Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu sunt sub zero cu spiritul de sarbatori...nu-s de ce..ba stiu
nu simt nimic, mi-e dezastru in casa, sunt epuizata si nu pot sa o dau cu curu-n sus cum vroiam, copilul oricum nu ne-ar lasa...bani, putini rau, aia nu, aia nu..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ah da, noroc cu clau, mi-a reamintit cine va face treaba in casa! oare dacas-l pun sa spele faianta in baie, se descurca??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

vreau alicel, vreau ... momental "chinezareste" in felul ei noooooooon-stop , cateva cuvinte romanesti , miscare browniana sau "directionata" ... nu ne plictisim delooooc ... da' n-ar fi rau sa am si eu "partenera de barfa si schimb de replici" ... in afara de papagal care imi intoarce vorbele si-i tine partea lui teo

clau sanatate si refacere rapida

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf Doamne, soacra-mea nu poate sa o culce pe Rebe ( iar )! Bai frate, ce sa fac, sa plec de la servici sa culc cupilu??? Din ce in ce mai greu se descurca cu ea....Rebe a simtit-o slaba si face ce vrea cu ea, din ea! Si-i da tot programul peste cap!

Mergi la inceput

si daca tot sunt asa, imi facu sotul o tuica fiarta, sa mearga treaba pe ziua de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Am fugit 2 min din bucatarie, gatim...

Clau, cu riscul sa te supar...eu nu cred ca e de la soacra...Eu nu o pot adormi pe Thea de zile bune. Uneori, dupa multe insistente, reusesc. Alteori- ca azi, de pilda- renunt, ca stiu c e inutil. Acum gatim impreuna, ea da un pix la razatoare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Offf Doamne, soacra-mea nu poate sa o culce pe Rebe ( iar )! Bai frate, ce sa fac, sa plec de la servici sa culc cupilu??? Din ce in ce mai greu se descurca cu ea....Rebe a simtit-o slaba si face ce vrea cu ea, din ea! Si-i da tot programul peste cap!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

ntzz, la fel sunt sigura si eu ca ar sta lucrurile...a mea e si 'panicoasa', la modul ca daca e dificil Muf si nu papa, de ex..ea nu stie ce sa faca!dar mama cum le nimereste??

Mergi la inceput

Alice, nuu, cum sa ma supar, Doamne fere! Doar ca la noi se intampla doar pe tura soacrei...pentru Becca e o placere cand vede biberonul cu laptic, fuge ea de obicei la patut si-si asteapta cuminte laptele. Dar nu si la soacra, de cand vede biberonul incepe sa urle. Efectiv numai cu ea se intampla asa...

Mergi la inceput

Luny, cu mama este absolut ca si cu mine, respecta programul intocmai. Rebe doarme si papa bine cand este mama cu ea. Sunt sigura ca soacra-mea este deja stresata de situatia asta ca se tot repeta , ma refer la somn, pur si simplu Rebe nu suporta sa doarma cu ea. Acum de exemplu l-am rugat pe Razvi sa incerce sa stea cu ea in dormitor, doar el...poate reuseste sa o culce el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liano, nu vin fata, vrei sa-mi stric unghiile...tz...
Acum ma catar sa dau perdelele jos

Clau, nu te-ai facut bine? sanatate multa!! imi par erau de Rebeccoasa mica ca nu-i place de buni

Stefu meu n-are nici un stres cu soacra-mea, amandoi sunt mai cuminti cu ea decat cu mine
Iar acum, si-a baut laptele cu ochii inchisi, era rupt, cu toate ca se trezise la 9. Imediat s-a culcat.

Ia sa iau o pauza de filme , mai am de vazut 2 episoade din seria a 2-a din Lost

Mergi la inceput