Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Fii-mea refuza sa doarma, face curatenie la carti. Pana acum a stat juma' de ora pe olita, ca cica face "multe kk". N-a facut deloc, stiam ca-i pretext. Io ma dau batuta, n-are decat sa adoarma cand o vrea, dc o vrea, ca eu nu mai idei.

Sovi, mie mi-a sarit inima cand l-am vazut pe Sash cum se cocota pe bucata aia de pal. Tare inventia, dar fii-mea si-ar fi spart boticul de n ori, cred. Ai doi copii frumosi tare de tot, fata!!!

Mimo
1. Iti multumesc de urare, chiar sper sa treaca timpul mai repede pana la primavara. Dincolo de aparente, mi-e tare greu. Si nu la toporasi ma refer cand zic asta, cine citeste dincolo de aparente (vorba Lianei), intelege...

2. Thea a priceput ca in film este "Dutz", care se exprima destul de politicos la telon, mai rau il enerveaza camera, asta actor se face!

3. Lasa bicele, ca-s bune si ele. Indata vine Zoze sa-ti prezinte o gama variata de forme, culori si texturi. Fata, zi drept, te-a luat Mimu de la adapost?:))))) (Bai, dc te superi, sterg, sper ca stii reclama!!!)

Mihu, nu, nu e asa cald la noi, da' avem centrala de apartament si, din cand in cand, fac vara! Ce frumos vb Andra! Si mie imi zice Thea ca ma iubeste, ma topesc toata. Si ma alinta in diverse feluri, dupa cum ii vine. Intr-un timp mi-a zis "mani" si acum ma striga "mami-mi".

Zoze, tu nu te-ai trecut in randul lui Luny...

Liana, dc adorm copilu', iti povestesc in detaliu ce te asteapta curand, vrei?

Acu' nu pot termina, ca avem treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Daca vreti sa ne vedeti bradutul de anul asta (am renuntat la mov, ca m-au plagiat dusmanii) si ce mai face Bubu...www.onetruemedia.com/shared?p=a038cbe8ab1a1252066a2e&skin_id=3" target="_blank">ENJOY

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

fata zozelino, tu iti cresti hemoglobina cu superficealitatea mea ? vaz ca nu-ti ajungea asta de anul asta, te intorsesi in timp ca jean luc picard ... ingheigi ... iecsprima-te femeie ca mai vrei, ca mai ofer ...ete: ce crezi ca am ales sa fac acu intre a calca si a papa crema de zahar ars ? ... si hobita imi tine companie ... sa vedem ce-o zice burtica ei mai incolo ...

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pfiu, fata, zurli mai sunteti

In loc sa puneti o mana sa ma ajutati cu covoarele astea , sper, naiba, sa nu-mi f... vreo unghie, ca mooooooooor
So, eu cu Cata ne-am luptat si am spalat covorul din camera copiilor, acum e in balcon se scurge de apa si face balti
La toate curatatoriile cica ar fi gata dupa Craciun , bai, ma lasi...mda...trebuia sa le duc de-acu o luna, cred

Cum, ma, randudunici

Cami, suuuuper bradul si pozele si Luca dansatorul!

Gata, plec sa hranesc baietii si la nani cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Daca vreti sa ne vedeti bradutul de anul asta (am renuntat la mov, ca m-au plagiat dusmanii) si ce mai face Bubu...www.onetruemedia.com/shared?p=a038cbe8ab1a1252066a2e&skin_id=3" target="_blank">ENJOY

_

hihi, ce dansuri, ce distractie, ce bradut

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

_

manca-l-ar mama ce-o sa-si invarta el nevasta ... frumos ginere am ... si teo frumoasa cumnata are

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Uffff...ce-am mai muncit azi...
Aoleu,Luny,ai pus Muful la treaba,falacu?Mi-ar fi placut sa ma plimb cu tine prin unirii,mai ales ca sunt si in cautare de niste pantaloni si nu-i gasesc,dar azi ma duc la curs..
Zoze,ce tare esti cu "amintirile ma rascolesc"...
Cami,ho-ho-ho-ho ce super montaj.Iar Bubu danseaza ca la concurs.La fel sunt si pasii Teodorei.Numai ca ea nu mai vrea sa danseze singura si vine fuga si trage de mine sa ma ia de mana sa incingem hora..asa ca vreau ,nu vreau,suprata de-oi fi,trebuie sa ma bag la hora ca nu am incotro.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
Eu pricep ca mai petreceti p'aci...mai o rachie...mai un vin fiert...dar, daca nu vreti sa afle Big Brother (aka DC), faceti bine si nu va dati singure de gol si va balbaiti in titlu...ca de vreo 3 capitole (exceptie cel deschis de mine) le tot numiti pe "Randudunici"

Eu cred ca e facaturaaa Ne-a copt-o cinevaIo nu recunosc nimic!!!

I-auzi fata ce poze dau astia prin Australia Bo..Atunci..astept pozele de maine de la serbareSa va distrati!!

Clau!Sanatate muuultaaa!!

Aliiice,nuuu!!

Of,s-a trezit!!Revin

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

bubulino vin eu la spalat covoare,da vii si tu la calcat si apoi la dat bucataria cu in sus ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cami, ce super sunt bubulinii tai! Si ce veleitati de dansator am vazut acolo! Si bradutul este foarte frumos!

Am vazut si Mufful pus pe treaba, cineva trebuie sa faca si curat, nu???

Zoze, mersic.

Mergi la inceput