Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetele care aveti probleme cu tranzitul si constipatia - incercati sa mancati cateva lingurite de miere in fiecare zi, eu iau dimineata de obicei, si e mult mai ok. Mai ajuta prunele uscate si, pentru urgente: zeama de varza acra

Aveti grija de voi, o data pe sapt e foarte rar, e rau pt ca tineti toate toxinele in colon...

fetele

Cristina, fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nana bravo! LA mine merge cu prune uscate pe stomacul gol, dar mi-am terminat stocul

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Pe mine la arsuri ma mai ajuta Redigest. Uneori ma mai apuca si pe mine cand mananc in exces mandarine.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Arsurile eu le potolesc cu un pic de paine prajita sau ceva uscat care sa absoarba sucul gastric.
16+ cuGiulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata de la -19 grade. Brrrrrr.

Uau ce mult scrieti voi cand eu dorm. Ma bucur sa gasesc atata de citit dimineata la cafea.

Am avut o noapte f grea, am dormit rau, m-a durut spatele, Sabina a avut ore de gimnastica prelungite.
Asa ca-s ametita. Insa am de gatit asa ca ma tin tare cu un suc de portocale.

Mira, vad ca te-a lamurit Sabina ce e cu urataniile alea. Baietii mei nu prea s-au uitat la respectivele desene insa au venit cu influenta de la gradi anul trecut.
Sunt oribile desenele asa ca le evitam cat de mult posibil. Si chiar se poate.

Aha, Andrada, nu ma supara ca trimit si frigu' .Eeeee, auzi, sa revendici tu zapada . Glumesc, desigur!

Gabriella, nasol cu cutremurul. Nu le suport si imi e o frica de ele..Noroc ca aici nu se poarta asa ceva.

Nana, bun revenit. E bine ca stim macar ca esti pe langa noi. Cand mai ai timp si chef mai zi de voi! Sper sa fie sanatoasa cea mica si sa nu aveti nevoie de vreo interventie.

Cris, am vazut si culoarea, super super si si burtica ta care este micuta. M-am linistit ca si eu sunt tot cam asa.

Vad ca vorbiti de copii singurei. Eu nu stiu daca doar prin eventualii amici,prieteni din parc sau prieteni de familie se rezolva. Am un exemplu in familie de copil fara frati. I s-a dezvoltat un asa simt al proprietatii de pe mine ma apuca o tristete cand vad. De exemplu: mergem pe la el si vor baietii mei sa manance cereale...Si mananca un castron fiecare si mai cer. Le dau. Baietelul respectiv (9ani) incepe sa planga sa se supere, etc.
Eu cred ca nu tine neaparat si exclusiv de copil ci de educatie, de parinti, de mediul de acasa.
Baietii mei insa, cand vine baietelul la noi, ii dau cu atata bucurie, orice, chiar si fara sa ceara el, absolut fara sa zic eu nimic.
Insa am vazut si copii singurei la parinti f f darnici.
Repet, nu sine doar de a fi/a nu fi singur ci de educatie si de exemplele din familie.

Cristina, multumim tare pentru listuta, este f frumoasa

Nicoleta, nu mai zice de covrigi ca ma apuca plansul. Eu sunt fan covrigi din aceia cu sare si mac. Aici sunt ceva, cu mac sau cu susan insa nu-s ca cei de la "metrou".

Lia, vai, sper sa fiti bine!

Ana, felicitari pentru rezultatele bune de la triplu test!

Annnna35, bun venit printre noi.

Cusa, ma bucur tare ca aveti si voi zapada. Sa va bucurati tare de ea ca sigur o sa ii fie usor lui Mos Craciun sa ajunga. Stai linistita Gabriella ca ajunge si la tine.

Hai ca m-am intins cat o placinta insa imi face placere sa va raspund cate ceva macar fiecareia.

O zi frumoasa

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Odiseea florilor de liliac continua aici

Mergi la inceput