Pufuleti Ian-Feb 2010 (75) Hai Lillyka!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

HAI, LILLYKA!! HAI, BEBE LUCA!

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sunt cam cheauna...insa bucuroasa ca a aj acu dimi si la mine cosul comandat pe net....e f frumu...asa ca, fetele cu lipsa de spatiu ca mine recomand cu caldura...pt 3-4 luni ....obiectul..

34+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mesaj de la mcrissa:

Sunt pe perfuzii,nu mai am contractii,mi-au facut injectii ptr maturarea plamanilor lui bebe.

HAI LILIKA

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

mesaj de la mcrissa:

Sunt pe perfuzii,nu mai am contractii,mi-au facut injectii ptr maturarea plamanilor lui bebe.

HAI LILIKA

YES!
bafta, cris, sa nu doaravaccinul

poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cris. d ai grija cu raceala asta, ia-o si tu cu leacuri babesti....de ex fa inhalatii cu aburi de apa sarata

imi puneam si eu ieri o intrebare....de ex copiii nascuti pe la sf sau inceputul unei zodii....care evident au venit ca asa a hot dr nu DD....se ia in calcul acea zodie?

34+ LUCA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cris. d ai grija cu raceala asta, ia-o si tu cu leacuri babesti....de ex fa inhalatii cu aburi de apa sarata

imi puneam si eu ieri o intrebare....de ex copiii nascuti pe la sf sau inceputul unei zodii....care evident au venit ca asa a hot dr nu DD....se ia in calcul acea zodie?

34+ LUCA

la cezariana programata e o dilema: spui "am fost scos" pe data de.... sau "m-am nascut pe data de"..? eu la ana m-am tot gandit la asta, dar pana la urma a fost... ca trebuia sa fie asa: mi-a zis sa vin vineri sa mai vedem daca s-a inmuiat colul, sa incercam o declansare, etc am incercat, n-a mers, apoi a aparut sangerarea aia din placenta, care a decis clar" ceza de urgentza".
nu stiu la treaba cu zodiile cum devine, dar cezariana programata "total" e cam... artificiala. d-aia sper si eu desi mi-e frica de mor, sa apara ceva (contractii, travaliu) pana pe 18, cand "e in agenda" .
"din aceasta dilema nu putem iesi. am zis!"

poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!

Hai Lillyka !

decenuela daca afli sigur raspunsul sa mi-l zici si mie. Ca fi-mea este nascuta pe 22.11 la 5:45 dimineata nici pana azi nu stiu daca e scorpion sau sagetator. Oricum i se potrivesc ambele zodii. Macar ea asa a ales sa se nasca...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

mesaj larisel:
"Speram sa plecam astazi acasa. fetele sunt ok. eu sunt cu tensiune mare si am emotii privind externarea"

succes, fetele, sa va priasca adaptarea acasa, unde a pregatit mami tot, tot

poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Nicolcriss, protectiile pt patut sunt luate tot din Dragon? Cat au costat? sa pot face o comparatie cu cat sunt in alte parti...Multam mult de raspuns...

Noi am fost un pic pe afara, am inghetat bine si acum stau ca o closhca in varful canapelei si beau suc de fructe facut de tati Taaaare frig e afara, mai bine un somnic la caldurica...

Va pup!
Si scot cateva incurajari pt Lillyka

31+

Neata fetele!!!
da protectiile de patut din dargon ( cel cu scari rulante) de la etajul 2...95 lei-set de protectii, cearceaf de salteluta, pernita si pilota.Avea pe mai multe culor( verde, porocaliu, bej, albastru si alt model in buline).
Pupici.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

mesaj larisel:
"Speram sa plecam astazi acasa. fetele sunt ok. eu sunt cu tensiune mare si am emotii privind externarea"

succes, fetele, sa va priasca adaptarea acasa, unde a pregatit mami tot, tot

poze
AMR 5 sapt.!!

abia astept pozele cu bebelinele....cred ca larisel este atat de fericitacris

Mergi la inceput