Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Salut!
La multi ani Rocsana! La multi ani Thea de Laura!
La multi ani tuturor!
Multumesc ptr SMS-uri Andreea si Cosmina.
Ma bucur sa vad pe aici pe Amereea, Carmen si Biuta! Asteptam si poze!
Eu o sa trimit pe contul comun cateva poze cu cri la serbare...a fost cel mai frumos fulg de nea!
Va pup! Multa liniste si bunastare in 2010!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Delia21 spune:
BUN GASIT IN 2010 !
Ohooo...lume noua,deci o sa am de citit![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ciuf,m-a uns la inima ca vorbiram de craciun;mi-era tare dor sincer sa te aud.Dar recuperaram
![](icon_smile_big.gif)
mihaser spune:
Neata!
Delia ce faine sunt pozele! Mi-ai facut o pofta de disney...in 2-3 ani mergem si noi...desi nici eu nu mai am rabdare...mai ales ca la Paris am o colega de liceu cu care m-am vazut la o cafea in vacanta asta ...Abia astept sa-i duc si eu pe kindereii mei...
Va pup! Daca vreti sa-mi vedeti cioara fulg de nea am trimis poze pe contul comun!
Delia21 spune:
Azi e ultima mea zi de vacanta,maine incep si eu scolile...cu forte proaspete.Pana atunci...azi ma pregatesc si imi mai fac un pic de cap asa printre picatele....cu un pic de ordine in dulapuri.Ciuf,vorba ta,..le mut de colo colo...si incerc sa mai triez dintre ele,ce-i mic de pus la sac...pentru fratiorul promis
;Am lasat odorul la gradi...toate bune si observai ca sunt multicei copii,doar 3 fetite in grupa.Au fost in echipa completa.Am vazut si eu
bebelusimea superba,surioare de ghiocei
.Sa va traiasca fetele si sa va bucurati de ele!!!
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
hei, dar chiar nu e nimeni pe aici?
helloooo!!!
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
alinaalex spune:
noi suntem bine, Roberta creste, s-a implinit, are deja falcutze si incepe sa se rotunjeasca, papa f. bine, somn la fel, e f. cuminte si cand sta treaza
Marc a inceput gradi luni si e si el bine.
In schimb maica-mea a cazut luni pe gheata, venind cu Marc de la gradi, si si-a rupt piciorul, de fapt capul femural, din articulatia cu bazinul, in asa hal incat a plecat cu salvarea la spital si au internat-o si operat-o de urgenta, i-au pus o proteza Va dati seama ca numai in spital va sta minim 2 saptamani, plus cateva luni de recuperare acasa. Numai asta nu ne lipsea acum, dar ne descurcam noi cumva. Sotul si-a mai luat cateva zile libere pana ne mai organizam un pic, caci ajutoare nu avem. Deocamdata am marele noroc ca fata mi-e tare cuminte si pot sa fac de toate, inclusiv sa fug la cumparaturi si pana la spital. Tati intre timp face mancare, il scoate pe Marc la plimbare, si tot asa. Deci am inceput anul in forta.
In rest, e bine ca suntem sanatosi, ca restul vine de la sine.
Am mai pus niste poze zilele trecute in contul comun.
V-am pupat si mai puneti si voi mana si scrieti, ca ma plictisesc de una singura p-aici!
Delia21 spune:
Alina,offf,tare rau imi pare rau pentru mami tau.Groaznic.Chiar ca nu va lipsea asa ceva.Ce pacat.Sa dea domnu sa-si revina cat mai repede...tesutul osos...mai ales dupa 50 de ani...cam greu se repara,...vorba ta...luni de refacere,nu ca vreau sa te descurajez.Mama ei de gheata!
Noi cu scolile..si l-am dat pe Rudy la ore de gimnastica;il duc de 2 ori pe saptamana cate o ora.I place la nebunie,nu asa.I putem privi printr-un geam tot ce fac.Azi a fost si domnu tati cu noi...si i-a placut si lui,desi zicea la inceput ca e un sport...mai mult pentru fete,dar l-am consolat...ca nu-l vad pe fi-su...chiar pe la olimpiade,sper sa nu subestimez progenitura....si sa-mi demonstreze Rudy tocmai opusul.La gradi are fel de fel de activitati dragute,o ora de pian pe saptamana,...computer,baschet,soccer...si golf.Toate cate o ora pe saptamana ,ceea ce nu e rau.Fug la ale mele.Weekend placut!![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinaalex spune:
DELIA, acuma asta e...fapta-i consumata. Ce-i mai nasol e ca la noi daca ninge nu curata nimeni strazile, mai ales astea dintre blocuri, trotuarele erau curate, dar ce folos, ca sunt parcate masini pe ele, asa ca n-ai de ales decat sa mergi pe mijlocul drumului si uite ce se intampla
Mama a implinit 60 de ani in spital, a doua zi dupa operatie. Fain cadou de ziua ei
La spital e full, in special la ortopedie, plin de oameni cu maini si picioare rupte.
Faine pozele de la Disney si alea cu gradina de mandarini
Si Marc face gimnastica la gradi, o data pe saptamana, incepand din toamna si ii place mult. Din primavara am de gand sa-l inscriu la un curs de inot, ca tare mult ii place si apa si macar asa va avea ocupatie. Acuma e plecat cu tati in B. Felix si cu prietena lui Georgiana la un bazin acoperit, cu apa termala.
ANDREEA, ce mai face Suri? are colici? ce face d-ra T.?
MIHA, mersi de mail. Esti draguta, multumim
CIUF, voi ce mai faceti? Mamzel merge la gradi?
CATRINEL, voi?
STEFANNA, noutati? ce face burtica? no, ati gasit nume pt. baietel?