Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sara buna!

Vazut poze cu chiloti cu zapada cu vorbe cu rasete ... de tot felul.
Sa fie sanatosi puii!

Nu am fost cu Bianca la vaccin ... ma duc maine. Se merge de mai bine stai pe la noi prin oras si oricum nu e nici o graba ... pana vineri o sa ajungem.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut poze frumaose cu carla & co la zapada si cu denis cu caciula si pe lia strigand dupa mama. f frumos.
il duc azi pe N iar la dr, de data asta altul, sa vedem ce ni se spune.
andreea, felicitari pt dintisor
miruta, vanilla, parca scrieti de N al meu, eu am crezut mereu ca asa sunt toti copiii.
Mirela, eu am sangerat vreo 2 zile si de atunci n-am mai avut menstruatie, dar poti sangera si o luna sau mai mult.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

salutari si de la noi!
noi suntem bine...crestem crestem crestem si in fiecare zi o fascinam pe mami...
ne-a suparat rau vaccinul dar acum a trecut si ne-a revenit pofta de mancare si de somn
fetele.. nu stiti pe cineva care vrea pui de bichon havanez? trebuia sa-i ia cineva pe amandoi dar pleaca in State si nu mai au cum... asa ca tb sa incep sa le caut stapan...

pupici

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena
http://family.webshots.com/album/572887296hulRSP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna seara fetele

laura
ma bucur ca nu a fost nimic grav ufffff

narcisica bine ai venit sa iti traiasca puiul mare si frumos

am fost si noi azi la vaccin am plans avem 8200 si 72 cm suntem bine nu se vad dintisori la orizont si cam atat

va pupacesc si sunt asa fericita ca a nins parca sunt din nou copil asa ce imi place mirosul zapezii

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

narcisica esti in listuta

parca retin ca mai era o noua albinuta o rog frumos sa scrie din nou datele cu scuzele de rigoare nu am reusit atunci sa o scriu in listuta

ps aici clodyac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

ioana si te invidiez pt fata mare mare...vreau si eu baiat mare mare cu toti dintii in gura care sa stie sa-mi spuna ce vrea sa pape si ce-l doare si care sa inteleaga ca trebuie sa faca nani cand zice mami.....mai am de asteptat nu?
alic si eu procedam la fel cu batista bebelusului pana am descoperit aspiratorul nazal de la Primii Pasi.Este un borcanel colector din care ies 2 furtunele.Unul in nas la bb si unul in gura la mami....sau la tati ca are mai multa putere
serialbastre de dinti/coltisor.sa creasca mare si sanatos
cuscra la naiba ...nostalgico...si eu ma gandeam sa fac asta odata dar ...abia am timp sa citesc in prezent....da e lunga noaptea...mi-ai dat o idee
philip tinem pumnii sa fie bine N.Sa ne tii la curent
annkka bine ai revenit pe la noi.Nu pot sa te ajut cu puiul ca am si eu un pui....de aproape corcitura
clody felicitari de masuratoriumflatelul

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna seara fetelor.
La noi a nins de aseara si acum este zapada peste tot. foarte frumos.
vanilla.....pitica te e o scumpa, si nervoasa ca si fiemea, doar ca ea nu zice mama, de la 4 luni ma streseaza cu tata, tot timpul il striga pe el, eu....

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=3588.

mami de Bryanna Gabriela 02.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nu stiu daca ati patit si voi asa, dar eu am ras de mi-am deranjat copiii (pe toti 3 ):
http://videonews.ro/action/viewvideo/32361/Cum-isi-adorm-tatii-copiii/

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanilla_baby spune:

cred ca eu, nu?
Lia Sophie 7 iunie 2009, 3550 g 51 cm nastere naturala ora 20:50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

vanilla bine ai venit si gata te-am trecut in listuta imi cer scuze inca o data nu a fost intentionat

Mergi la inceput