Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Corina, iti trimit virtual niste zmeura de casa, la noi pe aici aproape toate gospodinele fac dulceata de zmeura pe iarna, io-nu! ca iau de la mama.

Nati, asa stiam si eu, ca gospodinele se pregatesc frumos de iarna, numai ca anul asta se pare ca recolta de zmeura a fost mai slaba, pentru ca maica-mea si-a torturat toate vecinele si colegele de serviciu (in Cimislia) si tot nimic

Da lasa ca ma infig eu diseara in borcanul luat de la Real, poate e ceva de capul lui

Astept vestile voastre bune de la alte eco,
Corina 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Multumesc fetelor de urari!
Sotul vrea baiat ca sa aiba motiv sa-si ia jucariile pe care nu le-a avut ca si copil (deh a ramas si el cu o trauma).
Si mie imi plac papusile, jucariile care sunt acum pe piata, ma uit la ele, dar nu simt nevoia sa le cumpar.
Era asa fericit, de 3 ori a facut drumus dus-intors pana la raft- se hotara sa ia jucaria, ajungea acolo se razgandea si tot asa, ce mai un adevarat copil.
Mai are o masinuta cool cu telecomanda pe care anu trecut cand iesea la tigara in curte scotea si masina la plimbat.
Ce sa fac am deja 2 copii acasa: sotul si catelul (un mascul chow-chow)

12+

Nicoleta, si eu am doi baietzei acasa - sotul si catzelul (Rottweiler ) si i-am zis sotului ca nu se mai poate asa, trebuie echilibrata balanta, deci ne trebuie o fetitza , sa fim 2 la 2. El saracul inclina spre baiat, tot asa, pentru ca isi doreste sa se joace cu masinutze si alte jucarii

Cristina, fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu si memoria mea scurta am uitat sa iau dosaru cu analize.
ca sa nu ma duc ca o floricica diseara pe la un 15 trebuie sa o intind acasa sa-mi iau dosaru'

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Bun gasit fetelor..revin si eu dupa o scurta absenta..

Nicoleta iti doresc la multi ani pt cei 6 ani impliniti alaturi de sotul tau..sa fiti fericiti..si te asteptam cu vesti bune de la eco..
apropo si sotul meu e tot balanta stiu cum e cand are de luat o decizie..
Moni 81 LA MULTI ANI!!!! sanatate si tie si bebelui..

Mai eu i-am cumparat finutului meu o bluzita mov tare draguta..imi place sa-i cumpar mereu cate ceva de imbracat..si am cautat mereu alte culori..am gasit si verde frumos..

Andradap imi pare rau ca ai racit..insanatosire grabnica..
multumim pt zapada foarte frumos..cred ca v-ati distrat pe cinste mai ales Antonio se vede ca e cel mai fericit..

Cristina bine ai venit..sarcina usoara si la termen

Mamanati ce fain ca aveti apartament la Constanta si puteti sa mergeti vara..

Fetelor voi cum ati stiut ca e bebe cand a miscat prima data? stiu ca e o senzatie unica dar oare cum o sa-mi dau seama ca este el?

elena13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Neatza fetelor!

Multumesc tuturor pentru felicitari si cuvinte frumoase

Cu riscul de a starni noi pofte, imi amintesc ca cineva dorea f tare piersice si nu gasea: raportez ca am vazut ieri in Real Berceni, 30 ron/kg . Dar pentru femei insarcinate si pofticioase, nu exista imposibil

Eu am avut o singura pofta mai serioasa pana acum, si anume dulceata de zmeura, dar facuta acasa. Dupa ce am intrebat pe toata lumea si n-am gasit, m-am hotarat sa iau de la Real (asta dupa ce am stat saptamani in sir in fata raftului cu dulceturi si nu-mi placeau deloc cele de acolo). Culmea este ca am patit exact ca Aturicii cu bomboanele: am pus borcanul in frigider si ma uit cu placere la el de fiecare data cand am treaba pe acolo, dar n-am chef sa-l desfac
Sotul zice ca nu sunt sanatoasa la cap

Fetelor, vreau si eu userul si parola pentru contul cu poze (mi-am activat PM).

Va doresc o saptamana cat mai buna,
Corina 12s

Dulceata de zmeura, mure si alte cele gasesti la tarani la vis-avis-de Piata de Flori de la Cosbuc. Am luat eu inclusiv sirop. Cam scumpeŽ15 lei borcanul si siropul 20 lei, dar cum ziceai si tu ptr femei insarcinate merita.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

eu si memoria mea scurta am uitat sa iau dosaru cu analize.
ca sa nu ma duc ca o floricica diseara pe la un 15 trebuie sa o intind acasa sa-mi iau dosaru'

12+

Ce tare, exact asa sunt si eu astazi
In metrou mi-am dat seama ca nu am dosarul, la 17:30 tre sa fiu la spital pt inca o eco, asa ca mai dau o tura pe acasa inainte

Hihi, ma simt mai bine sa stiu ca e simptom comun, nu sunt doar eu cea mai cascata de pe forum

Corina 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Tigruta, eu am simtit primele miscari cam in saptamana 13, asa ca te poti astepta din clipa in clipa sa le simti si tu. La inceput aveam si eu dubii - nu stiam daca sunt miscarile de bebe sau gaze - mai ales ca abia se simt la varsta asta gestationala, sunt ca niste batai de aripi de fluturas . Eu simt miscarile doar daca stau intinsa pe spate si linistita, si, desi nu le vei simti la mana, ci mai adanc in burtica, se spune ca e bine sa tii mana pe abdomen, ca bebe simte cladura si se aseaza mai aproape . Ma rog, acum conditia este ca bebe sa fie si treaz cand vrem noi sa-l simtim.

Cristina, fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nicoleta casa de piatra. Sa fiti fericiti, sa aveti un bebe sanatos si la termen. Legat de jucarii, te inteleg perfect. Si sotul meu a primit cadou de Mos Nicolae un Ferrai cu telecomanda si un elicopter tot cu telecomanda. Mereu de Sarbatori el primeste jucarii.

Andra insanatosire grabnica. Speram sa nu fie grav.

Arturicii si noi le cam avem pe caprarii. E el mai practic asa. Pe cat posibil bona si cu mine, impreuna cu Ale incercam sa le tinem in ordine, ca altfel e jale. Uneori o mai apuca sa deserte toate cutiile si iese un balamuc acolo de nu mai poti calca.

Fetelor vineri seara ma distram singura in casa, a inceput sa mi se miste burta, se vad fetele cum misca. E cea mai frumoasa parte din sarcina. Tre sa imi schimb si semnatura, tot uit.

Peste weekend am avut fata la mama si noi sambata am fost la tara de am facut bradul, am aprins un pic focul in soba, am stat o ora si apoi am plecat. A fost cam rece. IN rest am lenevit, m-am uitat numai la filme. Mi-am cumparat HoHoHo. Ma asteptam la ceva mai dragut, m-a socat mult limbajul, mai ales ca se vrea un film pentru copii cu tematica.

Saptamana asta am vrea si noi sa luam bradul. Il impodobim in fiecare an pe 24 decembrie, niciodata mai devreme. Asa ne-am obisnuit de copii, asa e datina. Nu mai am rabdare si numar zilele pana la Craciun, sa ne mai potolim si linistim si noi. Pentru mine Craciunul este cea mai frumoasa si linistita sarbatoare de peste an.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MONI-81, la multi ani, sarcina usoara si bebe sanatos!!

Si eu lui Luca am incercat sa-i iau haine cat mai colorate ca de, in ideea ca poate al doilea va fi fata si atunci sa le poata purta si ea. Acum chiar nu va fi o problema, la hainute cel putin vom economisi mult.

VITAMINE- eu Elevit am luat si in prima sarcina si acum si ma impac bine cu ele. Din pacate eu nu am o alimentatie echilibrata, nu pot sa mananc ce nu-mi place (gen legume), asa ca am nevoie de ele.

LAURITA, foarte frumoasa burtica si mamica!

NICOLETA, la multi ani fericiti impreuna tie si sotului tau!

CRISTINA, super ca ai pus doar 2 kg, daca ai avut asa greturi nici nu prea aveai cum sa pui mult. Au trecut macar greturile?

ANDRADA, foarte frumoase pozele la munte, iar baietelul tau va fi un cuceritor, are niste ochi si niste buze absolut superbe!! Multa sanatate iti doresc!

Am inceput si eu de vreo 2 zile sa-l simt pe bebe, acum sunt sigura ca e el... Si mi-a trecut si starea de somnolenta, energie parca am mai multa, deci se instaleaza starea de bine din trimestrul 2.

Monica, mami de Luca Andrei si 16+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Andrada, superbe pozele, de fapt modelele, iar oeisajul este de basm....Insanatosire grabnica...

Ioana, si la mine de vineri a inceput sa se vada cum impinge bebe burtica!!! Sunt atat de fericita, desi inca nu am scapat de tot de greturi..

Monica, cred ca nu am apucat sa te felicit pentru bebe ... Sa fie sanatos!! IAr noi, crede-ma ca vom fi tare mandre ca mamici de baieti..eu asa ma simt!! Tot Mateias ne-am gandit si noi s aii zicem domnisorului din burtica..Matei Stefan..

Nu mai vorbiti de dulceturi ca acum ma duc la magazin sa caut ...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 18+ cu

Mergi la inceput