Sorici bun. de unde?

Sorici bun. de unde? | Autor: Natasa

Link direct la acest mesaj

Noi nu avem rude la tara, nici purcel pe linga bloc si in fiecare an poftesc la un sorici bun pe care nu-l gasesc. Se gaseste asa ceva sau trebuie sa stau cu mina intinsa cind aud pe cineva ca are porc? :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Noi nu avem rude la tara, nici purcel pe linga bloc si in fiecare an poftesc la un sorici bun pe care nu-l gasesc. Se gaseste asa ceva sau trebuie sa stau cu mina intinsa cind aud pe cineva ca are porc? :)

Imi pare rau, dar trebuie sa stai cu mana intinsa. Mai mult, ar fi bine sa participi direct la eveniment, atunci este cel mai gustos.
In alta parte, eu nu am gasit ceva satisfacator, la vreun magazin, vreo piata...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Natasa,uite eu am descoperit un supermarket undeva pe la Mall Vitan unde aduc sorici dintr-ala veritabil.Am inteles ca au ei ferma de animale si de acolo il aduc.Se cheama Piata Foisorului.Strada asta Foisorului este chiar vis-a-vis de Piata Vitan .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

inghit in sec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

In Bucuresti mai este o macelarie in Piata Trapezului ( Macaralei). Acolo sacrifica ei animalele si au si sorici bun . In general se face insa programare pentru el, nu glumesc, patronul face listuta cu doritori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Multumesc de idei. O sa fac ulcer la cum imi ploua in gura :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Natasa, de la inceputul anului asta eu am gasit soric cam in toate magazinele. Bun bun, de mancat

Este la rola si costa in jur de 40-45 lei kg, am vazut de la 2-3 firme, toate bune. Uita-te prin galantare, pe langa salamuri / tobe etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Daca esti din Bucuresti te poti duce la Hala Bucur Obor unde sunt producatorii particulari si gasesti acolo o gramada de sorici la preturi de 11-15 lei.
Eu de acolo iau de fiecare data inainte de sarbatori si e super bun, si moale, si fara par pe el.... si anul asta chiar si sarat deja!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu cumpar de la un magazin aflat la intersectia Trafic greu & 13 Septembrie. Nu-i ca ala proaspat jupui de pe porc, dar bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Cricor unde mai exact? Ca bunicii mei taie porcul la tara de abia pe 23 decembrie si pana atunci mor de pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Cum mergi spre Lira, pe partea stanga, dupa ce treci de linia de tramvai. sper sa intelegi. E un magazin de carne.

Mergi la inceput