nu a vrut sa se uite, a zis ca e irelevanta din sange).

atentie, lista nu e deloc completa dar doctorita a zis ca astea sunt mai importante pana sa raman insarcinata (dupa ce s-a uitat si pe rezultatele analizelor pe care le facusem dupa curetajul de anul trecut). de ex, nu m-am mai cautat de citomegalovirus pentru ca aveam deja anticorpi cu carul iar de rubeola nu o sa ma mai caut de acum in colo pentru ca am facut vaccin anul trecut.

asa. cam astea sunt analizele pe care trebuie sa le facem si acum, dupa ce am ramas insarcinate. o sa merg vineri la CMU pentru recoltare, nu am intrat in detalii cu dr. pana despre analize pentru ca a vazut ca le fac la CMU...
dr. pana mi-a zis in mod expres de urocultura, VDRL, HIV si AcHCV (a vazut ca anul acesta nu facusem ambele analize de hepatita, si B si C si de astea zicea ca va intreba neonatologul...he, he, pai mai e pana atunci) si i-am zis ca o sa le fac si pe astea.

Daca ai abonament la CMU, fa-ti programare la un ginecolog si cere-i direct recomandare pt analize, eu am fost la dr. ursea si le avea deja scrise pe o lista, ca sa nu uite vreuna Eu nu le-am scris pe toate pentru ca le-am facut in reprize, daca vrei lista completa sa-mi zici si o caut.

da, as vrea sa nasc cu el, vreau sa vad ce zice si la eco, mai ales despre uterul meu naravas.

la filantropia ti-ai facut programare, ceva, sau mergi asa direct?

cristina 8+

Mergi la inceput