Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Nu stiu daca ati patit si voi asa, dar eu am ras de mi-am deranjat copiii (pe toti 3 ):
http://videonews.ro/action/viewvideo/32361/Cum-isi-adorm-tatii-copiii/

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

You made my day

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanilla_baby spune:

bahaha
banuiesc ca asta asa, ca nu cumva sa o ia in brate sau doamne fereste sa adoarma in alta parte decat la ea in patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

serialbastre...felicitari pentru coltisor
laurraa....pupam dulce pitica sa nu mai doarasi nu stiu ce sa zic..daca arata ca ciupiturile de tantar e putin probabil sa fie de la paianjen(se umfla tare si doare)

gabi.....tinem pumnii pentru maine la vaccin

clody......pupam intepatura sa nu mai doara si sa nu faca febrasi felicitari pentru un lungan grasun

cuscra......na..ca ti-am luat-o inainte

carla.....si eu si sotul am ras cu lacrimi,multam de video

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Carla...Ma dor falcile si operatia de la atata ras....si vlad a zis ca-i tare de tot....dar eu sa stiti ca l-as vedea si pe al meu facand asa...numai sa taca si sa doarma maimuta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Buna mamicutzelor !

Am revenit..din pacate nu am net si folosesc un stick de la o companie de telef, care functioneaza doar dupa ora 20.00 ( e imprumutat )... dar nu pot vedea filmuletze, poze ...

Noi suntem bine, inca in Bucuresti. Am ramas pt a petrece craciunul in familie, ca tot romanul plecat din tzara cu dor de casa.

Mandra mea tot cuminte a ramas ! Doarme f bine de cand suntem aici, a prins culoare in obraji, toata ziua chiuie si-si agita picioarele si mainile, vrea numai in fund, zice si ea mama prescurtat, adik doar MA , mananca tot ce-i ofer...ce sa zic?...k de obicei eu nu am de ce sa ma plang, thx God !

I-am facut controlul de 6 luni aici, impreuna cu vaccinul. Avem 8, 200 kg si 70 cm. Mancam la masa de pranz piure de legume ( telina, pastarnac, patrunjel radacina, cartof dulce ) si atat. A, sa nu uitam de san . De sapt viitoare o sa incep sa-i dau la masa de dimineatza si fructe.

Mi-a parut rau k nu am iesit si noi azi afara. Deja ma uit pe net de sanie pt bebei .

Cam atat, nimic deosebit.
Lauraa, cum se intampla ca scapi de una si dai de alta.
Ioana , multumesc pt apel si-ti urez vacantza frumoasa la munte...sigur va fi zapada
Carla , imi pare rau k nu pot vedea pozele. Felicitari pt. micutza vorbareatza, cred k e cea mai precoce intr-ale vorbirii . Iti multumesc si tie pt apel
Maria , voi cum mai sunteti ? Te asteptam cu dor. Stiu cum e fara net...

restul stupului si urez cu intarziere pt bebeii care au implinit cele 6 lunitze si carora nu am avut sansa sa le urez toate cele bune

alic , o sa trimit si eu o poza pe mailul comun cu mandra mea la 6 luni. Multumim !

O seara buna !

edit : am sters firma de telefonie mobila k sa nu primesc vreun avertisment cadou de mos

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ramona...al meu mi-a zis ca niciodata sa nu-mi treaca prin cap sa-l las singur acasa cu brotacul ca altfel pocneste la propriu

ertina...felicitari pentu cifrele frumoase

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, sa iti dea Dumnezeu sanatate, bine mi-a mai prins filmuletul.

Am avut o seara de "invidiat". Sara a urlat de fiecare data cand inceracm sa o las jos. Asa ca a fost circ. Si m-am saturat sa mi se tot spuna ca asa am invatat-o. Ca nu am invatat-o eu, asa a venit ea setata. Acum am culcat-o, sa vedem pentru cat timp doarme si de cate ori ne vom trezi si in noaptea asta.

De astazi i-am bagat iar iaurtul, am facut pauza o perioada, nu stiu exact cat, insa refuza cu incapatanare sa manance daca nu are iaurt. Legume, fructe, cereale, nu conteaza. Le mananca pe toate cu placere atata vreme cat se gaseste si iaurtul in compozitie.

Aaa, si a cazut astazi din canapea. De la ta-su din brate. Nu stiu cum, eram la bucatarie.

Dana, sa stii la faza cu dormitul cand spune mami nu prea tine la copii mai mari... cel putin la a mea. A fost necesara instituirea unor reguli, altfel ne culca ea pe noi.

Ertina, unde stati in Bucuresti?

Fetelor, mai facem intalnire sau nu?

Gata, s-a trezit. HERE WE GO AGAIN

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Ertina,
unde stati in Bucuresti?

Stau in nord..pe virgil madgearu mai exact, la doua strazi de parcul herastrau.
Pai hai sa facem intalnirea, acum k sunt si eu in Bucuresti, pls...

Voi nu aveti ink dintisori, nu? Sa fie asta cauza noptilor agitate ?
Pupam mofturoasa

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

carla, doamne ce m-ai bine dispus

fetelor stiti de ce a mai plans astazi mititca mea? I-A SPART PRIMUL DINTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si al doilea e umflat si cred ca maine ne asteapta aceeasi zi

nu stiam de ce plange fara motic, am observat eu ca dupa ce i-am dat cu Calgel s-a linistit, dar nu am banuit! stiam ca are gingiile umflate si tati cel drag a fost primul care a observat (si eu controlam ca disperata copilul la urechi ca o tin mereu fara caciula si zic sigur a facut ceva la urechi de plange cand ii ating obrajorii- mama obsedata)

numai ca eu credeam ca apar primii dinti jos, nu sus cum i-au aparut Mayei si nu cei din mijloc,ci caninul si tot asta e umflat; sper sa fie normal (iar nebuna ce sunt)

acum i-am dat nurofen si a adormit tun; ma multumesc ca a plans astazi doar dupa-amiaza si nu m-a tinut noptile; eu credeam ori urechea, ori de la cazatura, ori puricele, ei nu stit ce filme erau in capul meu

clody, felicitari pentru masuratori;

fetelor, observ ca majoritatea dati cereale, a mea nu stie cum arata, are 9000 grame cu siguranta odata ce acum 3 saptamani cantarea 8800, si drita a zis ca e grasuna si nu dam cereale; multumesc Lui Dzeu ca sanul meu ii este de ajuns si acum la 7 luni fara 2 zile. Astazi doar tzitzi a papat

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput
Mergi la inceput