Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 2
dyana27 spune:
neatza; va invit la cafeluta/ness/cacao/cola/ceai/laptic... si pepsi daca se indura mamica sexy shasa sa va lase si voua
am avut doar 3 treziri azinoapte, dar suntem cam maraiti azi; papica nu vrea, am incercat sa-i dau.... nici titi nici fructisoarele lui preferate- a luat 3 lingurite asa ca sa nu zic ca nu papa; gata, de azi incep iar sa scriu pe hartie ce papa si la cat, ca vad ca s-a dezechilibrat complet programul de papica; si sa incerc sa-i dau mai rar, poate papa si el legumele calumea; nu stiu ce sa mai fac cu legumele cu carnita; nu vrea absolut deloc sa manance ce-i fac eu; si-i fac tot felul de amestecuri, cu carnita mai multa sau mai putina, fara carnita.... schimb proportia la legume, pun ulei si sare, fara sare...... degeaba; mananca la borcanele doar ce-i place lui, numai nestle cu pui si curcan; vita nu vrea sa o pape; am incercat sa-i amestec borcanle cu cele facute de mine.... nici vorba
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
aris ; ce bine e cand mai gasesc o postare de la tine; tare descoperirea cu suculetul... vezi daca nu mai stai cu noi, ca descopeream noi buba; pai eu nu ma ating de citrice seara ca sa nu-l agit pe mutzu, prin laptic, ca la cata vit C au.... mi-a fost frica; aha, deci ii dadeai coktail de vitamine lui vitamina mica... si dupa aia iti vitaminiza el noptile
ma bucur ca e surioara bine; m-am gandit mult la voi, pentru ca am simtit in cuvintele tale ingrijorarea aia pe care numai o sora o poate intelege; sunteti la fel de apropiate ca mine cu surioara mea, deci stiu perfect ca pe mine ma afecteaza mult mai rau daca e ceva in neregula cu ea, decat cu mine; si sunt in stare sa fac orice in orice moment al vietii mele; stai alaturi de ea oricare ar fi problema, si impreuna o sa treceti peste toate; plus gandurile noastre bune catre voi... n-au cum sa dea gres
cum am venit pe lume
provista spune:
dyana merci de pepsi...bun tare.noi am avut o noapte f buna numai cu o trezire ptr un bub la 4 dimi si apoi la ora 8.30
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
eu am mai zis si cu alte ocazii a se evita fructele sau sucul de fructe dupa ora 17-18
si in cartea lui montignac scrie despre fructe si in special citrice a nu se da seara:
"Fructele sunt excelente pentru sanatatea dumneavoastra, dar cu o singura conditie: sa nu fie
amestecate cu nimic altceva.
V-am explicat deja ca daca fructul īn general acid este amestecat cu carne, provoaca serioase
tulburari digestive."
"Va reamintesc ca este mai bine sa evitati citricele (portocale, grapefruit, mandarine) īnainte de culcare,
caci vitamina C pe care o contin risca sa va tulbure somnul. Deci sunt absolut indicate dimineata, la sculare,
sau la mijlocul dupa-amiezii, pentru a va biciui putin moleseala"
dragos tea mea
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista dyana merci de pepsi...bun tare.noi am avut o noapte f buna numai cu o trezire ptr un bub la 4 dimi si apoi la ora 8.30 Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
misto asa , ce sa zic; eu nu-mi aduc aminte de vremurile cand papa doar o data pe noapte; asta a fost acum vreo 4 luni cred; ca de atunci... papam la 2 ore zi/noapte; uneori noaptea si mai des; si cica daca asa se obisnuieste, cu mese mici si dese... asa o sa cam faca toata noaptea pana pe la vreo 2 anisori; deci, trebuie sa atacam mai intai mesele de zi, sa incerc sa le duc la 3 ore, ca e mai usor ziua, ne mai plimbam, ne mai jucam... mai tragem de timp; si poate incet incet trecem si noi macar la 3 ore noaptea; adevarul e ca oricat m-as da eu tare si mare ca sunt ok, ca daca nu ma duc la servici nu ma afecteaza, adevarul e ca am zile in care ma resimt, cand sunt super obosita si fara chef (a se intelege chef de treaba, ca de mutzu am oricand); azi e una din zilele alea; sunt iritata si nervoasa, n-am chef de nimic; am pregatit masa de dimineatza, am culcat mutzunelul cu unspe'mii de pupici... si-mi vine sa ma urc pe pereti de plictiseala; cand se trezeste mutzunelul il infofolesc si ies putin la aer, ca altfel ii sar in cap lu' barbati'miu aiurea
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
citat din mesajul lui provista eu am mai zis si cu alte ocazii a se evita fructele sau sucul de fructe dupa ora 17-18 si in cartea lui montignac scrie despre fructe si in special citrice a nu se da seara: "Fructele sunt excelente pentru sanatatea dumneavoastra, dar cu o singura conditie: sa nu fie amestecate cu nimic altceva. V-am explicat deja ca daca fructul īn general acid este amestecat cu carne, provoaca serioase tulburari digestive." "Va reamintesc ca este mai bine sa evitati citricele (portocale, grapefruit, mandarine) īnainte de culcare, caci vitamina C pe care o contin risca sa va tulbure somnul. Deci sunt absolut indicate dimineata, la sculare, sau la mijlocul dupa-amiezii, pentru a va biciui putin moleseala" |
corect!!!; va spune asta o "montignaca" infocata
cum am venit pe lume
millie spune:
Neata
Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009
provista spune:
sa mai zic ca sunt nopti cand doarme de la ora 22-22.30 pana dimi la ora 6.30-7?
dragos tea mea
millie spune:
citat din mesajul lui andiaroro Ce liniste e in zona...Anastasia doarme in sac de dormit sau body+ pījamaluta cand e f cald.Mie imi e teama sa o acopar ca pe noi si nu o sa o fac prea curand. Rade in hohote cu frati-su si se catara peste toot...Ii place sa aplaude si sa faca cu mana cand plecam sau cand venim si sa se bataie pe muzica... Plina de melancolie http://home-and-garden.webshots.com/photo/2439526790059518639xwzfnB Ilina-Felicitari lui Sophihi...o scoateti voi cumva la capat cu mancarea...nu-i nici o graba... Diana-felicitari! La mai mic (no de kg) ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009