***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani
si toate cele bune in noul an!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Va doresc un an nou plin de sanatate soi bucurii alaturi de cei dragi! LA MULTI ANI!!
La multi ani Alexandru (Bellamia), Victor Stefan (Ana Maria), Bianca Maria (Ingerasu), Rayan (Crinuta), Dragos Mihai (Lali)!(cu intarziere)

La multi ani Vladut!

Noi am tot tras-o cu bolile de sarbatori, mai intai Sergiu, apoi cel mic si apoi eu. O viroza foarte pacatoasa.

Crinuta, frumos brad! Si noi luam brad viu tot timpul, imi place sa simt mirosul de sarbatori.

Liviana, ce frumoase costume aveau picii la serbare! erau de vrajitor?

Bubu, ce fain ai imbracat baietii in rosu!!! Petreceti?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Coraly, multumim pt. urari , asemenea si voua!
Am petrecut ieri, pe seara am fost la Mc, a fost f. frumos, s-au distrat de minune copilasii! Vlad a primit iar o multime de cadouri, a fost extrem de incantat!
Voi?? nu petreceti?

La multi ani tuturor copilasilor nascuti azi!

Si la multi ani tuturor pe 2010, un an mai bun, sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani dragi mamici, Anul Nou sa va aduca ceea ce v-a lipsit in 2009 si multe bucurii peste! Pt 2010 imi doresc sa vad mai multa activitate pe topicul nostru. Oare cum putem revigora atmosfera?

Coraly, multumesc! Si mie mi s-a parut ca palariile erau de vrajitor; a fost o surpriza pt parinti, noi am imbracat copiii doar alb-negru; restul a fost din dotarea cresei. Ce flacaneatza ai tu in poze, a crescut si praslea. Si ce ochi mari are! Imi place si Sergiu in costum de Spiderman. Se iubesc fratiorii?
Bubu, La Multi Ani pt Vlad! Sa-ti traiasca flacaul cel mare alaturi de cel mic, sa fie destept si norocos in toate cele. Ii urez sa aiba parte de mai multa sanatate anul asta! Asteptam poze de la party!
Alina, ce frumoasa e Mandy, are zambetul tau! Imi pare rau ca nu progreseaza la fel de bine ca ceilalti copii de varsta ei; medicii de specilitate ce spun?
AnaMaria, n-ai pt ce; asa cum ziceam in PM, daca te hotarasti iti pot recomanda pe cineva din Bucuresti.
Patricia, ma gandesc la tine, ce jale trebuie sa fie in sufletul tau acum ca te desparti de puiul mic pt a reveni la servici. Ce varianta ai ales ca baby-sitting? La Braila am avut Internet anul acesta dar am vrut sa iau o pauza de DC.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

MUltumim mult de urari, si ma alatur si eu sa doresc sanatate, la multi ani si implinirea dorintelor in 2010;
Liviana, multumim pentru efortul de revigorare al topicului;
Noi am stat acasa anul acesta si de craciun si de revelion si ne-am odihnit, ma rog in masura in care se poate cu doi copii care cam dorm in contratimp :))

Mai fetelor, eu stiu ca sunt obsedata ca nu am fata, dar de la sfarsitul lui decembrie si pana acum am tot visat despre copii infiati si ultima data ca am infiat patru baieti, 3 erau nascuti pe 9 ianuarie si unul pe 6 ianuarie (si era negru) si ii alaptam, si ma miram de unde am lapte si preparam si biberoane si tasnea laptele...
Of visele astea..va pricepeti la talmacit asa ceva?

Andrei e de azi la gradi, si parca am un pic timp de respirat;
Si eu as fi vrut la patinoat cu Andrei dar el nu vea, nu vrea nici macar rolele; si le-a dorit si dupa ce ile-am pus in cvara o data in picioare nu vrea sa mai auda de asa ceva;
Ca sa nu mai spun cat e de capos si nu vrea sa iasa afara la plimbare in parc sau pe la cumparaturi

Bestuza felicitari de a treia sarcina.
Bubu La multi ani pentru tizul Vladut. Ce cadouri a primit, caci si noi trebuie sa ne pregatim si sa ne inspiram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

MUltumim mult de urari, si ma alatur si eu sa doresc sanatate, la multi ani si implinirea dorintelor in 2010;
Liviana, multumim pentru efortul de revigorare al topicului;
Noi am stat acasa anul acesta si de craciun si de revelion si ne-am odihnit, ma rog in masura in care se poate cu doi copii care cam dorm in contratimp :))

Mai fetelor, eu stiu ca sunt obsedata ca nu am fata, dar de la sfarsitul lui decembrie si pana acum am tot visat despre copii infiati si ultima data ca am infiat patru baieti, 3 erau nascuti pe 9 ianuarie si unul pe 6 ianuarie (si era negru) si ii alaptam, si ma miram de unde am lapte si preparam si biberoane si tasnea laptele...
Of visele astea..va pricepeti la talmacit asa ceva?

Andrei e de azi la gradi, si parca am un pic timp de respirat;
Si eu as fi vrut la patinoat cu Andrei dar el nu vea, nu vrea nici macar rolele; si le-a dorit si dupa ce ile-am pus in cvara o data in picioare nu vrea sa mai auda de asa ceva;
Ca sa nu mai spun cat e de capos si nu vrea sa iasa afara la plimbare in parc sau pe la cumparaturi

Bestuza felicitari de a treia sarcina.
Bubu La multi ani pentru tizul Vladut. Ce cadouri a primit, caci si noi trebuie sa ne pregatim si sa ne inspiram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bine v-am regasit in noul an! sa avem parte de un an bun, cu sanatate si impliniri alaturi de familiile noastre!

Liviana, bine ai revenit in Bucuresti si pe forum. este frumos cind se mai mobilizeaza fetele sa mai scrie. eu una recunosc ca nu prea am timp, daca apuc sa citesc asa pe fuga sa nu raman in urma, nu mai apuc sa scriu citeva zile bune, nici aici, nici la zmeurici.
asa e, mai am 2 saptamini de stat acasa, am decis sa o mai tin si pe rebecca vreo 2 zile, ca s-a dat peste cap cu programul si a inceput sa bazaie ca vrea acasa cu mine. cu baby-sittingu' nu stiu cum voi face, trebuie sa avem o discutie serioasa cu soacra mea, care nu zice nici asa- nici asa si sintem total in ceatza.cu prima ocazie trebuie sa discutam, si daca va refuza se va sacrifica sotul. nu imi convine deloc, dar am invatat sa nu pun prea multa baza in ea. motivul ei .. este mama ei care sta la ea acum, din motive de sanatate, dar nu este la pat sa necesite ingijire non-stop. adica ar fi mult mai vesel si fructuos sa stea cu un bebelus, desi daca va accepta, va trebui sa suport tot felul de comentarii si nu stiu cum am sa reusesc.
sint tare trista ca trebuie sa ma intorc, dar nu am ce face, asta e situatia. ii voi baga o masa de lapte praf cit voi fi eu plecata pina va face 6 luni si pe urma incepem cu mincarica. este ff greu cind nu ai ajutoare. cine are, sa stiti ca sinteti f norocoase.

alina, eu nu am putut vedea pozele. nu stiu nici eu ce sa zic, poate e un regres din cauza fratiorului?

REbecca se poarta tare frumos cu fratiorul ei, dar cu noi a devenit tare miorlaita, nimic nu ii convine, plinge din orice, vrea sa o hranesc, maninca ff putin si prost, sa o imbrac, desi la 2 ani se descurca foarte bine si singura. sper ca va trece faza asta.

ana-maria, ma bucur sa aud vesti si de la voi!sper sa mai scrii. unde faceti lectii de patinaj?

Bestuta, felicitari pentru sarcina!
Bubu, la multi ani! cu intirziere pentru cei 5 anisori!!

Coraly, imi pare rau ca ati fost bolnaviori de sarbatori..sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La multi ani Vlad si Sergiu, precum si tuturor sarbatoritilor.

Liviana, welcome back. Ne-a fost dor de tine.

Patricia, sunt faze si faze. Si Rayan pana acum cateva zile a mancat fff prost ( cam 2 luni), desi n-avea nici o problema, il apucase brusc placerea de a manca ciocolata, el care inainte nici nu se uita la ciocolata, insa vad ca de 2-3 zile mananc bine.
Azi am inceput gradinita de stat, momentan la program scurt, pentru ca dupa amiaza il pot duce la diverse alte activitati.
Vad ca e mai retinut decat cand era mic, in sensul ca intelege ca s-a mutat, e mai timid decat cand avea 2 ani, constientizeaza schimbarea, o traieste altfel, dar cand am fost sa il iau se simtea foarte bine.

In rest e un scump, putin rasfatat, nu mult, chiar putin. Lumea imi spune ca e foarte cuminte, eu il vad cuminte, nu foarte, in sensul ca e incapatanat, dar per ansamblu sunt multumita.
Scoate cateodata din el diverse vorbe de duh de ma lasa perplexa.
Mai nou a prins iubire pentru copilasii lui de plus, atata ii plimba, ia vreo 12 in brate, ii culca cu ei, le vorbeste, imi spune ca sunt copiii lui, mama ce iubaret e.
E obsedat de pisicute, ar vrea sa avem pisica sau catel, desi ii plac mai mult pisicile decat cateii.

Ce sa va mai spun: suntem fani Tinkerbell, toata familia. Rayan ne-a batut la cap pana i-am luat si partea a 2-a iar acum ii multumesc.
Sunt niste desene de vis.
Ma bucur ca nu ii plac desenele animate violente.

Revin, ca am ceva de facut.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, Crinuta, multumesc pt welcome.
Kita, apropo de vise... never say never! Poate vine si o fata peste ceva vreme. Eu azi noapte am visat ca eram pe malul Dunarii cu sotul si admiram micul rai de vegetatie de pe malul ei. Era f liniste si placut si ma miram teribil cum de nu am stiu pana acum de acel loc si cum de nu au aflat si altii de el... Visele se nasc din subconstientul nostru, din dorintele ascunse si nespuse etc...
Te inteleg apropo de indaratnicia lui Andrei, insa lasa-i fraul lejer si creste-i interesele incet-incet cu diplomatie. Mergeti la mall si lasa-l de ex sa priveasca patinatorii copii de varsta lui; intr-o zi poate va dori si el sa incerce acest sport. Cand va programati o iesire in parc, subliniaza-i avantajele pt el: sa se dea in leagane etc sau ce stii tu ca-i place. Cu copiii trebuie sa fii f abil, diplomat si sa-iintorci pe degete ca sa joace cum trebuie. Generatia asta noua e plina de rebeli si asta ne face noua sarcina mai grea; basca ca rabdarea si nervii trebuie sa fie de fier. Mai arata-ne poze cu baietii, pupici.
Patricia, frumos Danielul tau in costum de mos, are o figura atat de cuminte si inocenta. Hai lasa, nu mai fii trista, rezolvi tu problema si cu baby-sittingul, desi din descrierea facuta as zice ca tot sotul e cea mai sigura solutie.
Crinuta, dragut Rayan al tau, parca il si vad strangand cu afectiune plusurile. Si Matei mai are mom din astea, dar f rare. Mai pleci la sot?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata fetele
Multumim pentru urari

La multi ani Nectarie, sa fii sanatos

Nu-mi mai merge tastatura ca lumea...mi-a varsat nasul un pahar cu bere pe ea si unele taste nu merg

Noi inca l-am sarbatorit pe Vlad, ieri au venit nasii la noi, fusesera plecati de ziua lui
A primit extrem de multe jucarii, printre care cele mai apreciate sunt Lego. Are 4, o masina mare de pompieri, un elicopter de politie, un circuit cu 2 masinute de curse si o motocicleta de politie. Aseara am stat pana la 12 noaptea sa facem impreuna masina de pompieri, sunt superbe, cel putin mie imi place la nebunie sa construiesc cu el lego . De la noi a primit laptopul testoasa si ii place tare mult, are joculete, cantecele, e f. interesant. A mai primit vreo 3 puzzle-uri, un monopoly, inca un joc, o cutie cu soldati, vreo 3 cutii cu masinute...ce sa va zic, multe rau...astea sunt si de mos si de ziua lui, de la prieteni si tot neamul
Hai sa va arat si poze, de ziua lui cumnatelele mele l-au luat si au fost cu el la Zara si l-au imbracat dupa cum puteti vedea in poze
http://family.webshots.com/album/576152748kLMQuL
Enjoy

PS: nu-mi merge semnul exclamarii

A, l-am dus deja la gradi, dar il voi lua la pranz, pentru ca nu doarme acolo, sta in patut dar nu adoarme...apoi dupa ce se trezes nu mai au alte activitati...deci nu avea rost sa-l mai las...il iau dupa ce mananca masa de pranz si doarme acasa cu Stefu.

Mergi la inceput