chirurg pediatru - bucuresti
fetita finilor mei implineste astazi 2 saptamani. este suspecta de fistula eso-traheala dar care nu a fost nici infirmata nici confirmata pt ca nu au aparatura la iasi pt asa ceva (asa ni s-a spus pe sectie)...ea pana acum a fost internata pe sectia de chirurgie la Sf. Maria din iasi unde i s-a facut radiografie si nu s-a vazut nimic. teoretic ar trebui sa i se faca una acum si cu substanta de contrast, probabil fistula, in caz ca exista, e prea mica pt a fi vizualizata la radiografia pe gol, dar nu i s-a mai facut. asa ca rugamintea mea este - daca aveti ceva cunostinte in domeniu, o relatie, ceva...am vrea sa ajungem cu bebe la bucuresti sa o vada un chirurg pediatru si de acolo. finii mei iau in considerare si varianta "strainatate" dar pana acolo eu zic ca merita sa incercam si la bucuresti. multumesc
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Raspunsuri
gabib spune:
V-o recomand cu caldura pe dr. Niculina Bratu de la Spitalul Maria Curie (Budimex), un om si un profesionist deosebit, care a operat o multime de astfel de cazuri
Este un discipol de seama al prof. dr. Pesamosca ("procedeul Pesomasca" recunoscut pe plan mondial, pentru rezolvarea acestei maladii).
Va doresc sanatate multa!
Alinutzaa spune:
Dr.Spataru Radu - poate fi gasit la Budimex si la Medlife. Alaturi de Dr.Niculina Bratu este discipolul si urmasul Dr.Pesamosca. Dr.Spataru l-a operat pe Tudor anul trecut. Operatia piciului meu a fost una super usoara este adevarat, noi am ramas insa cu o super impresie despre dr.Spataru ca medic si ca om.
Daca vrei, am numarul dansului de mobil si ti-l pot da.
Numai bine
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 16+
Handmade by Alina
maitreyi spune:
multumesc frumos tuturor
alina trimite-mi, te rog, prin pm nr. multumesc mult
imi poti spune si cum se manifesta problema asta la bebe tau?
-------
-------
Alinutzaa spune:
maitreyi ai PM. Piciul meu a fost operat de cu totul altceva, din fericire pentru noi o chestie simpla si o operatie usoara - asta zic acum, dupa ce a trecut, dar atunci am trecut prin momente uratele.
Sanatate multa micutei
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 16+
Handmade by Alina
maitreyi spune:
multumesc mult pt raspunsuri tuturor
astazi vor suna la dr spataru. sanatate
-------
-------