Fulgusori-HaiCAMELIA!BravoSIMONETTE,DIANE&CRISSA!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Daca va veti uita pe revista de la sensiblue veti vedea ca fac reclama la infacol, cred ca e singura farmacie care l-a adus, si sincer mi se pare mai sigur sa il cumpar dintr-o farmacie decat de la nu stiu ce persoana, fara suparare dar de unde stiti ca este ok produsul?

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit fulgusorilor!!
Ancutza Bro sa-ti traiasca crestina! Ce repede ati botezat-o...
Laura, Dienutze ne ajuta alaptatul sa scapam de sunci, dupa aia putina miscare si o sa fim nu zane ci GAZELE
Andre in primul rand incantata de cunostinta ( in sfarsit ) tie si pt. Chiara
Monis sa ne traiesti o mie de ani...Sar'na de informatii
cristinica09 EXACT ASA face si fata mea... Are cateva ore pe zi cand nu doarme dupa ce mananca, sta treaza si scanceste, isi baga degetele in gura si le suge cu foc, bag bibe cu ceai, suge cel mult 10 ml si il scuipa. Eu sunt paranoia pentru ca a mea suge in medie 5-6 minute la san si gata, e bine 2 ore si jumate, chiar 3. Alaptez exclusiv la san. Noi noaptea dormim, mancam la 23 la 02 si pe la 05 dimineata...
Dankutza bun venit acasa!
Shtephy e greu dar frumos... raman cu gandul : cam cum ar fi cu doi copii?! Personal am luat viata de la inceput cand am adus pe lume un copil, ma educ din nou... Dar cu doi cum ar fi?
Simina si eu sunt praf cu mancarea. Reteta mea e sa chem "mamele" sa-mi gateasca de vre-o 2 ori pe saptamana . Eu fiind bizi cu nu pot sa-mi solicit sotul prea mult ca se duce si la munca....
Ancutza, Monis... alaptatul este si pentru mine o sursa continua de temeri. Nu stiu daca ar trebui sa-mi golesc sanii daca asta mica nu mananca tot. Daca trebuie, care este intervalul recomandat ( adica de cate ori pe zi sa-mi golesc sanii ) ?. Nu prea mi se pare ca a luat in greutate : nascuta 3500, pe 26.11., iesire din spital 3450,pe 30.11, cantarita ieri 3810 ( 14.12). Nu credeti ca e cam putin? Deci laptele nu e suficient sau nu e hranitor? etc, etc, etc....
Pupici, si voi incerca sa intru mai des

Mami de Iulia Emanuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Salutare si de la noi!

Eu greu ajung la laptop si reusesc sa citesc numaiAcum sunt cu matza pe umar,Ducu urla tare-tare,iar eu incerc sa scriu cate ceva,ca alfel nu mai apuc ever.E ora 13.00…sa vedem cand reusesc sa si postez
Va multumesc pt aprecierile la poze si inca odata pt mesaje si felictari de ziua mea(acum le-am citit si eu)!Paturica e facuta de mine,da,dar e de cand era Ducu bb;pt matza n-am facut decat bluzica galbena.Sa vedem ce mai stiu din ce-am citit(sper sa fiti indulgente):
Felicitari noilor mamici: Simonette,Crissa,Lyllika,Monica,DianeAli,Floricik,Mariaandreai,Romanitza,Dankutza,Larisel!
Bine-ati venit acasa,Dankutza(ma bucur ca totul s-a terminat bine) si Romanitza!
Sthephy, e un scump Iustin si iti seamana tare!
Andre, ma bucur sa te cunosc in sfarsit.E o dulce fetita ta!
Lumi, spor la pregatiri si sa aveti petrecere frumoasa!Asteptam poze.
Ancutza, sa va traiasca micutza crestina!F frumoasa printesica!
Sigur mai erau si altele de zis,dar cine mai stie
Eu sunt cam singura cu copiii si cu treburile in casa(am femeie la curatenie,doar), ma descurc binisor,zic,doar ca timp pt mine nu mai ramane.E bine ca totusi sunt cumintei amandoi;Ralu e indragostita de tzitzi,dar tot nu reuseste sa goleasca sanii,deci curg siroaie,nu mai contenesc cu tampoanele de sani(Shtephy).Din spital am plecat cu diagnostic de picior tal-valus;ne urmareste problema asta,ca si Ducu a avut,desi diagnosticat mai tarziu si avem si noi conjunctivita,joi luam rezultatul analizei,sa vedem daca e si infectie.In rest,o mai doare burtica,dar nu urla,scoate si ea cate un tipat asa si o ajut eu sa iasa afara si beau cate-o cana de ceai de chimen,anason si fenicul(nu mai mult ,ca si-asa e lapte mult) si vad ca ajuta.Noapte a dormit si 6 si 8 ore,in general se trezeste la 3-4 ore.Si-a mai revenit si Ducu,ca a fost tare dificil imediat dupa ce am venit acasa,nu vroia decat pe langa mine,nu pleca nicaieri din casa cu taica-su(ca de altcineva nu se pune problema) de frica sa nu dispar iarasi,dragul de el.Ii e drag de sora-sa,inca n-a incercat sa-I faca nik rau,doar ca mai face fel de fel de lucruri ,gen tipat aruncat jucarii,etc,cand sunt cu ea ,ca sa-mi atraga atentia;asta daca nu cumva desenam sau facem puzzle,in timp ce alaptez si atunci e ok.Nu cred ca v-am spus ca n-a fost chip sa stea cu buni cand am nascut,a plans de mi s-a rupt sufletul ,asa ca a stat cu ta-su prin curtea spitalului si prin parc asteptand sa fiu operata,dar i-am trimis acasa cand am vazut ca se prelungeste prea mult temenul.Si apoi a fost copilotul lui taica-su la fiecare drum la Buc. ,si umbra lui toata perioada cat am fost plecata(acum a vazut si sotul cum e cu copil non-stop,inclusiv cand mergi la baie)
Eu mi-s cam nervoasa,cu fundu-n sus,vorba lui Shtephy,mai ales seara,probabil de la oboseala/hormoni/stat in casa,plus ca mai sunt si altii prin jur care ma haraie destul…dar incerc sa ma calmez cat pot.Apropo,eu nu stiu deloc cum sa fac cu scosul afara cu asta mica pe frigul asta…pracic n-am iesit decat joia trecuta cd am fost la dr si de cateva ori “la geam”.Shtephy, help ca si tu ai nascut aproape de mine…sau alte fete…astept pareri,ca zici ca-s batuta in cap,nu gasesc solutii,nici la asta, nici la altele
Gata ca v-am povestit o gramada,mi-e ca va plictisesc.

Hai ca stau bine...Raluca a adormit,Ducu e linistit acum,eu am reusit sa postez destul de repede,nu?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

clar nu pot tine pasul cu voi, Flavius nu ma lasa si pace....

Felicitari Simonette, sa-st traiasca piticul, sa se faca mare si frumos! tie iti urez refacere rapida si multa sanatate ca sa te poti bucura de statutul de socra cu 3 nurori

Va salut pe toate, va pup si daca vreti sa va uitati la pozele cu Flavius, sunt la semnatura...am mai scris dar cred ca nu ati citit...cum scriu rar...

O zi buna si nasteri usoare celorlalte fete!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Citit,citit si am si vazut dragul de Flavius si costumasul "om de zapada".Abia astept sa-l vad si imbracat cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

simi - noi avem ciorba de vacuta si tochitura (rinichi, ficat inima)

biara - eu am incredere produsul a venit sigilat, si a avut efect, nu s-a dus colicii de tot dar s-a simtit diferenta, plus ca cumpara lumea de la el demult, daca era ceva in neregula pana acum era

a nascut si RALIA la 37 s si 3 z, pe 10 nov parca, 3100 gr, 52 cm, natural cu epidurala, sunt bine amandoua, desi fetita este la terapie intensiva din cauza anesteziei care a ajuns si la ea. Are ceva probleme de respiratie dar va fi bine.

Paula Gabriela, Mia - sa cresteti mari, frumoase, sanatoase

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Shtephy gata, am terminat cu lucrul pe anul asta! poate mai am in ianuarie ceva, ca din feb fac cerere de cic ca am decoperit ca pot intra si eu in cic cu veniturile de pfa, habar n-aveam si as fi pierdut o groaza de bani, noroc cu postul lui monis despre cic! asa stau 2 ani acasaaaa, yupiii

in rest eu si calin am avut viroza cu febra si tuse cateva zile, azi suntem bine si ne pregatim sa iesim la zapada
am cantarit-o pe micuta mea la mine in brate si cred ca a luat vreo 900 de gr de la scaderea fiziologica de 3600, cantarul zicea ca ar avea acum 4500.. si am observat ca i s-au ingrosat degetelele de la manute, cand s-a nascut parca avea betisoare de chibrit, acu sunt degetele dolofane

dienutze, ce e pe masina de paine 65? actele nu trebuie depuse la primarie (care e la obor parca)?

monis, ce e componenta hvb din vaccin?

ancutza_bro, si eu am mai nou sanii moi si usori, dar cand trage pitica simt cum se umplu (si inca doare lucrul asta). frumoasa printesica la botez

lauradi, imi pare rau de diagnosticul de la piciorus, sper sa se rezolve repede cunosc cum e cand urla amandoi si pe cea mica trebuie sa o tin in brate, dar vrea si calin tot la mine fix atunci

felicitari simonette! bine ai venit pe lume bebe Nicholas!

andre sunteti o familie frumoasa

felicitari tuturor noilor mamici!

felicitari Ralia! sper ca micuta isi va reveni repede

mai am de raspuns din urma dar acum mergem afara, va pup si revin mai incolo.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Biara, nu stiu daca e ok, si eu mi-am pus intrebarea asta inainte sa iau infacolul de la nenea asta! O sa merg la sensiblue sa vad daca au asa ceva.

Simina, cu mancarea ...e grele tare!
Eu tin regim anticolici ...cica. Meniu: cartofi la cuptor cu pulpe si piept de pui (f putin ulei, condimente ioc), lapte cu cereale de alea chioare, covrigi, cornuri fara umplutura, de la carrefour. Mi-a luat sotul stemer, mi se pare o inventie tare buna, fac la el peste, legume congelate (brocoli, conopida, ciuperci, morcovi, patrunjel, pastarnac)si orez. Si supa de pui.
Cam asta e meniul. Sufar rau dupa ceva dulce!

Daca mai aveti alte idei, ziceti, ca e sarac meniul rau, si, din pacate, micuta tot are colici

Arcadia, azi am luat banii de trusou de pe Olari, am intrebat ce acte imi trebuiesc pt CIC si unde le depun. Acolo mi-au dat acte de completat si m-au intrebat unde locuiesc, dupa care mi-au zis ca depun dosarul la adresa aia.

Ralia, sa iti traiasca sanatoasa fetita!

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

arcadia, lauradi, broscuta multumesc

fetelor help me pls !

Sabina e constipata rau si plange intr-una...se screme si nu poate face nimic, i-am pus supozitor cu glicerina, prima oara si-a facut efectul, a doua oara nu si-a mai facut, am incercat si cu termometru si a facut f putin...i-am schimbat pampersul si in 5 minute parca a explodat o bomba la fundul ei...era plina de kk din cap si pana'n talpi..plange intr-una....ce sa fac?

am luat debridat ...am inteles ca e bun si la constipatie...sa vad daca se intampla ceva...alte sugestii??????

multumesc, va pup

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lylyana foarte foarte tari mailurile

Camy vazut pozici frumoase,a crescut foarte mult cavalerul tau.Bravo!Si costumasul-om de zapada e superb

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari proaspetelor mamici: Ralia, Crissa, Simonette, Maria, Monica, Floricik, Romanitza, Lillyka!

Ancutza, sa va traiasca micuta crestina! Tare frumoase ati fost!

Broscutza, e bine 360 de grame in 2 saptamani. In prima luna, fiind o luna de adaptare (bebe se adapteaza la mediul extern, mama se obisnuieste cu bebe etc) se accepta un minim de 500 de grame crestere de la scaderea fiziologica pe care voi probabil deja l-ati atins. Scaderea fiziologica e undeva la 200-250 de grame din greutatea de la nastere.Deci continua sa alaptezi, laptele tau e f bun si e ce se poate mai potrivit ptr micutza ta!

Eu imi golesc sanul din care a supt dupa fiecare alaptat, eu asa sunt mai paranoia, dar am trecut prin destule mastite sau noduli in cei 4 ani si jumatate de alaptat ca sa imi permit sa fiu... Plus ca pompa asta (avent) e super usor de folosit, imi ia 2-3 minute. De multe ori scot 10 ml deci e clar ca era gol sanul, alteori ascot si 50-60 depinde cum are si ea chef sa manance. Nu recomand asta la toata lumea e o manevra in plus si cu o pompa mai putin eficienta poate si stresanta si consumatoare de timp. De stimulat lactatia nu cred sa mi-o stimulez, cantitatea totala de lapte mus pe zi ramane tot aia de la o zi la alta. Dar no, asa stau eu mai linistita...
Si sanii mei s-au muiat dar cand vad ca scot 30-40 de ml cand puteam sa jur ca e gol sanul ala, e clar ca este lapte. Plus ca bebita e multumita, creste, uda pampersi etc deci e ok.

Stephy si eu cu tampoane de sani... De fapt unul din sani a curs intotdeauna ca nebunul, celalalt f putin. Ca sa fac economie de tampoane pun un prosop pe sanul care curge atunci cand ii dau sa suga pe celalalt si apas usor pe mamelon, asa nu curge f mult. Oricum s-a redus substantial nr de tampoane folosite pe zi la maxim 3 in prima saptamana consumam si 6-7

Monis, ii place la Iulian cum ii canta tati!

Nu mai stiu ce am vrut sa zic...

Asa cu iesitul afara... Acum e un chin. Aici ninge de sambata de numa, si e frigut (-2-3 grade). Cand ies cu ea bine infofolita in landou si cu acoperitoarea de ploaie peste carut e chin, abia reusesc sa-mi strecor mana inauntru sa-i mai aranjez suzeta, ii vine caciula peste ochi si o enerveaza, daca o trag prea sus o deranjeaza la gatut... ooooof, nu-s obisnuita cu asa bebe mic iarna afara...

Cristinica, pai asa bebe spartan vrea sotul tau sa aibe? Nici suzeta, nici brate, sa nu aibe si el nici o placere? No atunci spune-i si lui fara tv, fara carti, fara prieteni, fara telefoane, calculator, conversatii, doar mancare, apa, somn, si stat non stop in pat sa vedem ii place? E puiutul tau, asculta-ti instinctul de mama, functioneaza f bine, nu pe cel de tata, iubeste-ti copilul, tine-l in brate de cate ori vrea, merita! Aveti timp mai incolo cand pricepe despre ce e vorba sa faceti un barbat din el!

No hai ca m-am intins...

Inca ceva Stephy, sa ma vezi pe mine astazi cu pruncutii mei... Am reusit sa-mi mentin calmul pana la momentul la care Teodora urla, Timeea miorlaia de zor ca nu vrea afara la zapada, Vlad la fel, ei doi imbracati pana in dinti si pregatiti sa mearga afara cu buni, eu stresata ca trebuie sa merg la asta mica (nu suport s-o aud ca urla, se intampla oricum f rar ca e tare cumintica, cand urla ii bai) si ca mai am o mie de chestii de facut in casa... Am strigat la ei si tare mi-a parut rau dupaia, cu toti pupicii din lume si nu cred ca i-am imbunat... Of, of....

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput