Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Gabriella, sa stii ca exact asa am si eu pe spate... Sper din suflet sa treaca dupa nastere.

sabina, multam de lamuriri Probabil ca ma voi invata si eu cu aceste personaje... cu timpul. In ceea ce o priveste pe d-na dr. Dinu si eu sunt foarte multumita de ea. Mi se pare o draguta. Tot timpul mi-a raspuns la intrebari si a stiut sa si glumeasca atunci cand a fost cazul.

Ale, Crisfrumoase burticute Crestem, crestem. O sa mai pun si eu niste poze ca le-am facut si pe cele de 17 saptamani (mi-am propus sa fac din 2 in 2 sapt), insa nu am mai apucat sa le uploawdez.

Pupici

Mira fericita 17+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Fetele mele se joaca pe rand cand cu ficatul, cand cu splina. Am uneori niste dureri. Saptamana trecuta una din ele a jucat box cu ficatul meu o zi si o noapte. A fost groaznic.

Mira si eu am bubite, dar uneori imi apar pe fata si destul de des pe piept. E tare neplacut. Sunt reactii ale sarcinii.

Gabriella nasol cu cutremurul. S-a simtit tare? Eu ma sperii groaznic la cutremur. Imi este o frica de ele de nu mai pot. Sotul meu care este un pasionat de seismica si-a cumparat tot felul de seismografe si programe pe calculator plus avertizor, pe care il urasc. Saptamana trecuta am sarit ca arsa din cada, ca a inceput jucaria sa urle. Nu fusese decat un cutremur de vreo 4 grade, care oricum nu s-a simtit. Eu mereu ii zic, cand va veni marele cutremur, nu o sa mai urle nici o jucarie, o sa ne ia ca din oala. Pana una alta sper sa nu ajung sa nasc prematur din cauza lui, a avertizorului.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Sabina s-a simtit destul de tare ca m-a zguduit tare de pe scaunul de la calculator si pocnea mobila prin casa.Acum vreo cateva luni a fost si mai rau stateam cu ghiozdanul cu hainute la usa si intr-o seara am si fugit din casa,atunci au tinut cutremurele vreo saptamana .Sper sa nu inceapa din nou.
Sa stii ca ai dreptate daca e sa fie vreun cutremur nimic nu te avertizeaza suficient de repede sa poti sa te adapostesti.
Scuze pt off topic.
Mie imi mai chinuie ficatul colonul care este plin de are si apasa pe ficat si stomac.Cand or sa treaca greturile astea de tot poate o sa ma dezumflu si eu .Si atunci o sa inceapa bebelina sa ma ingionteasca.
Abia astept sa ma dau cu saniuta .
O seara placuta tuturor.
16+ cu Giulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salut fetele!!!

Cu siguranta nici nu ma mai tineti minte, cele care sunteti ceva mai vechi pe forum, iar fetele noi nici nu ma stiu, ca nu am mai scris nimic de vre-o luna jumate . Mii de scuze !!! V-am citit ZILNIC, multumesc pentru tot ajutorul indirect pe care mi l-ati dat!

Sicer am ramas socata de ce i s-a intamplat lui Zuzulici, efectiv am intrat in panica... Stiam ca sarcina mea e in pericol, insa parca nu constientizam pe deplin: daca Zuzu a pierdut de la o sangerare, pe mine cu hematoamele si sangerarile de saptamani, ce ma putea astepta?!

Dar iata-ne, pline de optimism la 18 saptamani (care se implinesc maine) , tocmai am venit de la dr: am in burtica o minune de fetita grasana si lunguta (daca la 12 saptamani aveam o saptamana avans fata de varsta calculata dupa UM, acum am mai adaugat inca 3 zile!). Avem tot ce ne trebuie (am numarat inclusiv degetelele de la manute si talpite ), si avem si un portret super dulce 4D!!!

Avem si niste problemutze, dar incercam sa nu cadem iarasi in butoiul cu melancolie: la fetita dulcica a gasit nenea dr distensie pielo caliceala bilaterala, dar nu foarte mare (o problema la rinichi, dar ce sa facem, il mostenim pe tati, si el s-a nascut asa, dar la el a fost vorba doar de un rinichi), insa sunt mari sperante ca problema sa dispara pana la termen, iar daca nu dispare, se poate rezolva intrauterin, sau imediat dupa nastere. Al doilea lucru este placenta, care infasoara colul, dar si asta se poate schimba, iar al treilea circulatia pe artera uterina si trombocitele mele, dar tratam cu Aspenter. Avem contractii peste contractii, mai dureroase, mai nedureroase, insa luam injectii de Scobutil si Nospa combinate, si cand nu cedeaza, mai tragem cate o fuga la camera de garda si ne rezolva nenea dr acolo. In rest toate ROZ!!!

toate burticile si carucioarele, si promit sa nu mai dispar fara sa anunt; acum va las pana dimineata, ca am familionul de socrii la mine, sa ma felicite pentru minune

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

nana felicitari pt minunea de fetita grasunica.Va doresc la amandoua multa sanatate si sa dea DD pana la termen sa ne dai vesti bune ca e totul ok.
16+ cu Giulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nana, ma bucur tare mult ca ai revenit si ne-ai dat de stire despre starea voastra. Imi pare bine sa te vad atat de optimista!!! Face extraordinar de mult. Se pare ca fetita ta e o luptatoate!!!! Sa dea Doamne Doamne sa dispara problemele pana la nastere. Sanatate multa va doresc amandurora si mult optimism (nu ca ati duce lipsa.

In ceea ce priveste "off topicurile", eu propun sa nu ne mai scuzam atata, ca doar suntem intre prietene. Dupa parerea mea, nimic din ceea ce ne procupa sau ne trece macar prin minte o secunda, hotarandu-ne apoi sa impartasim, nu este off topic. Sper sa fiti de acord cu mine

Mira fericita 17+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

R_ocsy merci mult!
Cris_09 uite ce burtica frumoasa ai tu acolo! Tine-o tot asa!
gabriela ce nasol cu cutremurul si eu sunt inspaimantata de chestia asta...brrr
Discordia vai ce mila mi-e de voi tocmai pe vremea asta sa nu aveti caldura...sa te infofolesti bine...baga si tu aragazul daca nu lasa gaze.
Ale burtic micut si tu! Bravo!
Sabina mai mi-ar placea si mie un avertizor de seisme, nici nu stiam ca exista si pot fi cumparate...dar vorba ta, sa nu nastem prematur din cauza lor
nana of, ce de problemute, sper sa mearga totul bine pana la capat, cu ajutorul lui DUmnezeu!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Laurita exista si costa in jur de 60 de euro abonamentul parca pe luna si inca o data pe atat aparatul. Aparatul in sine ar fi bun, daca nu ar urla la cutremure de 3-4 grade pe care nu le simte nimeni, doar baga spaima in tine. O singura data l-am vazut in actiune la cutremurul din august cand urla de nu mai tacea, cu cat intensitatea este mai mare cu atat urla mai mult. Insa si atunci m-am speriat datorita lui si nu a cutremurului in sine, pentru ca la noi chiar nu s-a simtit, in schimb mama la birou in centru l-a simtit bine de tot. Una peste alta sa ne fereasca Dumnezeu de marele cutremur, ca cel putin eu, traiesc numai cu securea deasupra capului.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MIRA, legat de intrebarea ta cu copilul singuratic... Si noi avem problema asemanatoare cu Luca, noi in general nu prea avem prieteni pt. ca am schimbat cam multe orase, toate prietenele mele sunt raspandite prin tara si prin lume, avem multe cunostinte dar nu cu care sa ne frecventam regulat. Solutia mea a fost un fratior pentru Luca Mai exista parcul, unde mai poate interactiona cu copii si mai tarziu gradinita. Oricum toate cartile de psihologie spun ca copiii incep sa se joace impreuna de la 3 ani, pana atunci cam degeaba ii pui unul langa altul, se vor ignora cel mai probabil sau isi vor lua unul altuia jucariile. Poate peste cativa ani ii faci un fratior sau o surioara Mayei si ai rezolvat problema

CRIS, am vazut o burtica frumoasa Incepe sa se cunoasca deja.

NANA, felicitari pentru fetita!!

Monica, mami de Luca Andrei si 16+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Cris_09, Aleesicoo, v-am admirat si eu burticile. Incepe sa se vada ca e ceva pe-acolo.

Gabriela, eu am simtit un singur cutremur in viata mea si am fost destul de agitata deci inteleg perfect spaima aceasta. Sa speram ca nu va mai fi vreunul prea curand.

N_a_n_a, felicitari pt. caruciorul roz, dar mai ales pt optimismul de care dai dovada. E foarte bine, ca in ciuda "greutatilor" pe care le treci prin aceasta sarcina, continui sa vezi doar partile "roz". Felicitari!

Moni_or, uitandu-ma dupa buritici, am vazut ca ai mai adaugat niste poze pe webshots. E un scump Luca.

Cristina_26, am vazut poze si cu voi. Esti o mamica tare frumoasa cu care seamana un baietel si mai frumos!

RealLaura, ce burtica! Wooow! La tine chiar se vede ca esti gravida. Eu inca mai pot ascunde si profit pana in ultima clipa Oricum am zis ca dupa revelion voi spune si eu sefului ca sunt gravida

Eu am primit rezultatele la analize si s-a confirmat ca e viroza. Partea nasoala este ca imi sunt scazute toate: Calciu, Hemoglobina, Sideremie (asta o puteam pune pe seama sindromului inflamator, dar corelat cu hemoglobina foarte scazuta e clar ca NU de la inflamatie este). Cert este, ca cel putin in perioada postului voi lua supliment cu Fier.

Fug si eu in pat... Noapte buna

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput