Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Buna fetele,

La Multi Ani de Sf. ION!!!

[/b]La Multi Ani!!![/b]Ioana, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!
Ce mai fac printesele?

Bertha [/b]La Multi Ani!!![/b], sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, norocoasa si mai mancaciosa Pupici si pentru micul cititor:). Semaforul seamana foarte bine cu unul din realitate, ca marime, lumini, suport, a fost ceva de munca:). Mihnea este pasionat de orice beculet, dar mai ales de leduri. Ca urmare si noi i-am cumparat leduri, baterii, pistol de lipit si tot felul de astfel de lucruri (jucarii?!). O sa imi fac un drum in Kaufland se pare:))

Nico, se pare ca micii pestisori iti dau ceva de lucru... . Bia se ocupa de ei?

Alus, ai baiat mare ce sa mai vorbim, vrea in fundulet bravo lui. Ma bucur ca Julia se intelege asa bine cu el si il iubeste asa mult.

Mona, am vazut pozele, fetele sunt superbe si imi par ca au crescut foarte mult, cred ca sunt inaltute, iar tu esti un manechin:). Ma bucur ca sunteti bine, nu ne-ai mai povestit cum este la noul job.

Irinusha, mai esti acasica? Cred ca este minunat, rasfat, voie buna, dar in primul rand langa oamenii dragi, parinti, prieteni nu poate fi decat bine. Copii cum resimt vacanta, schimbarea, limba?

Nally, ce bine imi pare ca ai mai scris si pozele m-au incantat. Deci, cand mergem la teatru:)? Sunt sigura ca baietii tai iti ocupa tot timpul si cred ca este ametitor uneori, dar foarte frumos in acelasi timp.

Iulia, asteptam pozele, sa vedem baietii. Te invidiez pt ora 11.00, la noi Mihnea a stat pana la 5 dimineata cand cu ultimile puteri mi-a spus ca mai sta 2 ore:) . Apoi a dormit pana la 5 dupa-amiaza.

Fug la treaba, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Ioana! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi!

Multumim pt urari! Va pupam si va dorim sa cresteti mari si sanatosi!
I-am facut chelioasei scumpe cozonac de post (pt ca n-are voie lapte si albus) si m-a tratat cu refuz. Si pe cuvant ca a iesit f bun, macar l-am nimerit pe Darius care a ras cateva felii.

Nicoleta, chiar ca distractie, deci ati pus pestii la ingrasat! Rad eu, dar cred ca numai chef sa schimbi apa n-aveai.

Laurina, nu te duce in Kaufland special pt semafor, n-are sens, ala e un inalt de-o palma, adica nu se compara cu ce are Mihnea. M-ai dat gata cu pasiunea lui, mama, ce baiat mare, are pistol de lipit deja. Sunt sigura ca Darius nici nu stie ce-i ala, ca noi n-avem aici asa ceva. Bravo lui!

Acris, nu fi modesta si lauda-ti puii cat vrei! Sunt sigura ca Amalia e o dsoara f inteligenta. Daca nu gresesc, ea a fost prima care a renuntat la pampersi la o varsta f mica, deci e firesc sa mearga prima la scoala. Asta daca decideti s-o duceti in toamna. Noi am renuntat la idee, am facut si o evaluare la psiholog si dpdv intelectual putea merge inca de atunci, dar emotional tot la varsta lui era, ceea ce-i f bine, se bucura de copilarie cu adevarat.

Alus, ce grasunel e Matei!

Ma duc sa-i bag la somnic.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani in Noul an si La multi ani de Sfantul Ion!

Multumesc fetelor de aprecieri, imi creste inima in piept de mandrie!

Cris, Amalia a fost tot timpul mai avansata in dezvoltare decat ceilalti pui de aici, daca si fizic e dezvoltata atunci merita s-o dai din toamna la scoala.

Bertha, la multi ani Ioanei. Am vazut poze cu ea, e o scumpa!

Laurina, semafor zici? Tu cum te mai simti?

Irinusha cat mai stati in Germania? Te pup!

Mona, ce-au crescut fetele! Sunt 2 frumuseti si tu arati bestial!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mama ce am uitat

LA MULTI ANI! IOANA

LA MULTI ANI! IOANA de Berta

Scuze, scuze ca am uitat

Acris Pai nu ne suparam lauzi domnisoara. Doar nu despre ei vorbim pe aici. si mult succes la scoala.

Laurina A fost o perioada cand doar ea le dadea sa mance. Schimb de apa si curat in acvariu face sotul. Dar acum nici macar nu se mai uita la ei. Si i s-a pus pata ca vrea un hamster. E, uite ca pe asta nu o sa-l primeasca. Si ca sa scap de recital am amanat discutia pana la ziua ei. Si unde mai pui ca am subiect de santaj, adica "nu mamanci, nu-ti iau hamster". No, pana la urma sper sa ii treaca.

Berta Da ii pun la ingrasat. Vreau in primavara sa dau la peste di varful patului.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Si un an frumos si plin de bucurii la toata lumea!!

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani de Sf. Ioan!!!!
Sa ne traiti Sebi Ionut (de Nally), Ioana-Ruxandra (de Bertha), Ioana (de Ralu) si Mama Ioana! Sa fiti sanatosi!

V-ati pus pe scris ... si ca tot ne-am mai linistit si noi (ca ploua de nu-mi vine sa cred ... am dat din lac in put :(), am zis sa mai dau si eu un semn de viata. Sper sa nu uit pe nimeni!

Mona, iti scriu mail, dar am zis sa-ti zic si aici: fetele tale sunt niste frumuseti (si mari, ptiu, ptiu, ptiu ce-au crescut), dar tu poti sa le fi sora. Esti frumoasa! Doar atat spun!

Diana, suntem iar in "tarile calde" ... unde ploua, cum spuneam ... brr!!! Nici nu stiu unde-i mai bine ... ;)

Alus, mai arata-ne poze cu puii tai!

Laurina, vad ca te ti de promisiune si ne scri! Eu una ma bucur. Stiu ca-ti datorez un mail ... sper in curand. Acum m-am prins cum a fost cu dorintele lui Mihnea ... Bine ca v-ati descurcat! Ceva poze nu ai?
Si sa stii ca eu iti sunt (barem virtual si gandindu-ma la tine) si anul acesta alaturi. Te asteptam cu vesti bune!

Laureta, vazut de mult poze cu doua frumoase! Si cu un Mos darnic ... :)

Nico, dar ai treaba cu pestisorii astia, nu gluma. Inainte de copii am avut si noi pe langa motan si pesti ... si schimbatul apei si curatarea acvariului erau cele mai urate chestii ... trageam la sort cine are ghinionul sa-l faca ... beh! In schimb ne-au placut, stateam sa ne uitam la ei ca prostii ... :) Cris isi doreste "homster", ca Bia :) ... eu una i-am promis ca (virgula) cadou de 6 ani, sunt singura, ca ceilalti maturi stau cu gura pe mine ca-i promit copilului prostii ... ta-su chiar spune ca el nu vrea soarece in casa ... ... insa promis e promis. Si eu gasesc ca e bine ca un copil sa aiba un animalut de casa, invata ce-i aia responsabilitate. Ca stie de pe acum: el are grija de el, altfel dispare. Vom vedea ...
Si ca ma intrebai, mai avem concediu vreo cateva luni (adica Boby), vedem cat mai stam, depinde de multe ... in moment de vreme, ca cica-i o iarna grea ... noi, cei norocosi ;)

Cris, Amy ta a fost mereu fruntasa grupului :) ... insa n-o sa fie singura scolarita din septembrie. Pe langa Crisu meu, sigur o sa mearga si Tommy de Iulia si restul copiilor din afara Romaniei la scoala din anul asta.
Stiu ca am mai avut discutia asta ... atunci chiar spuneam ca mi-ar place si mie sa-l dau de 7 ani ... intre timp mi-am mai schimbat opinia. Din simplu motiv (pe langa faptul ca nu prea cred ca ar merge amanat) ca il vad si eu apt ... e dornic de invatat, de abia asteapta sa stie sa citeasca (i-a promis ta-su comics cu Spiderman ;)), sa stie mai multe ... e f. curios, absoarbe orice cunostinta ... pur si simplu cred ca ar pierde timpul de pomana stand iar un an la gradi, unde pur si simplu nu invata nimic nou. De copilarit poate copilari si daca merge la scoala, depinde de noi, parintii cat si cum. Eu am fost data la 7 ani la scoala (am facut hepatita) si nu cred ca a fost avantajos ptr. mine ...
In fine, noi deja stim scoala, o sa aibe un prieten cu o clasa mai mare decat el la scoala asta ... speram sa avem norocul de o invatatoare buna, ca asta e f. important cred eu. Si deja incep sa am emotii ... mi-aduc aminte ca aproape plangeam la prima sedinta cu parintii de la gradi ... la prima zi de scoala sigur n-o sa ma pot abtine. Mai am 9 luni ca sa ma obisnuiesc cu gandul ca am copil de scoala ... si ca sunt baba rau ;)

Maria, ai fost harnicuta rau :) ... mi-ai dat de gandit ... regula 3 imi da curaj, a 6 a ma sperie si intristeaza.
O imbratisare! ;)

Va pup, pe fiecare in parte! :)

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Stiam eu ca o sa uit ... sorry, n-a fost cu intentie! E doar batranetea de vina ...

Bertha, felicitari lui Darius! Wow! Cris stie si el unele litere, le invata acum la gradi, dar nu prea stie sa le lege ... ne capiaza cu intrebari cu ce litera incepe nu stiu ce cuvant ...
Si chiar nu-l dai acum la scoala? Nu se va plictisi acasa? Mai ales ca stiu ca-i f. intelegent. Pupam mofturoasa mica! :)

Iulia, e fain si asa un revelion! Stiu ca si noi l-am facut des in familie, cu mers in pat devreme. Compania conteaza, nu restul ... Astept si eu poze!

Va pupam din nou!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Irinisha Si mie imi place mult sa ma uit la pesti. Cu schimbul de apa nu ma bag, cum am zis, sotul este responsabil. Doar si el a fost unul dintre cei care si i-au dorit. Ma batea de mult la cap sa luam acvariu, in toamna a prins doar momentul potrivit.
Pozele sunt superbe, Cris un smecheras si Meli s-a facut foarte frumoasa. Semana mai mult cu tine. multi

Maria Ce mai facti voi? Ce mai face Alex?

A reusit Cata aseata sa curete acvariul. Mai intai a mutat toti pestii in avcariul mic si apoi spalat pietrisul bine. Eu am curat filtrul si plantele. E si cu ocazia asta am si numarat pestii. In afara de pui, avem 35 adulti + adolescenti.

Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Dragele mele, ne-am hotarat. Amalia va merge la scoala, din toamna . Sunt atat de emotionata...Luni ma duc s-o inscriu, ca e bataie pe locuri. Irinusha, sigur o sa plang, chiar si la inscriere . Ufff...

gata..ma duc sa ma jelesc..apoi sa fiu fresh..se trezeste mihai si mergem pe afara.

Pupici dulci pt fiecare !!!

P.S: Bertha, ce memorie ai,mama. Intr-adevar, Amalia a renuntat la pampers la 1 an si 4 luni. Sper sa reusesc si cu Mihaita

Cristina si puisorii: Amalia-Elena (20 aprilie 2004)si Mihai-Adrian (19 septembrie 2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Irinusha, bine zici tu... Intr-adevar, Tommy va incepe clasa I in toamna, dar, pentru noi, nu este ceva nou, caci am trecut deja prin cei doi ani pregatitori (care aici sunt considerati tot scoala), deci pot spune ca el este scolarel inca de la 4 ani si un pic.

Bertha, bravo lui Darius, baietel inteligent! Tommy citeste si singur si asistat (exista un pix si carti speciale pentru citit, vezi link mai jos) de ceva vreme... Chiar si de la scoala ne trimite invatatoarea carti noi la fiecare doua-trei zile. Adevarat, sunt carti simple, cu propozitii scurte, dar le citim cu spor. In franceza... Pentru moment tot ne mai luptam cu franceza, dar il vom da la scoala in engleza incepand din septembrie.

http://microsite.leapfrog.com/tag_ca/index.html

In rest, ne gandim deja la vacanta. Noi mergem devreme in vacanta (imi place mie luna mai, ca nu este asa mare aglomeratie si asa mare caldura). Anul acesta mergem la plaja... Nu am mai fost la mare de FOARTE multi ani si am zis ca baietii sunt destul de mari anul acesta. Ne gandim la Myrtle Beach...

http://www.scfairtax.org/myrtlebeach/wp-content/uploads/2008/07/myrtle_beachpic.jpg

Va doresc o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana placut.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://flickr.com/gp/dcppopa/77Z12j

http://flickr.com/gp/dcppopa/3572Ze

http://flickr.com/gp/dcppopa/862tw1

Mergi la inceput