Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)
Raspunsuri - Pagina 3
andata spune:
'Neata, poftiti la sau ceai, dupa preferinte.
OanaAlex, vroiam sa-ti raspund, dar vad ca a raspuns inainte vanilla cu exact ce vroiam sa spun si eu.
Cuscra, am trecut de dimineata pe la urne si am votat de 4 ori.
Votat si Rares si Natalia, ca sa inceapa saptamana bine.
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
ganesha spune:
neata fetelor,
cand am scris si eu aseara un mesaj lung cat o zi de post, in care va povesteam cum a fost la petrecere, nu am putut sa-l trimit pt ca nu a mers site-ul.
nemora... multam de raspuns, aseara am inercat metoda cu plansul, numai ca al meu copil bate teoria care spune ca dupa cel lasi 1, 3, 5, 10 min reprize de plans cu pauze alinare adoarme singur.
V-am spus ca al meu nu vrea nici sa doarma nici neleganat si nici singur, cum ma dau jos din pat cum se trezeste si face crize de plans, chiar daca sta tasu cu el, seara ma vrea numai pe mine. Concluzia este ca nu a functionat metoda iar eu m-amm simtit cea mai rea mama din lume, a suspinat dragul de el vreo ora prin somn. Asa ca accept situatia si astept sa mai treaca timpul si o sa vedem cum evoluam
la stup
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
dani3lla spune:
Neata buna
andata sar'na de cafeafuse buna
ramona eu promit ca nu mai fac
oanaalex nici eu nu sunt fan polemici,dar pe marginea unei asemenea controverse nu am stiut probabil sa gust gluma.Tin foarte mult la gluma(cred ca s-a vazut pana acum) motiv pentru care am trecut peste tot si nu m-am suparat pe nimeni si nu am sa-mi schimb atitudinea de lana acum fata de nimeni.Toate imi sunteti dragi si va respect pe toate
nemora asa am gandit si eu....mai bine lapte cu nicotina decat lapte praf
clody vazusi bre ca am avut gura aurita?Acu leaga-l pe sotior de calorifer si nu-i mai da voie sa plece pana dupa sarbatori incolo si ma bucur pt voi
carla pai La multi ani fericiti alaturi de cele 3 fete sotiorului tau
nicuratze "DANI,imi cer scuze daca eu te-am suparat,sa stii ca nu am vrut"...ce-oi avea si tu acu?Cu ce?...n-ai nici o sansa
oanaalex eu nu cred ca mai e vreo problema acum ca sta asa mult in fundic.Am vazut bebei in parc asta vara de varsta alor nostrii acum care stateau la fel de mult...si i-am vazut si acum...sunt bine toti
vanilla eu le-am vazut dar de ce nu-ti faci tu un cont pe picassa,whebshot,photobucket... sa ne pui si noua mai multe pozici care sa se vada mai bine si mai mari ?Nu stii ca aici suntem numai devoratoare de pozici?
ganesha la fel am patit si eu aseara.Era 12 noaptea si site-ul tot nu mergea
ioana,yoanna,lavinia...etc etc ...strig catalogul si pun absente nemotivate sau...
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic
coraly spune:
Mama cat ati scris!
Bamsy, eu am de comentat la piscoturi. Stiu ca la profi se gaseau intr-o vreme niste piscoturi pt bebei, parca BABA se numeau, si erau destul de ok, da asa, pt un copil de 9+. La varsta asta nu vad cu ce ar ajuta piscoturile, care au zahar, gluten si albus de ou(mult, ca asa se fac)care este alergen si peste tot e recomandat dupa un an!
In rest, n-are rost sa ne stresam ca fiecare face cum il taie capul din ce vad. Degeaba pui liste cu diversificare si sfaturi, ca oricum cele mai multe sunt ignorate. La primul copil oricum mamicile au tendinta de a da repede mancare si cat mai diversa. Eu acum nu ma grabesc sa il diversific foarte tare, una la mana pentru ca nu vrea, si doar gusta maxim 5-6 lingurite (asta daca ii e foame cat de cat si ii place tare gustul), si doi la mana pentru ca e mult mai simplu sa bea lapte, voi avea timp sa-i gatesc inca 18 ani cel putin tot felul de retete
Legat de mofturi, ca zicea cineva, alea vin cu varsta. Copilul meu cel mare, desi era pe regim din motive de digestie, accepta aproape orice ii dadeam nou, ca gust si textura, si a mancat foarte bine pana la 2,5-3 ani. Si apoi au inceput fitele si preferintele la mancat...
Concluzia e ca ceea ce mananca acum nu se vede acum, nici macar in copilarie neaparat. Si mama mi se lauda ca eu mancam tocanita de pui la 9 luni, si Dumnezeu stie ce oi mai fi mancat. Am fost sanatoasa pana spre 30 de ani, chiar foarte, dar de cativa ani am probleme cu digestia, nu functionez bine deloc si nu stiu daca nu cumva ma pot referi la ce am mancat ca bebe.
Despre somn revin mai tarziu cu un mesaj.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
gabi78 spune:
Buna dimineata!
Ce sa zic bine ca au lucrat la site azi-noapte ca altfel iar erati cu n-spe pagini scrise.
Deci eu am de gand acum sa fac un atac direct la persoana. Care? Toate! Toate care fumati!
Credeti-ma m-am prostit si eu prin liceu, iar sotul meu ajunge chiar la 2 pachete/zi. Stiu ce e aia tigare stiu cum miroase stiu ...
Dar nu stiu de ce insistati sa bagati otrava aia in voi si de ce simtiti placere taind din viata cateva minute cu fiecare tigare. Mi se pare cel mai masochist lucru pe care il poate face un om.
Nu stiu daca da dependenta prin faptul ca nicotina se transmite in laptele matern, pentru ca mama sotului meu a nascut 2 copii fumand la fel de mult cu fiecare si doar sotul meu fumeaza.
Deci dclar caa a fost atac la persoana si va implor nu mai fumati!
Eu ma pregatesc sa ii imbrac pe copii si sa ii scot la plimbare.
Sa il ajutam pe Andrei!
vanilla_baby spune:
dani3lla
pai alea suntem
poza cu Lia si buni e noua
o sa mai pun pe parcurs
legat de somn - Lia adoarme 80% la san si restul leganata sau in sling/mei tai (cand suntem afara)
faza cu adormitul singura mi se pare de domeniul fantasticului si chiar nu am asemenea pretentii. e adevarat ca nu am avut probleme cu somnul de noapte, seara dupa baita de la 8 are o masa consistenta (suge cam o ora jumate) si apoi ma ridic de langa ea si se mai trezeste din cand in cand de sete cred,suge 2,3 minute, apoi adoarme la loc.
oricum, sunt nopti in care se trezeste si de 10 - 15 ori sau altele in care doar de 3 ori. nu am asteptari in sesnul asta.
sunt sigura ca o sa vina vemea cand va dori patutul ei, va adormi cu o poveste sau cu un ursulet, nu stiu. deocamdata locul ei e la sanul mamei si vreun an, doi de-acu incolo nu cred (si sper) ca nu se va schimba situatia
Serialbastre spune:
Nu am apucat sa citesc tot, abia sunt la inceputul capitolului trecut, dar raspund si eu la cate ceva pe masura ce citesc, ca altfel uit.
Andata, si noi am cumparat Engerixul chiar azi. Il tin la frigider pana miercuri sau joi cand o sa mergem la pediatra. Cezara fiind nascuta pe 2, a facut toate vaccinurile mai tarziu, dupa 20 ale lunii. Dar nu mai aman ca saptamana viitoare sa nu lipseasca doctorita de la cabinet.
Dani3lla, si eu am citit mesajul, desi lung e frate! Dar asa ma mai documentez si eu. Si-ti dau dreptate, fiecare mama face cum simte ca e bine pentru copil, ca si eu ma apucasem de citit si rascitit de eram cu totul in ceata in ale diversificarii. Totusi eu am ramas la a introduce cate un aliment nou odata, dar daca la inceput asteptam cate o saptamana, acum ii mai dau ceva la 4-5 zile.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Serialbastre spune:
Reby-iry, Cezara nu sta in fundulet singura, doar sprijinita, dar cred ca mai are putin.
Nici noi nu avem inca nici un dinte, dar aproape sparge gingia incisivul din dreapta jos.
bamsy spune:
Buna fetelor,
Nu pot sa stau mult ca am musafiri, o sa scriu cate ceva din amintiri si o sa revin diseara, sper sa mearga netul si, si situl ca aseara nu mergea.
danilla sa-mi zici exact ce te-ar interesa, am vorbit cu mama si-ti face, numai sa zici ce.
coraly pe mine chiar ma intereseaza si nu ignor sfaturile, sunt la primul bb si vreau tot ce e mai bun pentru el, de asta am si intrebat, sa stii ca am renuntat la piscoturi
mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
Serialbastre spune:
Carla, eu una astept povesti si impresi din viata fetelor tale. Inclusiv la capitolul diversificare.