3 saptamini

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

La mine, sotul are mereu in fiecare an cate o delegatie de 3 saptamani. Anul trecut eram gravi, anul acesta singura cu un bebe de 6 luni si m-am descurcat, nu am murit! Si faza faina este ca el s-a oferit sa mearga de fiecare data (putea alege sa mearga sau nu).

Deci ce mare scofala cu delegatia atata timp cat fata este adolescenta, bine pusa pe picioarele ei? Sau este vorba de gelozia partenerei/partenerului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Eu plec din tara de cel putin doua ori pe luna. Uneori, trebuie sa stau destul de mult,iar acasa am doua fetite, una de sapte ani si una de trei,care merg la scoala si,respectiv, gradinita. Sotul meu este ocupat pana peste cap, asa ca am apelat la bone.
Deci, noi suntem extrem de ocupati cu propriile afaceri. Mi-as dori sa fiunmai mult timp cu copiii, insa ce sa fac? Daca nu fac ceea ce fac, nu as mai avea posibilitati financiare ca fetele sa mearga la scoala si gradinita particulare ,unde taxele sunt foarte mari, nu as mai avea fonduri sa finantez multe din pasiunile fetelor,deci nu ar fi bine.
In privinta inselatului, mi se pare o prostie sa "nu lasi " sotul /sotia sa plece de acasa pe motiv ca isi gaseste pe altcineva. Pai daca nu exista incredere,ce naiba altceva mai exista? ca viata asta este atat de tumultoasa..... Ce ar trebui sa faca sotul meu? Sa-mi lege piatra de picior si sa ma priponeasca langa cratita? Pai daca s-ar pune problema inselatului, ii zic sau imi zice ca pleaca pana la magazin sau mai stiu eu in ce alt loc, si ma poate insela de o suta de ori. Ce-i chestia asta, ca nu te lasa partenerul sa pelci? De ce trebuie sa se ajunga la a pune problemele in felul asta?
Eu, dintr-un an de zile, vreo 5 luni,cel putin, sunt inafara tarii. Pai asta ar insemna ca sotul meu tebuie sa-mi puna centura de castitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Sincer, mie mi se pare o chestiune destul de aiurea astfel pusa; pai unde este increderea intre soti, mai ales ca aveti o fiica adolescenta, perfect capabila sa se descurce si singura? De ce anume iti este asa teama?!

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

problema e ca el e deosebit de gelos prin natura desi nu are motive. Si nu numai ca e gelos e si foarte posesiv. Nu sta singur. E mai rau ca un bebe mic. Cind se plictiseste, pune mina pe telefon.

El are firma lui unde lucreaza sa zicem jumatate de norma. Cistiga mai putin dar e ok, e suficient si pt ca are timp liber prea mult se gindeste la cai verzi pe pereti.

ideea e ca nu vrea sa stea singur ceea ce mie mi se pare o timpenie. Ati mai intilnit astfel de oameni? Atit de posesivi? Am prieteni care au joburi in orase diferite si se vad doar in weekend cind vine sotul acasa. Nic asa nu mi se pare normal dar in economia de azi e o solutie de compromis. de-asta va intrebam, in special pe cele cu soti gelosi.

ideea e ca accepta rational vorbind dar cind se ajunge la discutii in cointradictoriu pe te miri ce izbucneste si isi aminteste de delegatii si cum a stat el singur. E normal asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ia sa-si faca el rost de un al doilea job, caci este criza si nimanui nu-i strica niste bani in plus!!! Ia uite, d'le, ce probleme au unii, au prea mult timp liber!

La munca, nu la visat cai-verzi-pe-pereti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mai, nici mie nu imi convine sa plece sotul la cursuri sau in alte delgatii, fara nici o legatura cu gelozia, doar pt ca unele lucruri imi e greu sa le fac singura, cum e baita celui mic. plus ca eu nu am cu cine discuta aici, cand vine el acasa am si eu companie - bebele inca e la stadiul de bebeluseasca. dar daca trebuie trebuie si gata, nu se discuta. as vrea sa vad ce fata ar face seful lui sa ii zica ca nu-l lasa nevasta in delegatie ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Hai sa-ti scriu si din alt punct de vedere, cu toate ca inca-mi sta in gat....
Dupa 3 ani de cautat un job decent...l-am gasit!
Am trecut de n interviuri...mi-au prezentat oferta financiara , super buna ..(toate astea la inceputul lui septembrie)...JOBUL ERA AL MEU!
Trebuia sa plec 10 zile in Polonia, dintre care 4 zile erau doar sa ma plimbe, pe mine, cu masina si sofer in Krakowia si-n Warsowia.
Dimineata la 5, n-am fost capabila sa plec....s-a dus dracului tot si eu am ramas cu regretu'.

Am gandit ca tine: vai copiii ( al meu are 3 ani)...vai sotul...vai cum sa-l las singur atata vreme...si copilul...sa vina mama....vai ce zic parintii mei ca plec atata vreme de acasa...vai ce zice soacra ca-l las pe fiu-su singur...rahat...eu am ramas cu regretu'...
Inca -mi sta in gat...daca sterg mesajul sa stiti ca n-am suportat sa recunosc adevarul...

Eu zic sa nu-l bagi in seama daca-ti reproseaza delegatia...iar o pauza, prinde bine oricarui cuplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

problema e ca el e deosebit de gelos prin natura desi nu are motive. Si nu numai ca e gelos e si foarte posesiv. Nu sta singur. E mai rau ca un bebe mic. Cind se plictiseste, pune mina pe telefon.

El are firma lui unde lucreaza sa zicem jumatate de norma. Cistiga mai putin dar e ok, e suficient si pt ca are timp liber prea mult se gindeste la cai verzi pe pereti.

ideea e ca nu vrea sa stea singur ceea ce mie mi se pare o timpenie. Ati mai intilnit astfel de oameni? Atit de posesivi? Am prieteni care au joburi in orase diferite si se vad doar in weekend cind vine sotul acasa. Nic asa nu mi se pare normal dar in economia de azi e o solutie de compromis. de-asta va intrebam, in special pe cele cu soti gelosi.

ideea e ca accepta rational vorbind dar cind se ajunge la discutii in cointradictoriu pe te miri ce izbucneste si isi aminteste de delegatii si cum a stat el singur. E normal asa ceva?

of, e ca un baietel rasfatat, cum adica el nu sta singur? inainte sa se insoare nu tot singur a stat?
Chiar si fara delegatii, cred ca oricui i-ar prinde bine sa mai stea un pic singur macar 3 saptamani pe an. Ce frumos e sa iti fie dor, telefoane fierbinti, un 'abia astept sa te vad' .. chestii deastea siropoase:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

daca as fi sot si sotia mea ar vrea sa plece pt trei saptamani in delegatie cu un coleg care seamana cu Banderas, si ar avea rezervata o singura camera cu pat matrimonial, probabil nu as lasa-o .
Dar daca e vorba de o delegatie in interes de serviciu, mi se pare normal sa mearga.
Mona, de fapt stii care e problema? Sotul tau prbabil a crescut cu idei incuiate gen barbatul aduce bani in casa, femeia sa fie casnica cumintica, sa iasa din bucatarie numai cand da cu aspiratorul prin casa...
Normal, il deranjeaza ca el nu are atatea succese la servici, in schimb tu nu numai ca lucrezi mai mult, aduci mai multi bani in casa, dar esti trimisa in delegatie, deci vei reprezenta firma, ceea ce inseamna un pic de succes pt tine, dar poate un alt ghimpe pt el. Si in loc sa-si linga ranile, ar fi mai bine sa caute si el inca ceva de lucru, ca sa fiti "egali" sau sa fie el mai tare in familie

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput