Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Sabina , sa stii ca si eu ma tem de Aspenter, mai ales ca ieri mi-a zis ca daca nu mi se ridica placenta, cezariana scrie pe burtica mea (si eu nu vreau ). Daca dupa atata aspirina nu mi se mai opreste sangele? Iti tin pumnii sa iasa bine si sa nu fie nevoie de tratament!

Iubirici vrea sa iasa afara pe sub buric . Nazdravana mica, o doare pe mami!

Nana 18+ cu

Hai ca nu e asa de rea cezariana. Eu am nascut-o pe Alexandra prin cezariana si m-am refacut f repede. Mai nasoala combinatia Aspenter-cezariana.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ana, ti-l imprumutam si tie pe nenea dr! Unde mai pui ca are vre-o 35 de ani si frumusel de pica Si mai are si multa rabdare si scoruri mai mult decat decente. Tatal lui e tot ginecolog.

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Ana, ti-l imprumutam si tie pe nenea dr! Unde mai pui ca are vre-o 35 de ani si frumusel de pica Si mai are si multa rabdare si scoruri mai mult decat decente. Tatal lui e tot ginecolog.

Nana 18+ cu

Nana pai sa ne mutam si noi la Arad. Pare interesant doctorasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Hai ca nu e asa de rea cezariana. Eu am nascut-o pe Alexandra prin cezariana si m-am refacut f repede. Mai nasoala combinatia Aspenter-cezariana.

[/quote]

Pai eu am ramas cu sechele de la o operatie de apendice perforat, care m-a chinut vre-o doi ani... Mai ales la efort si . Parca tot simteam cum ma inteapa firele "resorbabile"

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

sal fetele.
Am citit cate probleme aveti si m-am intristat pentru voi.
Sper ca la mine e ok bebe pentru ca am niste dureri mici in burtica cam de 1 saptamana am cam stat prin frig, marti am programare la domnul doctor, avand in vedere ca l-am schimbat acum cam pe ultima suta.
Eu am mers pana acum la domnul Filipescu la Elias dar m-am decis sa nasc la o clinika privata in Constanta pana la urma, aparatura de la Elias nu e grozava de aceea zic sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

ma duc cu Alexandra la zapada. Nu mai scap de gura ei. Ar sta numai in zapada daca ar putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

A, am uitat sa va povestesc. Am luat aseara rezultatele la triplu-test. Sunt bune, risc scazut. Nu ca m-as fi stresat din cauza lor, dar daca doctorita a insistat...

Si, partea funny, sa va spun cum am ajuns eu aseara acasa, ca mai aveam putin si zburam, noroc ca nu-s asa slaba . In spatiu deschis la intersectia de la Unirii ma cam impingea vantul din spate, si mergeam cam repede fara voia mea. Fular peste nas, palariutza indesata peste urechi, gulerul de la haina nu stiam de unde sa-l mai tin ca trecea vantul prin el. Dar a fost ok. Insa... dupa ce am coborat din autobuz la Vitan, unde iar era o zona deschisa, fara blocuri, si deci vantul sufla in voie... era in fata mea un tip, statea drept, nu mai dadea din picioare, ci il impingea vantul pe gheatza. Am inceput sa rad singura. Dupa care ajung si eu in zona respectiva, si sufla un vant de era sa ma ia pe sus. Am prins portiera unei masini si m-am tinut de ea pana a trecut rafala. Dupa care, fuga fuga pana la primul gard, si asa, tinandu-ma de gard, am ajuns intre blocuri, unde nu mai batea vantul ca nebunul.

Dus fierbinte la final, paracetamol si lapte fierbinte cu miere just in case. Mama ce frig, Parca eram in costum de baie, nu cu haine de iarna.

Ana 18+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Aveti grija si cu baile fierbinti!
Paracetamol avem voie sa luam eu nu am luat absolut nimik pana acum toate le-am suferit pe bune fara calmante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elybub

Aveti grija si cu baile fierbinti!
Paracetamol avem voie sa luam eu nu am luat absolut nimik pana acum toate le-am suferit pe bune fara calmante!

Da, maxim 3 pe zi (din ala simplu, nu Sinus) daca te doare capul, ai febra sau ai racit. Mi-a zis doctorita inainte sa apuc sa fiu macar racita. A zis sa stiu in caz ca am nevoie, sa nu fug la ea pentru o raceala. Bioparoz pentru nas si Tantum verde sau Homeogene pt. gat.

Ana 18+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna, fetelor!
V-am tot citit, inca de la inceput, dar am ezitat sa scriu si eu din cauza ca ma stiu cam lenesa la scris, deci s-ar putea sa scriu mai rar. Dar nu se stie niciodata, poate o sa am chef de scris, citindu-va pe voi. M-am decis totusi pt ca pana acum mi-au venit mereu in minte intrebari sau raspunsuri la intrebarile voastre.

Despre noi, deci....
Suntem in saptamana 15, UM 3 sept 2009, DPN 10 iunie 2010, nu stim inca daca e baiat sau fetita.

Revin mai tarziu putin. O sa pun si semnatura.
Va doresc la toate sarcina dusa la termen si bebelusi sanatosi!
Am editat ca am vrut sa colorez in rosu datele importante, nu mi-a iesit insa...

Mergi la inceput