***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
Alina Maria spune:
La multi ani fetelor si din partea noastra !
Va pup pe toate , am vazut ultimile poze puse de voi asa ca m-am gandit sa va pun si eu .
http://good-times.webshots.com/album/576095273wPxLOK?vhost=good-times
http://community.webshos.com/album/576095273wPxLOK
Ce mari au crescut puiutii nostri si ce frumosi , sa de-a Dumnezeu sa creasca mari si destepti !
Noi avem un pic probleme la scoala cu Mandy se pare ca e cam " prostuta " si ca e in urma cu anumite notiuni si mie frica sa nu repete clasa .
In rest se intelege bine cu Rayan care e un destept foc la un an jumate numara unu , doi , trei in olandeza , desigur .
In orice caz noi continuam sa speram ca Mandy isi va reveni cumva intr-o buna zi . Continuam cu locopedia si inotul
Va pupam si sper sa mai vorbim .
bubu05 spune:
Crinuta, Patri, multumim pt. urari!
Alina, nu merge linkul cu pozele voastre...
Patri, v-am admirat, sunteti tare frumosi!
Am si eu o groaza de poze cu piticii...daca aveti timp, ii puteti vedea aici
crinuta spune:
Alina, ce mai faci?
Spune-ne totusi si despre Mandy mai multe. Inca sunt probleme? Spune mai multe..
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
Alina Maria spune:
Servus fetelor poate merge primul link adaugat acu 2 minute de mine .
Bubu imi plac pozele , ce baieti frumosi imbracati in mos craciun , dar poza lu ala mic cu caciula pe fata e super , si noi tot stea rosie am pus in varf . Sa-ti traiasca puiutii .
Stai asa ca Rayan ma cheama sa-l culc .
Alina Maria spune:
Crinuta , Mandy are inca probleme intradevar , nu stie sa se concetreze intotdeauna , nu numara pana la 5 , cu greu cateodata reuseste , e f. incapatanata , nu ma asculta , plange inca mult , nu ii convine nimic mai niciodata .
La scoala nu intelege intotdeauna ce ii se cere sa faca sau nu vrea sa faca si nu mai are educatoarea ce sa-i mai faca . Pe langa asta propozitiile ei nu sunt prea lungi si nici intotdeauna corecte .
Ce sa mai nu e bine .
Trebuie sa recunosc ca sunt si f.f.f. multe momente , ore sau zile bune , e o draguta , ne pupa , ne alinta etc.
Noi speram ca orice parinti ca poate peste un an va fii mai bine .
La anu o sa mergem si in Romania la bunici ca nu am fost de 3 ani .
In rest nu stiu ce sa va mai spun .
Va pup sunteti niste dragute .
ana maria spune:
Ma bucur ca v-am regasit in acest loc nou...
Eu am lipsit mult si am intrat acum sa va urez La multi ani si Un an Nou plin de bucurii si sanatate!! Am citit pe fuga si am vazut o multime de vesti bune!! felicitari mamicilor care au repetat experinta (sarutari speciale Patriciei!!!) De asemenea, multe felicitari gravidutelor si sarcini usoare!!!
Noi suntem bine, am ramas tot in trei. Baietelul meu Didi e la gradi in grupa mare. Mai nou am inceput si lectiile de patinaj si e foarte incantat ca merge singur pe gheata!!
Liviana inca o data multumiri pentru pm!!!
tomasa spune:
Va doresc tuturor un An Nou mai bun, cu multa sanatete si bucurii!!! La Multi Ani!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Fetelor, noi mergem la pationar in Kiseleff. Daca mai sunt amatori, poate ne intalnim, ar fi super distractiv .
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
crinuta spune:
Irina, e patinoar acolo? E aproape de noi. Venim si noi.
Va doresc tuturor un AN NOU mult mai bun decat 2009.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
Alina Maria spune:
La multi ani !
Va pupam pe toti si va dorim un an plin de sanatate , caldura si satisfactii !