Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Carmen,la noi e vreme de plaja....si desi e weekend...cine are timp de asa ceva?Am invatat de mi-au sarit capacele....;nu le am pe astea cu facutul de eseuri...si imi ia tare mult timp....of.

Irina,vreau sa vad poze proaspete cu uriasul tau,unde pot?Nepoata ce face,cum creste?
O saptamana buna la toata lumea!slaba activitate...sau mai bine spus lipsa de activitate pe aci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

claudia! Sanatate si multa fericire!

Catrinelu ce rau imi pare ca nu m-am prins de la cine e mesajul...as fi vrut sa va vad...si noi am fost in ziua aia la mall parca.

Saptamana aviatoare plecam la bunici...Duminica vrem sa mergem pana la Szeged...sper sa se mai inmoaie gerul asta!

Weekendul asta am fost la bazin sambata si la patinoar duminica...a fost fain!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ola, fetele.
Da, am fost intr-o mini-vizita in Romania, am stat foarte putin. A fost frumos, si am venit incarcata cu carticele si filmuletze dublate in Romana. Oanei ii place la nebunie Angelina ballerina, i-am luat 2, numai atatea am gasit.
In plus, as fi vrut sa inregistrez pe caseta video ceva desene in romana de pe minimax sau jimjam (acolo am vazut ca este Angelina) si pana am facut rost de video, pana l-am cuplat, pana am realizat ca imi mai trebe un cablu… a trebuit sa ne intoarcem. Am fost numai eu cu little O, dar a fost super, si pe avioane si peste tot. va recomand Austrian Airlines au o tona de lucruri pt copii sa se joace in avion cu ele.

La multi ani Diana, Poli, Irina, carmen!!! Wow, ce de sarbatorite!

Oricum, vad ca nu s-au prea miscat lucrurile prin zona… Nu am avut mult de citit!

Pupaturi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Miha, las ca mai venim noi! acuma vin mai des!!

Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna ziua ghiocimea voastra
Sanatosi voiosi copilasii vostrii? ali a capatat de vreo 2 zile o tuse dar asta e mergem mai departe
va pupic mai vorbim

Mergi la inceput

Ce lume plimbareata

Catrinel,deci ai fost in Ro.Tare fain....si pe mine m-o luat un dor de duca...dar deacamdata stationam.de ziua lui r fugim din nou 2-3 zile la disney,caci tot e colea la 2 ore de noi,...deci doar atat.Si Pe 14 februarie imi vin prieteni de la Ny pentru o saptamana ...deci am casa plina .Si pe 15 vine mama,o astept cu mare drag.Iar pe 16 incep o noua scoala,va fi doar martea de la 6 la 10 seara,pentru 7 luni.Sper sa fac fata....si sa nu-mi fi pus prea multe pe farfurie.Si vineri vine mandru meu acasa...ca sa-l sarbatorim.Cam astea sunt evenimentele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi ani, Diana, Kim si Claudia_d! Sa aveti un an bun de tot, cu sanatate si dragoste multa!

Nu-mi mai gasesc timp sa scriu nicicum, desi am intrat intr-un oarecare program. De mai bine de o saptamana Suri doarme tun de la 21-22(cand papa cu greu ultimul laptic!) pana dimineata la 7.30 sau 8.30.Nu stiu daca asta se datoreaza Bonisan-ului sau faptului ca s-a facut "maricica" dar suntem profund recunoscatori acestei minuni.
Zambeste non-stop, uneori chiar rade in hohote, mai ales cand ii da atentie d-ra T si adora sa ne petrecem timpul impreuna, cantand, sporovaind si dansand pana isi da ochii peste cap si adorme. Deja momentele de veghe (joaca) sunt mai lungi si mai dese, asa ca nu prea mai avem timp de alte lucruri.
Dar este un bebelus adorabil, cumine si bun, dulce si iubitor.
D-ra T. a inceput baletul, astazi avem a doua sedinta si este foarte incantata de asta, in conditiile in care a fost admisa gratie talentului ei actoricesc si de mare "imbarligatoare" si nu varstei (nu are inca 4 ani).
Insa dupa momentul interviului, cand "maestra" (recunosc, rugata de mine) i-a spus ca o balerina trebuie sa manance fructe si legume, sa fie usoara si gratioasa, maimuta s-a urcat in masina botoasa si, pe drum, in timp ce manca un covrigel mi-a marturisit ca "in fond, poate foarte bine sa invete balet si acasa" Asadar, orice numai sa nu manance fructe.
Vrea si la patinaj dar nu-i gasesc patine clasice marimea 24-25. Discriminare!!!
Daca d-ra T. purta la 1 an hainute de 6 luni, se pare ca Suri este exact pe dos. Deja purtam hainutele de la 3,4 luni ale surioarei.
D-ra T. scoate perla dupa perla, nu tace nicio secunda, nici macar atunci cand picteaza, danseaza sau sare si, culmea, s-a ingrasat, desi nu stiu de la ce. Poate de la Cavit-ul dat 10 zile
Paine mananca rar si doar la sandvisuri, dulciuri rarisim(numai prajiturica Kinder cu lapte), nu pune gura pe ciocolata nicicum si nici pe multe alte papici sanatoase. Bea insa 1 l de lapte pe zi, uneori chiar mai mult.
Mai este vreun ghiocel "batran" cu pampers noaptea?Nu pot deloc sa o dezvat de asta, desi este rusinata si hotarata sa-l abandoneze in fiecare seara. Dimineata, pampersul are un kg iar ea un somn mai mult decat profund pentru a putea fi trezita.
Suri sta afara, in curte in fiecare zi, indiferent de temperatura si doarme bustean si imbujorata fara probleme. A avut niste amarati de mucisori vreo 2 zile, daruiti cu drag de sora cea mare. Daca d-rei T. ii puteam scoate cu batista bebelusului, asta mica nu sta nici sa-i pun ser cu pipeta. Da din cap cu putere si isi pune mana la nas Si urlaaaaaa!!!!

Botezul micutei Suri va fi dupa Paste, in speranta ca se va incalzi afara(si din pricina postului, evident).

Stefanna, ce faceti voi, ce face burtica? Mie mi-e asa de dor deja!!! Cine stie, poate peste cativa ani...

Delia, vreau si eu vreme de plaja!Mi-a ajuns iarna asta pana in adancul sufletului si as putea trai linistita fara ea vreo 50 de ani.Cum mai poti sa te duci la scoala, nu stiu ?! Eu jur ca n-as mai suporta nici jumatate de examen!

Alinaalex, vad ca micuta Roberta a inceput diversificarea cu frisca
Se pare ca si Marc este un fratior bun si grijuliu, deci ai parte de ajutor de nadejde. Imi pare rau de accidentul mamei tale. Curat ghinion! Marc nu s-a speriat in momentul acela, erau impreuna, nu-i asa?
Cum stai cu productia de laptic? Eu mai am foarte putin, cca 20,30 de ml la o masa si poate un pic mai mult dimineata si seara.
In schimb, din pricina faptului ca am fost disperata sa produc laptic si am mancat intr-una, m-am ingrasat ca un purcel si trebuie acum sa ma pun pe gym.

Mihaser, parca si Cristi avea piciorusul mic, i-ai gasit patine? Si voi sunteti plimbareti tare. Am apucat sa vad si eu pozele cu Craciuneii si...Craciunita Ce draguti sunt cei doi fratiori...si mama lor!

Catrinelu, adica ati fost in Ro si n-ati dat niciun semn????? Am tone de desene in lb. romana, asa ca ti-as fi dat si tie, adica Onutei. Ai mai rezolvat ceva in privinta job-ului?

Aida, ce faceti voi, cum va mai descurcati si cu ce va mai laudati? Sunteti superbe toate 3, iar tu arati...wow! Micuta Sofia e cuminte, cu gelozia cum stati? Dar cu somnicul si lapticul?

Tania, la noi n-au functionat niciun fel de cremute de masaj. Pana nu a vrut d-ra, programul nocturn extrem de activ a fost de neschimbat! La ce gradi mergeti? Mai pune poze cu Bianca!

Carmenpit, vezi ca tusea "de anul asta" este extrem de agresiva. Noi ne-am luptat cu ea vreo 2 luni si mai avem mici reminiscente si acum. I-am dat Ketof seara intr-una.

Catrinuta, iar ai disparutSper ca sunteti sanatosi...

Ciuf si tu vad ca te tii serios de scoala desi, sigur te-ai cam saturat Ce ajutoare aveti acum?

Polixeni, ai devenit cetatean grec?

Aalina, voi cu ce va mai laudati? Ce traznai mai facut Ana? La job e OK?

Irina, Andrei e sanatos? Ii place la gradi, la voi sau tanjeste dupa bunici?

Dianad, voi ce mai faceti, ce face Alex? Tu la ce gradi il duci?

Noe, pe unde va aflati acum?

Plange cineva dupa atentie...

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Andreea si in afara de ketof siropel de tuse ce-i dadeai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hopa si noi!

POLI, DIANA, KIM, CLAUDIA!!!

Nici eu nu mai gasesc timp defel sa mai scriu, abia daca ma mai pot apropia de calc.
Roberta creste pe zi ce trece, deja e domnisoara, buflici de 4.650 gr si deja nu o mai incap hainutele de bebelus micut, care erau toate mari acum o luna. E cumintica, dar din pacate de sapt. trecuta a inceput distractia cu colicile, cand ziceam si eu ce lux pe capul meu sa am timp sa-mi fac treaba prin casa, cumparaturi, etc. si chiar sa ma nanesc ca lumea noaptea. Ei, acum ne veselim noaptea, ma rog, aproape in fiecare noapte, se trezeste cam de doua ori, mai sta si treaza cate 2-3 ore, nu face circ, nu-i plangacioasa...ne plimbam prin casa in brate, dintr-astea...si cand apuc sa pun capul jos si sa adorm, spre dimineata, pe la 7 mi se trezeste Marc. Robe doarme f. bine dimineatza, macar atata, ca dorm si eu pana la amiaza, dupa ce pleaca baietii. Ii dau Gripe water, am incercat si cu Debridat, dar vad ca n-au cine stie ce efect. Aa, si-i mai dau si ceai de anason, chimen si fenicul.
Ziua sta din ce in ce mai mult treaza, cateodata chiar 4 -5 ore, bine, mai motzaie intre timp, ii place sa vada, sa stie tot si e f. receptiva la ce se intampla in jurul ei.
Mi-e asa de draga incat as tine-o tot timpul in brate, s-o iubesc
Culmea e ca am lapte din belsug, alaptez exclusiv, in ciuda faptului ca sunt tare dezorganizata in ceea ce priveste mesele, adica incep sa mananc dupa-masa si dupa aceea mananc cand imi aduc aminte, mananc putin si pe fuga, si chiar am slabit
Andreea, nu cred ca productia de lapte tine neaparat de cat si ce mananci. Cel putin la mine asa a fost si cu Marc si am avut lapte pana cand a renuntat el de buna voie.
Din pacate suntem toti raciti, eu sambata dimineata m-am trezit cu febra si dureri musculare, dar m-am pus rapid pe picioare cu oscilococcinum, paracetamol si vit. C.
Robe e cu nasucul infundat, plina de mucisori, mi-e si mila de ea saraca cand o aud cum fornaie si sa o tot bazai cu ser si batista bebelusului. Marc la fel , muci la greu plus de ieri si tuseste Saptamana asta nu l-am dus tocmai pe chestia asta la gradi, ca de acolo a cules virusii, acum e la maica-mea pana seara.
Mama e mai bine, miercurea trecuta a iesit din spital, s-a recuperat neasteptat de repede, se plimba cu cadrul, noroc ca e genul de persoana activa, si chiar se descurca si cu Marc (care acum vrea numai cu buni, sa nu o mai duca salvarea la spital ). Are si ajutoare la mancare si curatenie.
Marc in ultimul timp e tare obraznicut si suparacios, daca nu-i fac pe plac e jale, ar vrea sa stea tot timpul cu surioara in brate si sa o tina treaza cat mai mult, sa se joace cu ea. Nu stiu ce are, de vreo 2 saptamani incoace nu mai vrea sa mearga la gradi, in fiecare dimineata pleaca cu promisiuni si rugaminti, oof, mai mult am de lucru cu el decat cu micutza Am vorbit si cu educatoarele, si ele mi-au spus acelasi lucru, ca e distrat, nu prea participa la activitati, e negativist. Diseara mi-am propus sa ies cu el in oras, intre doua alaptari, prin magazine la mall, sa-mi cumpar cate ceva, niste cizme, haine noi, il las pe tati cu surioara, pt. ca mi se pare ca petrec prea putin timp cu el in ultima vreme si cred ca si asta ar putea fi problema. Sper sa-si revina, oof, ca nici nu stiu cum sa ma impart intre ei...
Saptamana trecuta am fost singura cu amandoi vreo 3 zile, tati a fost plecat la Tg. Mures, dar m-am descurcat cumva, pe Marc l-a dus si adus de la gradi o vecina, iar alta a stat cu Roberta cat mai fugeam eu la cumparaturi.
Irina, nu-i prea devreme sa facem botezul in februarie, la noi asa face cam toata lumea, la o luna jumate. La noi ar fi aproape 2 luni de la nastere.
Mica nostra va fi botezata in 13 febr., peste 2 saptamani, spre sa fim ok pana atunci, ca am impartit si invitatiile deja si ne-au confirmat mai multe persoane ca o sa vina.
cam atat despre noi deocamdata, pupam toata ghiocimea!

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

AndreeaG,Rudy are noaptea pampers.Se mai scapa...si decat sa ude tot patu,mai bine asa.Prietena mea si-a tinut fetele cu pampers noaptea pana la 6-7 ani;eu nu imi fac griji legat de asta.El de obicei ma trezeste noaptea si imi cere sa mergem la toaleta...si cateodata....i spun chiar eu sa faca in scutec,stiu e culmea lenei.

Alina
,bafta la pregatelile pentru botez!!!!Ma bucur ca-si revine bine mama ta,doamne ajuta!!!
STEFANA,ce faci,ce face burtica ta?cat mai ai pana la marea intalnire?Bianca ta ce mai face,ce mai zice?Nume pentru bebe ati gasit?

Mergi la inceput