Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)
Raspunsuri - Pagina 4
Serialbastre spune:
Cum dati voi cereale seara? Adica cam ce cantitate ca vad ca unii bebei le mananca cu biberonul. Am inceput si noi, dar cu lingurita si i le fac ca un piure. Nu prea stiu cam cat ar trebui sa-i dau, ca vad ca ea mananca tot ce-i fac, ca-i plac.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
badriana spune:
hello,
Fetelor, Carla, printzesa e iar cu muci si diaree in conditiile in care suntem de oricum pe regim adik: san, cereale cu lapte fara lactoza si maclavaisul ala de legume, atat cat mananca. Antibioticul l-am terminat de miercuri, marti i-am dus kk pt coprocultura. Rezultat iesit azi evident totul ok. Cred ca e ceva viral,luata de la Andrei care a facut primul, Pot sa ii dau debridat? O sa ii dau si smecta, se mai da si altceva?
Sper ca am fost coerenta...... sunt cu ea in bratze si scriu cu o mana.
Ganesha din ce zici tu parka il descriipe Andrei al meu. Acum el doarme singur de pe la 2 ani juma dar il adorm eu
pupicei
CarlaV spune:
Dani3lla, multumim, o sa pun poze cu tortul .
Bamsy, bravo pentru renuntatul la piscoturi si la glicerina boraxata! Foarte frumoase hainutele.
Betty, ai dreptate, sotul meu este foarte calm, uneori chiar prea calm .
Ganesha, nu stiu ce sa zic de leganat, poate raspunde Coraly.
Noi am inceput azi diversificarea, a papat fata 7-8 lingurite de piure de cartof dulce, restul a terminat surioara. Si-a completat masa cu laptic la discretie.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
buna fetili!
vaidemine ce harnicie mai fetelor!!!
am terminat cu partialele astea, scoala, situatii,week-end plin si am reusit sa am "respiro"; citesc din urma, multumesc de ca ati intrebat de mine (doar andata am reusi sa citesc) si urez din inima bun venit, vanilla_baby
o sa dureze un pic la recuperat, dar ma straduiesc si poate reusesc sa revin in timpi utili:)
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
CarlaV spune:
Badriana, poti sa-i dai debridat. Smecta nu stiu daca merge de la varsta asta, vezi si tu ce scrie pe cutie.
Laura, gata cele 400 teze?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ganesha spune:
vanilla_baby si badriana.....deja ma simt mult mai bine, acum sunt sigura ca nu are al meu o problema si cred ca nici eu nici o vina, face parte dintr-o specie mai rara care nu stie sa adoarma si sa doarma singur, dar macar nu e singurul.
Badriana...poti sa-i dai si smecat iti spun sigur ca stiu de la dr, al meu a avut probleme cu burtica mult timp si inca de la nastere iar singurul medicament recomandat de cand avea vreo 2 sapt a fost smecta. Dar din experienta proprie iti spun ca la noi nu a avut nici un efect, poate voi aveti mai multa bafta.E oribila la gust iar eu i-o dadeam copilului cu o seringa de la nurofen.
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
laurraa spune:
relusha, eu am folosit Humana Milchzucker (recunosc nu pt mult timp ca sa am rezultate), dar nu a avut efect :(
gabi, tu ii dai si ceapa la piure de leugume,sau doar pt gust? si e ok si dovlecel si morcov si cartof in acelas timp?
anda, oooo ce bogate suntem.....al 6-leavrem poze...FELICITARI; a mea nu are niciunul
alic,pun astazi si eu poza si eu in contul comun
revenim, plange "elementul"
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
yuppi spune:
Buna fetelor!
Am avut un WE cam nashpa, bebelina mofturoasa peste limita, plansete, nu mai vrea sa manance, sambata noaptea de la 1 la 5 nu a dormit deloc... Se pare ca cel de-al 5-lea dintuc e cu probleme... Totusi e si o parte buna: nu prea mai avem muculeti.
La multe lunite sarbatoritilor zilei si celor din WE!
Am sa incerc sa recuperez, dar si la munca e o perioada mai aglomerata si nu stiu in ce masura voi reusi...
tot stupul!
---------------''--------------''-----------------
Gabriela, de Sabiutza iubita
poze 1
poze 2
poze 3 - prelucrate
Deea_24 spune:
Mara Ioana bebe de Oanaalex, Maia bebe de Nemora, Yoan bebe de Blue77, Andrei Razvan bebe de Ana Maria Sa cresteti mari si sanatosi!
Fetelor, prima zapada ne-a adus si primul dintuc! Ieri i-a spart gingiuta si de atunci e cuminte foc!
Nu stiu daca o fi dar de la philip si l-a trimis impreuna cu zapada,,, sau poate l-a simtit bamsy de ne-a felicitat cu o zi inainte Anyway, it's here!!
Va pupam pe toate!
Ah da, uitai, Dani3lla eu nu cred ca ai de ce si nici nu cred ca te simti "cu musca pe caciula"... ce expresie aiurea esti naturala ca de obicei si multi ar trebui sa invete de la tine ce e si cu sinceritatea si naturaletea asta
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
Deea_24 spune:
La multi ani tati de Saby si Lary! Multa sanatate si fericire alaturi de cele 3 fete frumoase!
Andata multumim mult de link-uri! Comedie curata!
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete