Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
eu sunt sub zero cu spiritul de sarbatori...nu-s de ce..ba stiu

nu simt nimic, mi-e dezastru in casa, sunt epuizata si nu pot sa o dau cu curu-n sus cum vroiam, copilul oricum nu ne-ar lasa...bani, putini rau, aia nu, aia nu..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ah da, noroc cu clau
, mi-a reamintit cine va face treaba in casa! oare dacas-l pun sa spele faianta in baie, se descurca??![]()

Iubirea mea,
lianam spune:
vreau alicel, vreau
... momental "chinezareste" in felul ei noooooooon-stop
, cateva cuvinte romanesti
, miscare browniana sau "directionata"
... nu ne plictisim delooooc
... da' n-ar fi rau sa am si eu "partenera de barfa si schimb de replici"
... in afara de papagal care imi intoarce vorbele si-i tine partea lui teo ![]()
clau
sanatate si refacere rapida
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
clauclau spune:
Offf Doamne, soacra-mea nu poate sa o culce pe Rebe ( iar
)!
Bai frate, ce sa fac, sa plec de la servici sa culc cupilu???
Din ce in ce mai greu se descurca cu ea....Rebe a simtit-o slaba si face ce vrea cu ea, din ea!
Si-i da tot programul peste cap!

luny spune:
si daca tot sunt asa, imi facu sotul o tuica fiarta, sa mearga treaba pe ziua de azi

Iubirea mea,
aliceionescu spune:
Am fugit 2 min din bucatarie, gatim...
Clau, cu riscul sa te supar...eu nu cred ca e de la soacra...Eu nu o pot adormi pe Thea de zile bune. Uneori, dupa multe insistente, reusesc. Alteori- ca azi, de pilda- renunt, ca stiu c e inutil. Acum gatim impreuna, ea da un pix la razatoare...

luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Offf Doamne, soacra-mea nu poate sa o culce pe Rebe ( iar )!![]() Bai frate, ce sa fac, sa plec de la servici sa culc cupilu???![]() Din ce in ce mai greu se descurca cu ea....Rebe a simtit-o slaba si face ce vrea cu ea, din ea! Si-i da tot programul peste cap!![]() ![]() mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
ntzz, la fel sunt sigura si eu ca ar sta lucrurile...a mea e si 'panicoasa', la modul ca daca e dificil Muf si nu papa, de ex..ea nu stie ce sa faca!

dar mama cum le nimereste??Iubirea mea,
clauclau spune:
Alice, nuu, cum sa ma supar, Doamne fere!
Doar ca la noi se intampla doar pe tura soacrei...pentru Becca e o placere cand vede biberonul cu laptic, fuge ea de obicei la patut si-si asteapta cuminte laptele. Dar nu si la soacra, de cand vede biberonul incepe sa urle. Efectiv numai cu ea se intampla asa...
clauclau spune:
Luny, cu mama este absolut ca si cu mine, respecta programul intocmai. Rebe doarme si papa bine cand este mama cu ea. Sunt sigura ca soacra-mea este deja stresata de situatia asta ca se tot repeta , ma refer la somn, pur si simplu Rebe nu suporta sa doarma cu ea. Acum de exemplu l-am rugat pe Razvi sa incerce sa stea cu ea in dormitor, doar el...poate reuseste sa o culce el...
bubu05 spune:
Liano, nu vin fata, vrei sa-mi stric unghiile...tz...
Acum ma catar sa dau perdelele jos 
Clau, nu te-ai facut bine? sanatate multa!! imi par erau de Rebeccoasa mica ca nu-i place de buni 
Stefu meu n-are nici un stres cu soacra-mea, amandoi sunt mai cuminti cu ea decat cu mine 
Iar acum, si-a baut laptele cu ochii inchisi, era rupt, cu toate ca se trezise la 9. Imediat s-a culcat.
Ia sa iau o pauza de filme
, mai am de vazut 2 episoade din seria a 2-a din Lost ![]()