Fulgusori-HaiCAMELIA!BravoSIMONETTE,DIANE&CRISSA!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetelor,va pup pe toate si va multumesc pt urarile de ziua mea,inclusiv a pisicutei mele!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum,dar sunt foarte ocupata...a venit Richard si ne pregatim de botez si petrecere,sambata,pe 19.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

you're welcome!! Spor la pregatiri si petrecere frumoasa !(daca cumva nu ne mai 'vedem")..

Mergi la inceput

[

FELICITARI SIMONETTE !!!SA-TI TRAIASCA PUTZULICA NR.3!!!!
BINE AI VENIT NICHOLAS! SA FII SANATOS!!

Mergi la inceput

Se pare ca nu prea e nimeni prin zona...dar eu va salut cu drag pe toate...
Ieri nu mi-a mai iesit planul: scumpul meu fecior "m-a fredonat" toata ziulica ,iar pe seara am avut musafiri pana destul de tarziu ( atunci David a dormit pe canapea in sufragerie neintors ,desi noi povesteam de zor- nu are nici o treaba ,inca parca ii place),asa ca iacata-ma...

Monis apropo de servetele umede ,eu cam folosesc ,din motive de "lipsa" apa calda;pana se incalzeste la mine apa ,moare de foame copilu (desi stau doar la 3 ,am niste vecini unu si unu).Denaturata,nu?
Legat de planuri de sarbatori ,nu prea avem ceva special : o vestimentatie in ton ,probabil ,pozici sub bradut ,ceva cadouri si cam atat ..cred...pana acum..
Multumim de info pt CIC; ce ne-am face fara tine ?!

shtephy asa cum banuiam ,ai un fecior la fel de frumos ca si Shtephy-ita ...sa iti traiasca amandoi si sa te faca mereu sa zambesti!!

Andre incantata de cunostinta "virtuala"
Sunteti tare frumosi toti trei,dar Chiara va intrece de departe!!( nu degeaba ai rabdat atat);Imi pare rau pt."micile probleme";tin pumnii sa se rezolve ..

Lavi ma bucur ca rareshu" e cumintel in continuare; sa dea DD sa fie tot asa!!

Ancutza felicitari pt crestinarea micutei !! Sa fie mereu inconjurata numai de spirite benefice!! (frumoase poze)

dymomo sa aveti o zi minunata pe masura evenimentului !!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!

raluci b. tare faza cu acul...geniala idee!!

Crissa ,DianeAli,Monica FELICITARI PT.NASTEREA COMORILOR VOASTRE !SA VA TRAIASCA PUIUTII SI SA FITI TOTI SANATOSI ,FERICITI SI IUBITI!! REFACERE RAPIDA SI LAPTIC DIN BELSUG!!

dankutza,romanitza BINE ATI REVENIT ACASA SI MULTA SANATATE PUIUTILOR VOSTRI!!!
sper sa fi trecut tot in revista...toata gashca...

am uitat sa zic ..azi am facut vaccinul de doua luni (suntem baieti mari)...am trecut relativ bine peste "eveniment"...un pic de febra (38) si un pic de durere locala ...asta dupa-masa ,spre seara a fost k....totul "under control"...maine mergem la ortopedie,alt hop si sper ca am terminat pana la anu'...

P.S scz ca m-am intins atat.....noapte buna si o zi frumoasa maine!!(de fapt ,azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ce frumos ninge afara!!!!

(ninge, ninge, da' io ma duc sa ma culc )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Shtephy - ce faci dragutza la vreme de seara? ce ne spui de voi?

Se pare ca nu faceam nimic.
De fapt acum,seara ,pregatesc copiii de nani si abia astept sa ma bag in pat.As face-o inaintea lor.S-au dus vremurile cand ziua era in toi la ora aia pentru mine.
Azi a fost o zi mai grea.Stefi l-ar calari continuu pe bebelus,din dragoste desigur.Dar nu vrea sa inteleaga ca i-ar putea face rau si eu deja m-am saturat sa ma aud mereu si mereu cu gura pe ea.Imi impun sa raman calma ,sper sa imi reuseasca tot timpul.
Acum am in brate un bb care se concentreaza sa faca kk si nu mai pot dupa privirea lui si gurita pe care o strange si o rotunjeste.
Inca e cumintel bebelusul,parca sta un pic mai mult treaz.De mancat mananca bine,dar nu imi goleste deloc sanii plini de parca as avea tripleti.Asa i-am avut si cu Stefi si am scapat de tampoanele pentru sani abia dupa 11 luni.

Ai ajuns la o concluzie cu vaccinurile?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

buna fetelor,
am reaparut, am vazut ca s-a intrebat de mine.
am avut mici problemute, nici nu mai vreau sa vorbesc despre asta, insa acum suntem pe calea cea buna, zic eu.
n-am citit mai nimic din urma, avem de recuperat.

felicitari tuturor fulgusorilor care au venit pe lume in ultimile zile si recuperare grabnica mamicilor.

Ramonika si Vladutz

Mi-ai lipsit draga mea,regret sa aud ca ai lipsit din cauza problemelor .Bine ca au trecut si iti doresc sa stea departe de voi de acum incolo.
Multi

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Suntem acasaaaaaaaaaaa!

Bine ati venit acasa sanatoase!!!
De acum incolo va veni laptic mult in tzitzi.
Astept cu nerabdare poze cu amazoana si cu mami fericita.

_

Mergi la inceput

Romanitza bine ati venit acasa!Te asteptam si pe forum.

Arcadia poate gasesti o fereastra de timp sa ne povestesti de voi.

Alinus tu unde ai disparut???Totul ok,da?

Mussica sa ne tii la curent ,tin pumnii si pentru maine si pentru marea intalnire.
Ca sa te incurajez ,iti spun si eu ca la prima nastere am ajuns la spital cu dilatatie 9 ,deci se pot face multe la dilatatie mare.
,mult curaj.

Lumi ne e dor de voi.
Petrecere frumoasa daca nu ne mai vedem pana la botez.

Miany e super ca Davidut doarme inca in galagie.Ce vaccin ati facut pana la urma?
Multumesc mult de aprecieri si urari

Monis zici ca ninge??Foarte frumos ,in Bucuresti nu prea a nins in anii trecuti pe vremea asta.
Somnic dulce

_

Mergi la inceput

Felicitari Simonette!Bun venit bebe Nicko!!!Sa fii sanatos si fericit zi de zi !!!Mami sa te refaci repede si sa ai mult laptic!

Ma bucur nespus draga mea ca a nins in sfarsit si la tine.Abia astept poze cu frumoasa voastra familie .Te pup tare tare draga mea,abia te astept acasa si pe forum,desigur

_

Mergi la inceput

Gata alaptatul de 5 ,fug in pat sa mai sforai un pic.
Las o cafeluta calda pentru mamicile matinale si ne auzim mai incolo.Sper sa fiti harnicute pana revin eu.

_

Mergi la inceput