Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

vaaaaaaaaai, m-am imbolnavit cu ochii la pozele voastre; sunt fantastiiiiiiici; si am recunoscut mutritele alea de "ce vrei de la mineeeeeeee"!!!!!! nu era ala plans serios, ca doar am si eu un exemplar acasa, alea erau mutrite de protest; doar maimutica lui cativ am vazut-o chiar suparici intr-o poza; la bb3 am vazut o gramada de mutrite absolut delicioase pe care le face si mutzu; pe alexuta am vazut-o si eu mai serioasa in unele poze... nu stiam ca are si fatuca serioasa in dotare; gazuta e deja domnisorica, si se uita pe sub gene.... vai de marius ce o sa mai alerge el dupa golani" in jurul casei ; de adelake ce sa mai zic, cu ochisorii aia margelute negre; ianis e ca un omulet mic, are asa niste trasaturi bestiale.... mare crai se face, va zic eu.. seamana cu tati- ce zici ela???????? iar david...... e fantastic ce mare s-a facut; cel putin in poza aia pus langa adelake..... zici ca sunt la 6 luni distanta; abia astept restul pozelor, ca stiu eu ca mai sunt bebei pe care nu i-am vazut, nu-i asa???? de exemplu pisilinca unde eeeeeeeeeeee???? adica am ochit eu o poza cu un plangacios mic... da eu vreau sa vad fetita ranjita, nu asa
si sincer.... Doamne ce au crescut bebelusii !!!!! i-as fi recunoscut oricand pe fiecare, dar sunt uimita ce trasaturi de "copilas" au acuma, cum se vede caracterul pe ei..... sunt foarte ofticata ca nu am ajuns si noi, da' lasa, ca ne vedem noi; eu sunt sigura ca putem gasi un club/pensiune pe langa bucuresti, ca sa ne vedem un week-end.... 2....3...4

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Da, maimutica mea se suparase tare pt ca indraznisem s-o iau de langa ceila;ti ca s=o dezbracmama denaturata ce sunt!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

BAAAAIII! La urmatoarea intalnire vin si eu! Atatia ghiocei si toti DEOSEBIT DE FRUMOSI. Pe bune, fiecare are ceva special. Sunt superbi! Si mamicutele la fel. Taticii nu i-am vazut in pozutele lui CATIV. Si era o poza cu bulanase aliniate... doamne, e de poster!

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

AYLA, ce frumoasa e Luana! Si trebuie sa ma mir. In cel mai bun sens al cuvantului. Luana e mare, e domnisorica. E o domnisorica atat de frumoasa! Nu pot sa zic ca abia astept sa il vad si pe al meu in picioare pentru ca eu vreau sa dureze fiecare etapa a lui cate 10 ani! Sa ma satur si sa ma bucur suficient de fiecare moment. Te pupacesc! Pe Luana nu mai zic...

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana - acuma te fofilezi si vrei intalnire la pensiuni
n-ai spus tu, dupa ce ti-a venit mobila de bucatarie + mobila de la camera bebelui, ca ne stepti pe la tine

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput

excursionistelor - ce ati primit de la Mos Craciun?
care a fost surpriza ancai?

avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
dyana - acuma te fofilezi si vrei intalnire la pensiunin-ai spus tu, dupa ce ti-a venit mobila de bucatarie + mobila de la camera bebelui, ca ne stepti pe la tineGianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 8 luni
Daa, si eu vin la dyanna, chiar daca nu m-a invitat ne-a lipsit mutzu la intalneala si zambetele dulci ale mamicii luimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

dyana - acuma te fofilezi si vrei intalnire la pensiuni
n-ai spus tu, dupa ce ti-a venit mobila de bucatarie + mobila de la camera bebelui, ca ne stepti pe la tine
avem 8 luni

Daa, si eu vin la dyanna, chiar daca nu m-a invitat ne-a lipsit mutzu la intalneala si zambetele dulci ale mamicii lui
mami de Silvia Ioana

gata, ma execut!!!! hai, intalnire la mine!!!!! cand vreti??? doar joi nu pot, ca am de mers cu niste acte pe la 5-6 ; in rest...liber la intalnire; si sa stiti ca nu v-am amanat degeaba, ca mobila am avut facuta, dar cartile... pana le-am luat la mana a durat;
daca vreti, putem si sambata, sa vina si taticii cu bebeii, ca loc avem, v-am zis eu in 3 camere, ne impartim noi cumva; duminica nu pot, ca avem intalneala de familion;
si evident ca sunt invitate si fetele din alte parti, nu doar bucuresti daaaaaa????

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

mutzu meu s-a trezit, si evident ca inca maraie si se smiorcaie; incearca cristi sa-l linisteasca, il plimba... da' nu functioneaza; am incercat sa ma uit in gurita lui, sa-l pipai la gingii, da' nu ma lasa

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mutzu meu s-a trezit, si evident ca inca maraie si se smiorcaie; incearca cristi sa-l linisteasca, il plimba... da' nu functioneaza; am incercat sa ma uit in gurita lui, sa-l pipai la gingii, da' nu ma lasa

cum am venit pe lume

radeai tu (rasu-plansu) dar pana la urma probabil ca tot dintisorii sunt vinovati de maraieli si smiorcaieli
daca nu ai putut sa-l mai dai cu gel pe gingie macar niste mii de pupicuri ai incercat? sau e "rezistent" si la asa tratament

avem 8 luni

Mergi la inceput