Sorici bun. de unde?
Raspunsuri - Pagina 2
tumpi spune:
Si eu luam cand eram in tara pana faceam rost de la tara tot din hala de la Obor.Abia astept sa-mi soseasca musafirii sa-mi aduca sorici, ca nu am mai mancat cred ca de vreo 2-3 ani
In schimb am o alta pb, de unde fac rost de toba buna ca de casa. Am o pofta nebuna tot asa sunt ani ca nu am mai mancat si imi sata zilele astea gandu numai la toba si nu am de unde sa fac rost.Daca stiti spuneti-mi si mie ca sa trimit sa-mi ia sa-mi aduca.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
monica-elizabet spune:
releloooorrr
de-asta chiar n-am de unde sa fac
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
maminuta spune:
Tumpi,in kaufland exista toba de la firma Aurora.E foarte buna si chiar adice muult cu gustul ala de toba de casa.
http://www.aurora-odobesti.ro/sezon.htm
Cu drag iti pot trimite daca nu reusesti sa rezolvi.
MihaelaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cricor Cum mergi spre Lira, pe partea stanga, dupa ce treci de linia de tramvai. sper sa intelegi. E un magazin de carne. |
Mi-am dat seama pe unde e, dar n-am mai ajuns pt ca au taiat bunicii mei porcii mai devreme la tara. Multumesc mult oricum
dana d spune:
Am fost duminica in parcul Kiseleff la un targ de bucate traditionale. Cele din Bucuresti cred ca stiti chioscurile astea de lemn care au aparut peste tot prin parcuri, asa ceva au facut si acolo, o alee cu chioscuri si tarabe unde producatori adevarati isi vand produsele de porc, sorici, carnati, toba, lebar, shunca, muschi afumat, branza de burduf, telemea de oi, branza in coshulet (coaja de brad)... si tot felul... aaa si vin, tzuica..cozonaci.. tot tacamul pt un Craciun indestulat.
Din pacate shoriciul era tare scump (80-100 lei/kg) si nu m-am indurat iar toba era cam epuizata cand am fost eu, dar am luat un burduf buun, o telemea de se topeste in gura, o felie subtire de slaninuta cu sorici moale si putina carne... si dupa toba o sa mai umblu.
Un targ de acelasi gen e si in parcul din Piata Unirii, poate trec azi pe acolo sa iau pulsul dar ma astept sa fie si mai scumpe.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
mcm spune:
Pai inseamna ca soriciul era chiar ieftin, la macelaria din colt il vand cu 15 lei kg si este greu de mestecat....
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcm Pai inseamna ca soriciul era chiar ieftin, la macelaria din colt il vand cu 15 lei kg si este greu de mestecat.... |
Pai cel de la targ era 80 de lei
(aproape 1 milion)