Fulgusori-HaiCAMELIA!BravoSIMONETTE,DIANE&CRISSA!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Felicitari Simonette!Bun venit bebe Nicko!!!Sa fii sanatos si fericit zi de zi !!!Mami sa te refaci repede si sa ai mult laptic!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

FELICITARI SIMONETTE!!!!

BUN VENIT PE LUME NICHOLAS!!!!!

Dankutza, Bine ati venit acasa!!!! Recuperare usoara si rapida iti doresc, mult laptic si Cezarica mancacioasa!

Romanitza, Bine ati venit acasa!!!

mussica, succes la Doc!

toate burticile, mamicile si bebeii!

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Buna dimineata!!
si eu am un bb care se chinuie de aproape 2 zile sa faca kk, am cedat in dimineata asta si am bagat un vf de supozitor de glicerina..dar vad ca nu are nici un efect. Poate e prea putin. Mai astept, daca nu ii mai bag putin..

FELICITARI SIMONETTE!!!LA MULTI ANI BB NICKOLAS!!!

Bine ai venit acasa bb Cezara!!! sa fii sanatoasa si sa fii cuminte sa o lasi pe mami sa forumeasca

Stephy, vad ca nu te dezminti si iti faci 'temele' in continuare Pupici la Stefita cea care sta 'calare'pe fratior zilnic

Ramonika, sper sa pui ceva pozici sa va vedem si noi! Cat despre problemutze..sa nu se mai intoarca, si sa stai mai mult pe aici..

Mussica, sa dea Domnu sa ai parte de o nastere usoara si travaliu scurt

Lumi, ce fain ca faceti botezul! Spor la pregatiri, si distractie placuta daca nu ne mai 'citim' pana sambata.

Miany, fain ca ati scapat usor cu vaccinul, fara dureri si febra mare. Pana la urma ai facut vaccinul ala cu plata?sau cel de la stat?

Monis, ce misto ca ninge la capitala..lla noi vad ca ploua, caci s-a incalzit afara! Si eu ca si Miany suntem pe servetele umede, caci apa calda curge cand vrea muschiu ei, stau la et 5 si pana urca...se mai kk rechinasa odata in pampers!!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata fetelor!

Nu se mai poate... Tudor tipa de durere in somn... sabul si espumisanul nu fac fatza... help.

Fetele din Bucuresti, de unde ati luat infacol?

Multumesc!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Fetele din Bucuresti, de unde ati luat infacol?

infacol.go.ro
vezi ca au si un nr de telefon, poate pt bucuresti poti lua mai repede!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Fetelor, am de asta noapte o durere de masea de imi vine sa ma urc pe pereti!!!Am luat un paracetamol si m-a mai lasat..dar acum vad ca iar incepe sa ma doara.Ce pastile se mai pot lua pt dureri de astea daca alaptez????

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata si de la noi, completez cu o tura de cafea aburinda si o guritza de vin, in cinstea lui bebe Nicholas . Bine ai venit pe lume, pui drag. Mami, refacere rapida. Miany . Eu abia dupa mesajul tau am realizat ca noi nu ne-am vazut, de fapt. Bafta la ortopedie azi! Lumi , petrecere frumoasa! Stephy , tu sa nu ramai calma? Anunta-ma si pe mine cand se intampla asta, ca n-as crede. Ramonika , nu-i asa ca ne pui niste poze? Ionela miss you Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13Sau la cate ore pot sa mai iau un paracetamol simplu???
La 4 ore. Cu dentistul ai vorbit? Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Andre, e grele cu rechinasa sa pot pleca la dentist mai mult de o ora si ceva..cred ca m-a tras cumva curentul, caci mereu patesc asa..ca ma doare si maseaua si urechea Mai stau putin si mai bag un paracetamol..

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Tipul care livreaza infacolul sta pe la obor, daca stai aproape vine in max o ora

ps: eu mi-am luat de doua ori cate 2 sticlute.Aproape am terminat a 3-a sticluta

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput