Alba ca Zapada de la Tandarica

Alba ca Zapada de la Tandarica | Autor: manu_mic

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa scriu aceste randuri ca sa-mi treaca furia.De ce?Am ajuns cu ceva timp in urma de la teatru Tandarica.Ca de obicei nu am gasit bilete si am stat pe scari,platind pentru spectacol 32 ron.Nu comentez pretul ci calitatea spectacolului.A fost ingrozitor sa aflu ca centura Albei ca Zapada era batuta cu pietre swarovski si marul otravit era de fapt ecologic.Un spectacol gen Diverts si in care copii nu sunt deloc atrasi.Oare nu exista un regizor care sa cunoasca sufletul unui copil?Concluzia mea este ca nu mai sustin aceasta cultura si am sa prefer sa citesc de 100 de ori o poveste decat sa vada copilul o porcarie ca asta?A mai trecut cineva printr-o asemenea experienta?Ce spectacole v-au placut de la teatru?

Nu te obosi sa fii modern. Din pacate acesta este singurul lucru, pe care orice ai face, nu-l poti evita.- Salvador Dali

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Din nefericiere si noi am fost de mai multe ori dezamagiti de spectacolele de la tandarica, alba ca zapada fiind cea mai mare dezamagire. Copiii s-au distrat pentru ca noi l-am vazut anul trecut si atunci erau prea mici ca sa bage de seama, dar eu am renuntat sa mai cumpar bilete.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput