Pufuleti Ian-Feb 2010 (75) Hai Lillyka!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Da de LARISEL nu stie nimeni nimic? Nu i-au dat drumul acasa? Nu vedem si noi macar o pozica de printese? Se lasa asteptate asa cum sta bine unor printese adevarate....

31+

Mergi la inceput

Aloooooooo, nu mai e nimeni pe aici? V-ati retras toate la patuturi calduroase?

In cazul asta inchid si eu, ne vedem dimineata, in asteptarea de noi pufuleti

31+

Mergi la inceput

am si eu o steluta... mica, gri, pricajita, da-i a mea facem cinste azi pt asta

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

MESAJ DE LA MCRISSA:

Sunt in spital,mi-au pus perfuzii si au oprit contractiile,col scurt,bebe coborat si centrat.tragem de timp sa mai stea bebe.maine facem 35 sapt

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Bebe, stai la caldurica ca afara s-a facut deja frig, e mult mai bine la mami in burtica!

Curaj mcrissa, trebuie sa fie bine!

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Buna seara fetelor ,

Astazi am revenit de pe la spital si eu si va citesc de ceva vreme sa recuperez .

Felicitari Larisel si refacere cat mai usoara .

MCRISSA ma rog pt tine sa mai stea bebe la caldurica cum zic fetele .

Lylika curaj pentru miine si vei vedea ca va fi totul bine .

Eu ce sa va spun ma chinui cu aceasta colestaza in continuare care sa agravat ,nu am avut un minut de liniste la spital mai mult chin .
Am un pumn de pastile de luat zilnic si sunt in negociere cu doctorii ca vineri sa-mi comunice ziua inductiei sau cezariana ( asta numai daca voi primi aprobare de la medicul superior ).Inca nu stiu data exacta dar din ce mi-au spus ei ar fi cam 22decembrie - 27 decembrie .

Eu tot insist pt cezariana insa m-au inebunit cu teoriile lor ca cezariana nu e buna ca sunt numeroase riscuri de la cezariana ca e mai bine sa ma induca ca nastere prin inductie e ca una naturala si e mai buna etc.Dar eu deja cu ce am vazut pe aici in tot timpul asta cat am stat internata m-am ingrozit si nu cred ca as putea rezista .

Ma bucur ca mi-au dat voie acasa ca nu mai puteam rezista acolo .

vi4i victoria multumesc de mesaj am si notat nr tau de telefon si sper sa ne auzim sau am sa te tin la curent cu mesaje cand vine momentul.
Acum merg din 2 in 2 zile la spital doar pentru monitorizare bebe si cam atit.

Va pup si am sa fiu mai mereu de straja de la tratament si de la starile provocate de colestaza nu prea pot dormi noaptea abia spre dimineata adorm .

Va pup

Roxana 36 ( Alexandru Tudor )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Buna seara fetelor ,

Astazi am revenit de pe la spital si eu si va citesc de ceva vreme sa recuperez .

Felicitari Larisel si refacere cat mai usoara .

MCRISSA ma rog pt tine sa mai stea bebe la caldurica cum zic fetele .

Lylika curaj pentru miine si vei vedea ca va fi totul bine .

Eu ce sa va spun ma chinui cu aceasta colestaza in continuare care sa agravat ,nu am avut un minut de liniste la spital mai mult chin .
Am un pumn de pastile de luat zilnic si sunt in negociere cu doctorii ca vineri sa-mi comunice ziua inductiei sau cezariana ( asta numai daca voi primi aprobare de la medicul superior ).Inca nu stiu data exacta dar din ce mi-au spus ei ar fi cam 22decembrie - 27 decembrie .

Eu tot insist pt cezariana insa m-au inebunit cu teoriile lor ca cezariana nu e buna ca sunt numeroase riscuri de la cezariana ca e mai bine sa ma induca ca nastere prin inductie e ca una naturala si e mai buna etc.Dar eu deja cu ce am vazut pe aici in tot timpul asta cat am stat internata m-am ingrozit si nu cred ca as putea rezista .

Ma bucur ca mi-au dat voie acasa ca nu mai puteam rezista acolo .

vi4i victoria multumesc de mesaj am si notat nr tau de telefon si sper sa ne auzim sau am sa te tin la curent cu mesaje cand vine momentul.
Acum merg din 2 in 2 zile la spital doar pentru monitorizare bebe si cam atit.

Va pup si am sa fiu mai mereu de straja de la tratament si de la starile provocate de colestaza nu prea pot dormi noaptea abia spre dimineata adorm .

Va pup

Roxana 36 ( Alexandru Tudor )

Roco, curaj, mai e un pic si gata, o sa fii cu puiul in brate! Cezariana sau natural, ambele au avantaje, trebuie sa fii optimista.

poate vin totusi somnul.

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Multumesc Ratusca de incurajari insa cu nasterea naturala aici e mult mai greu nu te baga nimeni in seama nu nasti cu un doctor langa tine vine o maosa din cand in cand la tine sa te verifice si ca metode de combaterea durerii nu priesti decat paracetamol de durere si un fel de gaz care nu are prea mare efect .De aceea la complicatiile care le am eu cu colestaza de sarcina si diabet de sarcina si la ce am vazut aici in spital nu prea imi doresc sa nasc natural.

Roxana36s( Alexandru- Tudor )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza burticutzelor....mai mici sau mai mari....cafelutza e gata dar...sar repede sa fac si ceai..lapte sau ce vrea papila voastra...

ma duc sa vad ce-ati mai scris ieri si revin...

34+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

danadanag si pe mine ma dor ...mai ales in anumite pozitii...dar asta e...nu mai e mult

plateea esti f tare la faza cu gaina.....insa ieri dupa ce am citit ce s-a mai scris...inclusiv despre bunatati...ca nu stiu cum se face ca alea tare le tin minte cum spunea cris.dogarel...hotarasem sa nu te mai citesc....pt ca desi eram destul de linistita si satula..a trebuit sa-mi fac o crema de zahar ars...asa sa ma inec ca betivul in bautura...si daca ,mai vii cu din astea....

ale1212xa si pe mine cam tot la fel...ce-i drept am ditamai burtoiul si imi vine atat de greu sa ma ridic la susu...mai ales ca ma trezesc la fiecare mutare de pe stanga pe dreapta...dar o iau usor...cand ajung la marginea patului mai stau cateva secunde in fund ca sa fiu sigura ca nu fac miscari bruste...

harnicut felicitari de stelutza

roco te cred ca ti-e tare greu tie si altor cateva fete care mai mult stati pe l doctori...dar , nu stiu cat te consoleaza...nu mai e mult

mcrissa of, ofnu vreau sa aud de majorete deloc...multumim cris_mario ca ne tii la curent...dca
n-ai scris nik pana acum..inseamna ca o fi mai bine..

lyllika ce-ti pasa....ce frumos va fi craciunl anul asta pt tine...

mai fetelor....nu-mi prea plac vestile din fiecare zi....si daca fac o statistica cam la 34-35 sapt prb se inmultesc....nu credeti ca e din cauza noastra? da ce suntem noi? super femei? vrem sa le facem pe toate...eu zic ca nu e bine deloc sa ne gaseasca craciunul sau anul nou prin spitale...

sa ne rugam, desi parca pe zi ce trece e tot mai greu....sa stea bb cat mai mult la caldurica in burtici

hai, ca azi mai avem un sufletel printre noi...asa ca ar trebui sa fie o zi buna....

sanatoase sa fim ca prb curg garla...dar nu tre sa ne lasam coplesite

34+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ce bine ca a fost o noapte linistita

decenuela, multam de cafea. mi-am facut si eu una mai tare, poate imi trece capul, ca nu vreau paracetamol decat seara, cand imi e mai rauuu

haircut, felicitari pt stelutza ce mult ne-am bucurat si noi, fiecare cand a vazut-o, asa gri cum e, arata ceva...

arwen si andrelina, scuze daca nu raspund cateodata pe mes, e de fapt sotul la computer si nu m-a trezit, ca atzipisem...

roco, bine ca ai intrat sa ne mai dai de vestenu te ingrijora nici daca nu vor aia sa faca ceza; bebe o sa tina cu tine si o sa fie bine, trece repede si uiti de dureri cand o fi la tine in brate. la cat ai suferit cu colestaza asta, tot ce conteaza e sa treaca repede si sa ajungeti amandoi sanatosi acasa

lillyka, sper ca te-au bagat prima la operatie asa ca bag urmatorul mesaj doar ptr tine si Luca

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput