Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Hop si noi!

Nu mai avem timp de nimic, cu atat mai putin de deschis laptopul. Noroc de niste proiecte care au aparut si cer urgent atentie...

Eu functionez dupa alt fus orar de cateva saptamani bune, din motive de colici sau, pur si simplu maimutareala. Anna ziua doarme tun (acum este in curte, de exemplu si doarme bustean!) iar dupa lapticul de la 1.00 nu mai pune geana pe geana pana pe la 6. Sunt zombie, tati la fel si ne bucuram ca nu aude printesa T. zgomote nocturne. Dar in ultima vreme plang amandoua pe rand sau simultan, una cerand atentie si mai-mai pe burtica, alta plangandu-se de te miri ce, ori inchipuit ori real (din nefericire, acum avem o cat de poate de reala otita). E atat de frustrant sa fiu cu Anna in brate, incercand sa o linistesc si sa o aud pe cealalta printesa chemandu-ma la ea!!!
Dar supravietuim. Eu dorm de la 9.30 (dupa ce pleaca tati si fiica-sa la gradi)pana la 13.00 cand se intoarce. Dau orice pentru o noapte de somn. Am incercat, pe rand, toate picaturile posibile, acum ramanandu-ne sa o tinem treaza mai mult spre seara.
In rest este adorabila, sunt adorabile, printesa T. o iubeste tot mai mult, are grija de ea si o sufoca cu pupici. Anna a luat 1.200 si 6 cm intr-o luna, ceea ce este foarte bine.Eu nu prea mai am laptic, nici nu ma mir, avand in vedere faptul ca mananc pe la 14.30 micul dejun, asa ca ii dau si supliment si nu-i displace.
Incerc sa trimit poze in 10 minute.

Pup si astept o dimineata in care sa fiu odihnita si sa pot scrie mai mult (si citi!).

La multi ani, Nshiro si Carmen! Sa va dea D-zeu tot ce este mai bun pe lume si , mai ales, multe bucurii din partea copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

mai ce liniste iarasi p-aici...

ANDREEA, multa sanatate d-rei T, imi pare rau sa aud ca e bolnavioara! si tie cat mai multa odihna.
si eu la fel, dorm pana la amiaza, dupa ce pleaca Marc cu tati la gradi, avand in vedere trezirile nocturne - nu sta treaza noaptea, dar e suficient ca trebuie sa ma trezesc sa alaptez si s-o schimb. Ah, si mananc total aiurea, putin, tot dupa-masa incep cu micul dejun, ma si mir cum de am lapte si cum de se satura micutza mea. Supliment nu e nevoie sa-i dau.
Mai, dar ce bine a pus pe ea mica ta! Bufli in toata regula

IRINA, maine e ziua ta si vreau sa fiu prima care care iti ureaza
LA MULTI ANI!!! CU SANATATE SI FERICIRE

pun si niste poze noi in contul comun.

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Multumsc mult fetelor de urari si va doresc si voua tot binele din lume.
De petrecut nu prea am petrecut cine stie ce, adica am facut acasa impreuna cu sotul, ali si o famili de prieteni dar a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Irina la multi ani sa fi sanatoasa si iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

La multi ani , Irina! Sa fii sanatoasa, fericita si multe multe bucurii!
Te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Buna,

Andreeeeea, la fel a facut si Bianca. II faceam baita seara pe la 8, dormea pana pe la 11 si apoi sa te tii, pana la 6 dimineata nu punea geana pe geana. Eram extrem de obosita.
Pana pe la 2 saptamani si ceva cand mi-a adus sotul in locde sampon o crema de noapte cu levantica de la sanosan, noi folosind si atunci mustela (saracu, cred ca si el era la fel de obosit).
Dupa baita i-am dat cu cremita cu pricina, astept sa se faca ora 11, nimic, Bia dormea...., s-a trezit pe la 2 a papat si s-a culcat la loc pana pe la 7 dimineata.
Crema a stat la loc de cinste in fiecare seara iar Bia la 2 luni a renuntat si la mesele noscturne.
Sa fie oare crema?
Cine stie, incearca!

pupiciiiii

si mult sommnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Va multumesc mult pentru urari Am tot zis ca intru, dar parca nu mai apuc. Si ma gandesc mereu la voi, la fiecare, si zic : sa-i scriu Andreei cutare chestie ... s-o intreb pe Delia daca o sa iasa asistent medical de la scoala aia a ei ? ... etc.... si uite asa cand ajung sa scriu nu mai stiu : am intrebat ? am urat BUN VENIT Robertei, sau am avut doar de gand ? i-am zis Andreei ce scumpa e Anna dormind cu degetelul mic indreptat in sus ?
Doamne, am implinit 39 ani, nu pot sa cred ! Psihologic, am ramas pe la 29. Si totusi ... cand aud ce muzica asculta acum tinerii ... si vad cum relatiile intre un baiat si o fata sunt, practic, niste mici casatorii ... ma intreb cu nostalgie : unde a disparut gasca ? ... noi faceam focuri de tabara afara ... si jucam "mima" in sala de mese pana dimineata .... si eram un grup mare de fete si baieti, care nu tineam mortis sa ne cuplam, ne simteam bine si asa ! Acum, grupurile care merg la munte sunt formate din cupluri care stiu doar atat : LA CAMERA ! cate 2, cate 2 ...... offff ... ce baba sunt.

Alina, dar nu e prea devreme botezul in februarie ? Sa nu raceasca aia mica. Am vazut pozele. Mortala aia cu frisca pe nas, tu si Roberta. La multi ani ! si sotului tau, cand a fost ziua lui, pe 11 ianuarie ? Am vazut ca a implinit 31 ani. Cum se simte mama ta, a iesit din spital ?

Andreea, in poze nu se cunoaste ca esti obosita. Esti o mamica foarte frumoasa. Pari implinita, radioasa. Lasa ca acusi se face primavara si iesi la plimbare cu Anna, cel putin eu ma simt mult mai bine cand e mai cald si pot iesi la aer ...
Mortala poza cu Anna si Vladimir, imbracati in body pe care scrie " My first Christmas" !

Delia, am vazut si pozele voastre la Disneyland. Ai un baiat care stie ce vrea, bravo ! Cand mai vine mama ta ?

Gata, ma duc sa-l iau pe Andrei de la gradi. E un viscol .... sa vad cum il aduc pe jos, e aproape, dar totusi ... nu prea tine fularul pe nas ...
Va pup !
P.S. Sper sa mai intru si maine putin, ca ziua lui Poli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

IRINA LA MULTI ANI iubita!!!!sa fi iubita si fericita si implinita!!!!Norocul sa fie cu tine in fiecare clipa !!!Eu mi-am schimbat profilu...dupa un an de zile ...in care 2 zile pe saptamana am facut practica la spital,a se citi munca neplatita...mi-am dat seama ca nu e pentru mine treaba aia...asa ca acum trag tare...si ma indrept spre farmacie,deci ma pregatesc sa fiu in scoli pentru inca 4-5 ani si zau ca nu-mi displace deloc,dar deloc.Munca mai curata,...platita bine,joburi destule caci farmacii sunt aproape la fiecare colt de strada....si munca nu pre multa caci strica la frumusete;vorbesc sincer...nu ma are mama nemaipomenit de harnica...ai vazut ce reclama mi-am facut?.Mama vine pe 15 februarie...se tot plange de sanatate...sper sa fie bine si sa ajunga cu bine si pana pe 12 august sunt iar cu ea si ea cu mine

Carmen,LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti scumpa sa ai parte!!!
Pupam ghiocimea si bebelusimea!La noi azi e sarbatoare nationala...asa ca ne relaxam in continuare.Fug la odor...sa vedem pe unde iesim,ce planuim.
POLI,te felicitam si te pupacim si pe tine!!!!LA MULTI ANI si multa fericire si tot ce-ti doresti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

Irina! Sa fii fericita si sanatoasa!

si pentru Pispirica si Laura ca si ele se aniverseaza azi!

Alina la multi ani si ptr sotiorul tau cel tinerel! (e cu o luna mai mare decat al meu!)

Va pupacesc in mare viteza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani! Irina, sa traiesti ani multi si buni, exact cum vrei tu si cu cine vrei tu (si este posibil, evident)!Si...sa fiti sanatosi cu totii!

Pispi, Laura, la multi ani si voua si toata dragostea din lume! Si sanatate cat cuprinde!

Aseara pitica a adormit la 23.30 si s-a mai trezit la 8.30.Daca se repeta minunea, inseamna ca am crescut si noi. Si poate va scriu si eu mai multe maine dimineata.
Pana una,alta, am trimis poze noi .

Va pup mult!!!

Mergi la inceput