Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani!
Ptr. 2010 va doresc ce-mi doresc si mie (ptr. familia mea):
- sanatate ptr. toti!
- copii sanatosi, voiosi si fericiti, putin certati (trebuie sa mai muncesc la chestia asta - mi-am promis mie insumi :))
- partener iubitor / intelegere, respect si armonie in familie
- familie (mare - toata) unita si fericita
- realizari pe toate planurile
- fericire si bucurii (mici si mari)
- prieteni adevarati (chiar de-s putini)
- vise realizate
- si bani (cat trebuie) :D

Presupun ca am mai uitat o groaza, dar esentialul e spus!

Nally, ce ma bucur ca ti-am mai vazut puii, frumosii! Sebi e leit tu, picii mici nu prea stiu, dar parca tot spre tine ...
Si cum le spuneam si Dianei si Pietricicai, va invidiez rau (in bine, se intelege) ... e o placere sa-i vad pe toti aliniati :) ... creste inima in mine, ma delectez cu asa poze.
Boby se minuna cum se jucau in dulap, Melie striga doar "bebe, bebe!" ...
Si am vazut-o si pe Iuliana! Pup-o te rog din partea mea! Mie una imi pare rau ca nu mai scrie! ... era cumva si Rares pe acolo?
Si l-am vazut si pe Frumusetea rara, asa-i?

Am vazut toate pozele ... Cris, am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat puii adormiti. Amy pare asa matura, ca-i frumoasa stiai deja... Mihai e un dulce!
Diana, arati bestial, mamica de 3! Iar iezii tai sunt superbi! Va pup!

Iulia, cum ati petrecut? Ati mai avut timp de pregatiri?

Noi suntem cam mahmuriti si obositi. Dar ne-am distrat, trebuie sa aibe si efecte secundare ;)
N-am timp acum, revin cand ne linistim! Va pupam pe toate/toti in parte!
Sanatate!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am uitat:

La multi ani de Sf. Vasile!!!!

Diana, sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos!!!!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

va dorim din toate inimile un start bun pentru un nou an!

stiu, stiu, n-am mai dat pe-aici de ani si ani ..... toate-s bune si la locul lor. ne bucuram de zilele ce le-avem si invatam sa iubim, mic si mare. ne gindim ca are un sens maiastru viata asta

pupici mii si mii la bebelusi noi-nouti si la copiluti destepti si frumosi.

poze cu lia si maya, mai jos.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Decembrie09"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Speram ca ati inceput anul 2010 cu bucurie si ca v-ati distrat de minune de Revelion.

Irinusha, , da, am avut timp de pregatiri... Cum am fost numai noi si copiii, am facut o masa festiva, dar nimic super complicat. A iesit bine! Copilasii au incercat eroic sa reziste pana la miezul noptii, dar la ora 11:00 dormeau amandoi dusi. Asa incat, am ciocnit si noi cu sampanie la miezul noptii, apoi ne-am uitat la un film. Ca niste pensionari respectabili ce ne aflam...

Ma bucur sa vad ca Nally si Mona au mai trecut pe la noi. Am vazut poze cu copilasi frumosi si, maaariiii... Doamne, sa nu o recunosc pe Maya a lui Monet... Ce fetita mare este acum!!!! Si Lia la fel... Mona, am vazut ca te-ai facut blonda. Iti sta foarte bine!

Sper sa mai punem si noi poze proaspete cat de curan. Stiu ca promit de mult, dar...

Va doresc ca saptamana care incepe maine sa fie frumoasa si linistita.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://flickr.com/gp/dcppopa/77Z12j

http://flickr.com/gp/dcppopa/3572Ze

http://flickr.com/gp/dcppopa/862tw1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

[red]LA MULTI ANI!!![red]

Dragele mele, ma bucur ca ati sarbatorit si ati primit daruri frumoase si mai ales ca v-ati bucurat alaturi de copilasi de Mos Craciun!
Vreau sa va multumesc pentru gandurile bune pe care le-ati avut pentru mine in 2009, au insemnat foarte mult si sper in 2010 sa ne 'vedem' mai des si toate relele sa se duca:))
Va doresc un 2010 minunat, cu sanatate si bucurii pentru toata familia!

Si noi am fost cuminti si ne-a adus mosul ce ne-am dorit:)) un semafor pentru Mihnea si fericirea lui nemarginita pentru mine.
Si-a dorit enorm un semafor si alte lucruri fara nicio legatura cu jucariile (hidrant de pompieri, matrite de borduri:)) si altele...), am reusit doar semafor pe comanda speciala si este cel mai fericit copil.
Va pup si revin sper cu poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

LA MULTI ANI! in 2010

Io inca nu m-am trezit. Am tot tras la aghioase in vacanta asta si inca nu m-am obisnuit cu programul de munca. Si nici Bia. Ne-a tras de dimineata un recital de nu se poate. In rest suntem bine si sanatosi. Aseara am fost la derdelus, bucuria copiilor. Dupa o ora erau inghetati si cu zapada pe sub haine.

Iulia Bine ca ati avut timp si de pregatiri. May, da cuminti sunt copii. Bia la 3 dimineata striga ca ea nu ca e Revelionul o sa aiba timp toata ziua, apoi in 5 min a adormit.

Monet Ce au crescut fetele! Una mai frumoasa ca alta. Si se iubesc mult.

Nally banditilor micuti ca sunt tare dragalasi, iar Sebi s-a facut frumos foc.

Irinisha Multumim pentru urari si ti le intorc inzecit. Somn usor, sa va reveniti dupa petreceri.

Laurina Tie, in mod special, multa, multa sanatate Mihnunitei si sa auzim numai de bine anul asta.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani si de la mine si de la oltenasii mei naravasi! Anul 2010 sa fie exact asa cum zice Irinusha, care a sintetizat minunat!

Nally, sa-ti traiasca iezisorii, sunt ciminali, cum se catara ei pe rafturi!

Irinusha, i-ai identificat bine si pe Rares si pe Darius. Mai, daca Melie tot zice "bebe, bebe" nu puteti sa-i impliniti dorinta?

Laurina, ce fel de semafor dorea Mihnea? Am vazut in Kaufland o prostioara cu 15 lei, apasai pe un buton si se aprindeau luminile. L-a vrut si Darius, dar l-am convins ca-i pt baietei mai mici. Cred ca al vostru e mai sofisticat. Dar cu matritele de borduri m-ati lasat masca!

Iulia, noi ne-am culcat la 1,30, a adormit Darius in 5 min. Ioana s-a culcat la 9.30, dar la 12 au trezit-o zgomotele petardelor, a ras putin cu noi si a adormit la loc.

Darius n-a mers inca la gradi, prelungim vacanta pana se mai "clarifica" vremea putin, nu pot merge sa-l iau pe zapada si ploaie. Se cam plictiseste in casa, dar chiar nu avem ce face. Intr-o zi tot insista sa-i citesc ceva si eu nu puteam pt ca pregateam mancarica pt Revelion. S-a suparat si s-a dus si a citit singur o carticica din aia cu scris putin si poze multe. M-am mirat ca a avut rabdare...cuvinte citeste de mult, chiar propozitii scurte, dar o carticica n-a atacat pana acum.
Ioana e bine, mananca putin si mult.

Pupici!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

In primul rand LA MULTI ANI IN 2010. SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!!

De mult nu am trecut pe aici dar nu am avut timp. Acum imi fac o pauza sa va scriu cateva randuri. Micul meu creste. cantareste deja 8140kg si are 69cm. Este un mic grasan. In continuare mergem la exerciti, este din ce in ce mai bine. De Craciun prima oara i-am dat mar si ia placut. Acum in fiecare zi mananca. In rest este sanatos. Julia toata ziua il pupaceste. Cred ca au inceput sa[i creasca primi dinti, tot timpul tine mainile in gurita. Suzsta nici nu vrea sa ia in gurita. cand sta pe balansoar incearca sa se ridice in fundulet, cateodata se enerveaza. Cam atat pe la noi, trebuie sa ma apuc de treaba.

La toate si la ingerasi vostri mici

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Vad ca incepeti sa va treziti.

Berta Gata. M-ai dat pe spate. Uite ce baiat mare ai. Auzi la el, citeste. Asta e bine, o sa fie un elev silitor. Si Bia citeste literele, mai greu sa o fac sa citeasca apoi tot cuvantul. Si nu pentru ca nu am rabdare, dar vrea ea sa citeasca untr-un anume fel sau i se pare ca nu am citit eu corect. Mda, la mine mai greu cu pedagogia, cu tasu invata mai repede. E drept, ca el are si rabdare mai multa cu ea.

Alus Ma bucur sa aud ca suntei bine. fratorilor iubareti.

Am ieri o sera plina de peripetii. A inceput ditractia de la gradi, cand Biti, neanuntat de parinti ca il iau eu, a facut circ ca el nu marge acasa cu mine. Pana la urma, mai de voie, mai de nevoie, am plecat acasa. Acasa alta surpriza. Stefanel a facut o vizita la mine in dormitor si s-a gandit ca le e foame pestilor, asa ca i-a hranit cu un tub intreg de mancare si pe altul l-a imprastiat pe jos. Si dai distractie la curatat acvariul, nici nu se vedeau pestii de tulbure ce era apa. Am facut aseara un schimb de apa si s-a curatat apa abia-abia.
A, pai am uitat sa va spun ca mai avem un acvariu. Mai mic, cei drept. Si asta pentru ca ne-au depus icre sanitarii si puisorii asta sunt cat gamalia de la ac cand ies din ou, asa ca a trebuit sa ii punem separat. Iar aseara avcariul cel mic a inceput sa curga si a trebuit sa mutam si puii, i-am bagat intr-un bidon. E, distractie mare la noi.

Iulia Aporopo, ce mai face pestisorul vostru?

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI !!!!

Sa aveti un an minunat, plin de impliniri si multa sanatate !!!!

La multi ani tuturor de Sf.Ion !!!

Am vazut poze multe si m-am minunat. Doamne, ce au crescut copilasii . Fetelor, sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Si eu multumesc de aprecieri la adresa copilasilor mei.
Intr-adevar, Amalia a crescut "ca din apa". S-a inaltat f.mult anul acesta. La gradi merge f.bine, e la grupa mare pregatitoare. Doamnele o lauda f.tare(na'..cata modestie din partea mea).
Se vorbeste de scoala. Mi-au spus ca e apta sa mearga la scoala anul acesta, sa n-o mai las sa mai repete grupa pregatitoare pt ca deja stie prea multe si se va plictisi inca un an la gradi. Stam sa ne tot gandim cum sa facem. La anu' va avea 7,5 ani.Inscrierile au inceput deja, noroc ca avem "pile" (sotia lui socra-miu e profa la scoala unde vrem noi s-o dam). Si uite asa...au venit si vremurile astea, care, candva imi pareau atat de indepartate.
Mihaita e bine, creste si el vazand cu ochii, luna aceasta implineste 4 lunisoare . de la 2 luni nu se mai trezeste noaptea si doarme lunga chiar si 12 ore .
In rest, toate bune.

Ete ce-am mai scris..ptiu, sa nu fiu de deochi.

Va pup dulce !!!!!!!!

Cristina, Amalia (20.04.2004) si Mihai (19.09.2009)
Poze

Mergi la inceput