Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 14

Polixeni spune:
Buna fetelor!!
VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PT URARI SI PT CA NU M-ATI UITAT!!!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR (am si pierdut numarul...) SI MULTA MULTA FERICIRE!!
FELICITARI TUTUROR PROASPETELOR MAMICI!!V-am vazut puiutzii pe contul comun..ce mai niste comori!!!
Eu nu prea am mai intrat pt ca la munca e nebunie,mai ales ca sunt la inceput si toate inspectiile la mine se desfasoara.In plus de asta luni am o ZI MARE MARE in ATENA (interviul pt cetatenie) si am niste emotii,plus ca am de invatat istorie,geografie,constitutie...
In ceea ce-l priveste pe Nick, el e bine..s-a adaptat f bine la gradi si de-abia asteapta sa mearga.
Va pup si va doresc o zi excelenta!!

carmenpit77 spune:
La multi ani Polixeni!
Delia ce ciudat tu te-ai gandit sa faci acum si farmacia pt ca s castiga mai bine si u am facut-o dar m-am angajat in vanzari pt ca in farmacie castigam mai putin

Delia21 spune:
Carmen,aici farmacistii sunt platiti decent.Cunosc pe cineva care a terminat anul trecut scoala si s-a angajat pe 90 de mii pe an,primul job,si nu e exceptia de la regula.Nu se inghesuie lumea la scoala asta,deci nu e inflatie de farmacisti...,nu e neaparat usor de ajuns acolo...dar e un job care nu mi-ar toci chiar toti neuronii,vreau sa fiu platita decent la job...dar sa mai am si timp,energie pentru familie;vreau sa ma bucur de copil/copii in fiecare zi nu doar in weekend.O sa am ceva de muncit pana ajung acolo...dar nu-i bai,cum zisei imi dozez efortul,imi iau intre 3 si 5 cursuri maxim...si in 5 ani o sa cresc si eu mare
,frumoasa,desteapta,puternica...
...modesta nu promit

Irina71 spune:
LA MULTI ANI, POLI !!
SA FII SANATOASA, FERICITA SI LINISTITA TOATA VIATA !!
SI ... BAFTA MULTA LA CETATENIE !
Delia, deci asa ... d-ra farmacista. Bravo, foarte frumos. Mi-ar placea si mie, dar la varsta mea ... sa ma mai duc scoli ... plus ca in Romania nu e un job prea bine platit ...
Andreea, Felicitari ! Annei pentru prima noapte dormita integral, pai asa mai da !
Ma duc sa vad si pozele cele noi din contul comun.
ciuf, Catrinel ??? Unde sunteti ?

ciuf spune:
Salut. Sunt la scoala. Intr-o pauza ma bagai sa va citesc. Nimic nou.
La multi ani, fetelor! Sa aveti parte numai de zile frumoase.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

tania2 spune:
La multi ani, Poli! Sa fii fericita toata viata, sa ai multe multe bucurii!
Bafta te pupammmm

mihaser spune:
Neata! Diana! Sa fii fericita si sanatoasa! Multa sanatate tuturor din familie si succesuri la scoala!
Tania stiu! o sa-ti timit mail cu chitanta!
Poli cum ai petrecut ieri? Bafta maxima la Atena!
Delia e fain la farmancie! Eu cred ca te-ai orientat bine!
Ciuf bafta la scoala!
Va pup!

carmenpit77 spune:
buna fetel
La Pitesti e un geeeeeeeeeeer! Nu prea mi-a venit astazi sa ies pe teren