Gradinite Crangasi

Gradinite Crangasi | Autor: ramiha

Link direct la acest mesaj

Buna,

Fetita mea are 2 ani si 9 luni, si am vrea ca de la anul - preferabil din inauarie - sa mearga la gradinita.

Locuim in Crangasi, unde nu stiu decat 2 gradinite: Gradinita 40 de pe Tabla Butii si cea noua de langa metrou. Poate cineva sa-mi dea detalii despre aceste gradinite? Cati copii sunt in grupa, cum sunt doamnele, ce se mananca, cum sunt activitatile?

Ma intereseaza inclusiv gradinite particulare, pentru ca in cele de stat este putin probabil sa mai fie locuri libere acum, in mijlocul anului. In plus, ea inca nu are 3 ani, alt motiv sa nu fie primita.

In concluzie: ce gradinite cunoasteti in zona Crangasi si ce stiti despre ele?

Va multumesc mult de tot!

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
http://www.drepturile-gravidelor.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Gradinita Teddy Bar de pe soimarestilor nr.9. (de la coborare de pe pod mai mergi 5 minute pe jos), e particulara si o recomand 100%.

Andries

Mergi la inceput

Dar ianuarie este o luna nepotrivita pentru incepere gradi, e chiar inaintea sezonului de viroze si gripe. Cel mai bine, daca tot o dai la particulara, este sa incepi martie-aprilie cand ai cele mai multe sanse sa ai colegii de grupa sanatosi.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Multumesc mult Andries!

De unde mai sunt 5 minute? De la coborare de pe pod pe grivitei? sau de la statia de 41 Regina Maria?

Pentru ca daca e vorba de coborarea de pe pod direct pe grivitei, nu am nici un mijloc de transport in comun pana acolo. E o adevarata aventura sa ajungi din Crangasi pe Grivitei, desi teoretic e la 2 pasi. In cel mai rau caz as merge cu masina (imi displace varianta asta pentru ca pe la ora 18 faci si 45 min sa traversezi podul).

Oricum, am notat Teddy Bar. Imi poti da mai multe detalii? Ce program are, cati copii sunt in grupa, ce activitati se fac, cum e cladirea, ce se mananca, cum sunt doamnele? Ai copiii acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu stau tot in cringasi.

mi-am dus copilul la gradinita alecos kindergarten. e langa centrul comercial grant, pe strada pietrele doamnei, la nr 18.

e o gradinita particulara, deschisa anul acesta. preturi ok (800 RON programul lung), mancare buna si se gateste acolo, max 8 copii in grupa.
eu sunt multumita de modul cum evolueaza copilul meu.

daca vrei mai multe info, scrie-mi PM. nu prea am timp sa urmaresc subiectul.

Mergi la inceput

Buna,

Din Crangasi trebuie sa iei tramvaiul 41 pana al prima statie dupa pod, treci prin pasajul pietonal si mai merci cca 3 minute pe jos. Daca iei masina e posibil sa faci mai mult.

Gradinita are si site (http://www.gradinitateddybar.ro ). Eu am copiii acolo, pe cel mare din 2006 decembrie si sincer sunt foarte multumita, chit ca il aduc din Dr. Taberei. Cladirea e o casa renovata si adaptata pt gradinita (cu bucatarie separata, grupuri sanitare separate pentru copii, etc, dormitorul este in sala de clasa - paturi pe perete). Au grupa mini, mica, mijlocie, mare si pregatitoare, sunt cam 12-14 intr-o grupa. Activitatile sunt conform programei MEC si pentru copiii care pot si vor chiar peste programa (ma refer la faptul ca educatoarele incearca sa ii stimuleze pe toti cat mai mult). Au optionale, germana e inclusa, fac vizite la muzee, vine teatrul de papusi in gradi, etc. Mancarea e foarte buna, ai mei aproape nu mai vor decat mancare ca la gradi, de exemplu nu exista deserturi cumparate, doar pregatite in bucataria proprie. Programul.. se discuta cu directoarea, oficial este 8 -18 cel mai lung (dar pot exista exceptii daca te intelegi de la bun inceput pt un altfel de program).

Ca si minus...sincer nu ii gasesc decat distanta mare de casa (pt mine). Eu pe ai mei am vrut sa ii mut in cartier, dar cel mare mi-a facut o criza de nervi ca el nu vrea sa plece de la gradi a lui si de la educatoarea lui asa ca nu am avut de ales ne plimbam dimineata si seara cu masina dar sunt plozii fericiti. Educatoarele sunt toate tinere si dragute si isi dau interesul, doar doamna care face triajul medical dimineata e mai in varsta.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisak spune:

Noi am terminat gradinita anul acesta dar, daca as mai avea un copil l-as duce tot la gradinita unde a terminat fata mea. Cherry Tree, pe Aleea Tibles. Patroana este o super fata, este mereu acolo si e foarte bun pedagog.
Bafta fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ramiha, probabil ca ai rezolvat de mult timp cu gradinita, dar totusi imi permit sa recomand si eu Alecos Kindergarten. Cristiana merge de o luna acolo si este super incantata. Doamna educatoare si patroana sunt extraordinar de dragutze si amabile. Gradinita e curata. Sunt multumita de ea.

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulgad spune:

Recomand Gradinita Alegra care este recent infiintata. Merita facuta o vizita. Este chiar langa Gradinita 40.
Adres#259; Str. Finta nr. 25
Telefon 0729 987 920
Email gradinitaalegra@yahoo.com
Website http://gradinitaalegra.ro
http://www.facebook.com/gradinitaalegra

Alegra este o gradini#355;#259; particular#259; cu program prelungit situat#259; intr-o zon#259; lini#537;tit#259; din Sectorul 6, zona Crânga#351;i & Giule#537;ti, pe str. Finta nr. 25, în apropiere de Pia#539;a Crânga#351;i.
Gradini#355;a Alegra î#351;i desfa#351;oar#259; activitatea într-o cladire nou#259;, modern#259;, împ#259;r#539;it#259; conform normelor Ministerului Educa#539;iei în s#259;li de grup#259; dotate cu mobilier, juc#259;rii #537;i materiale didactice, cabinet medical, sal#259; pentru desf#259;#537;urarea activit#259;#539;ilor recreative, sal#259; pentru servirea mesei, dormitor #537;i baie separat#259; pentru copii. De asemenea, Gradini#539;a Alegra dispune de o curte generoas#259; special amenajat#259; pentru a oferi celor mici un loc de joac#259; ideal.
Gr#259;dini#355;a Alegra ofer#259; un program educa#355;ional bazat pe programa Ministerului Educa#355;iei #351;i Cercet#259;rii ,#537;i activit#259;#355;i op#355;ionale #351;i extracurriculare care încurajeaz#259; dezvoltarea armonioas#259; a fiec#259;rui copil.

Citat:
citat din mesajul lui ramiha

Buna,

Fetita mea are 2 ani si 9 luni, si am vrea ca de la anul - preferabil din inauarie - sa mearga la gradinita.

Locuim in Crangasi, unde nu stiu decat 2 gradinite: Gradinita 40 de pe Tabla Butii si cea noua de langa metrou. Poate cineva sa-mi dea detalii despre aceste gradinite? Cati copii sunt in grupa, cum sunt doamnele, ce se mananca, cum sunt activitatile?

Ma intereseaza inclusiv gradinite particulare, pentru ca in cele de stat este putin probabil sa mai fie locuri libere acum, in mijlocul anului. In plus, ea inca nu are 3 ani, alt motiv sa nu fie primita.

In concluzie: ce gradinite cunoasteti in zona Crangasi si ce stiti despre ele?

Va multumesc mult de tot!

Mergi la inceput