Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

mai, ce-mi faceti? am mult de lucru, da ma cam mananca palmele.
Si din partea noastra
Un buchetel de si un gand bun

Si LA MULTI ANI! Cami, Ioana si Laureta
scuze de intarziere

Am vazut zilele trecute o stributa draguta, Cristina, si frumoasa foc. O familie fericita si frumoasa. Diana, sa va traiasca mucuta crestina, aratai foarte bine.

Laureta Distractie placuta la munte. Inisei, poate stapati usor de raceala.

Laurina

Berta Mai ce cavaler. Cu siguranta ii place foarte mult domnisoara de a tinut mortis sa aibe o amintire de la el. stirbului smecher.
De Biti, ce sa iti spun. S-a mai linistit putin. Si asta pentru ca saptamana trecuta am intrat in el de vreo doua ori. L-am certat rau si i-am spus ca nu mai am de gand sa ii tolerez toanele. La psiholog nu au fost, pt ca parinti lui se cred mai destepti decat restul lumii. No coment. Bia in schimb e linistita in periada asta. Bine, pot sa adaug ca am de lucru acasa si stand cu ei in dormitor cam nu prea le mai vine sa se ia la bataie, dar cum dispar, cum o comit. Si legat de martisoare. A venit ieri acasa cu o punga plina. Foarte mandra, de altfel, ca a primit de la toti baietii din clasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Am pus poze noi cu artista lu' mama.
Sa aveti o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

La multi ani, doamnelor si domnisoarelor !! sa aveti o primavara frumoasa !

Astazi Cosmin merge la teatru, cu gradinita.sper sa se descurce sa-si dea geaca jos si caciula cand vor ajunge acolo. el era mai incantat de faptul ca vor merge cu autocarul decat de piesa de teatru. abia astept sa vad ce-mi povesteste.

cred ca am cam terminat cu karatele. data trecuta la tot impins un baietel, la tot necajit in timpul orei, cosmin a inceput sa planga,la impins si el pe baiatul respectiv si a trebuit sa-i desparta sensei. la plecare mi-a zis clar, ca lui nu-i place la karate ca el nu vrea sa se bata cu nimeni.
sper sa-i gasesc altceva, un alt loc unde sa faca ceva miscare si in primul rand ca sa mai reducem timpul de televizor si calculator.

Mergi la inceput

Buna fetele

Primiti o

Albinuta De ce nu il intrebi direct ce sport isi doreste sa faca? Daca nu ii plac confruntarile directe da-l la un sport mai creativ. Dans, gimnastica sau altceva. Cine spune ca unele sporturi sunt doar pentru baieti si altele pentru fete se cam inseala. Fetita unor prieteni merge la fotbal si la baschet si nu rateaza niciodata ocazia de a se impune in fata baietilor.

Paloma Cristina e din ce in ce mai frumoasa.

Sa va spun ca Bia a mancat la gradi saptamana trecuta ciorbita pe pui a la grec si cartofi frantuzesti. A fost foarte incantata de mancare si mia cerut sa ii fac si eu. Da cand i-am spus ca nu stiu sa fac cartofii frantuzesti s-a oferit sa ii faca ea. Drept urmare de 2 zile numai cartofi din astia manaca. Si e tare incantata de cum au iesit. A, si reteta nu e intocmai, e una inventata de ea . E, si cu asta termin laudatul, aseara a maturat holul si bucataria singura.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

tnicoleta,un pentru harnicuta !

sigur ca l-am intrebat pe cosmin ce sport si-ar dori sa faca, problema e ca el nu-si doreste nimic, el prefera sa stea cu orele la jocurile de pe calculator. eu nu-l fortez, dar as vrea sa incerce cat mai multe dar sa se si hotarasca la ceva anume.
ar mai fi o problema faptul ca in zona noastra nu avem nici o baza sportiva mai apropiata, asa ca ne limitam la ce avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna seara,

Albinutza, eu nu stiu in ce zona stati voi, dar de ce nu incercati sa-l duceti la cursuri de patinaj? Noi mergem la Liberty Center, chiar si acum cand e cald, pentru ca e patinoar inchis. Au cursuri pentru copii si in timpul saptamanii si in week-end.

Mergi la inceput

pd,l-am dus la patinaj. am mers in toamna vreo 3 sapt., tot la Libery Center.
el stie sa patineze, i-a fost usor sa invete fiindca stia sa mearga pe role dar totusi nu i-a placut la curs. in primul rand noi mergeam in cursul saptamanii de la 14-15 si ii era destul de greu din cauza ca era ora lui de somn. sambata si duminica e destul de aglomerat si nu am incercat.
dupa ce a inceput gradinita nu l-am mai dus dar a mers la diferite patinuare cu sora lui, din cand in cand.

acum tot incerc sa-l conving sa mearga la dansuri, sper sa si reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Va ofer din inima Martisorul meu intarziat! O primavara frumoasa sa aveti, plina de zambet, raze de soare in suflet si multa dragoste! :)

Am vazut de mult pozele, pe Cristina stirba si frumoasa (poza portrait de aprope e bestiala ... si tu Paloma ai slabit asa frumos. Cum naiba ai reusit?) si botezul Theodorei cu o mamica frumoasa!

Albinutza, ti-am spus ca seamana f. tare.
Ai grija la dans, sa fie si baieti. Am fost si eu cu al meu si nu i-a placut asa inconjurat de tutu-uri roz si codite. Succes!
Noi am inceput cu echitatie ... vad ca-i place, sper sa continuam si la noi. Am cautat pe net, se pare ca-s si pe la noi ... mai vedem.

Bertha, felicitari stirbului. N-am inteles, ai fost la dentist, sau cum a "picat"? Maine avem si noi programat dentistul dupa ora de calarit ... am emotii.
Sanatate muciosilor mici!

Nico, pupici harnicutei mici!

Azi a fost Cris la gradi sa-si ia la revedere de la colegi. I-au desenta toti cate un desen, iar educatoarea le-a legat intr-un caiet cu o foiae scrisa "ne lipsesti" si cu amprentele copiilor in culori. F. impresionant! Ne-a pupat la sfarsit ... Asta o sa-mi lipseasca rau! Oamenii!

Gata, trec la pregatit masa! Va pupam! Sanatate!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

Mergi la inceput

Buna fetele

Albinuta Si Bia isi doreste mult sa mearga la dansuri. Din pacate trecem printr-o perioada financiara mai dificila si nu o putem duce. Chiar si cursurile din cartier sunt destul de sumpe si cu un program la care nu am reusi de diecare data sa ajungem.

Irinusha Multumim de martisor este foarte frumos. Sa iinteleg ca va intoarceti acasa? Foarte frumos cadoul primit de Cris. Cu siguranta nu isi va uita colegii de gradinita cu asa cadou.

V-am spus ca Bia compara mereu gradinitele? In unele situatii imi spune ca era mai frumos la cealalta gradinita, in altele e mai bine aici. Una ar fi ca dincolo la culcare le citea cate o poveste iar aici nu. In schimb, le pune desene la televizor dupa ce se trezesc. Bia prefera povestile. Si inca un lucru, care nici mie nu imi place, nu ii scoate afara. Din toamna si pana acum nu i-au scos deloc. Dincolo ii scoteau 1/2 de ora in ficare zi, mai putin cand ploua, chiar si iarna cand era zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Vanesa!
Impliniri si fericire! Si mai ales sanatate intregii familii (mare!)!
Petrecere frumoasa si multe, multe cadouri!!!!

Nico, da, mai e putin ... Boby deja a inceput sa impacheteze ... beh, asta nu-mi place deloc!
E important sa iasa putin afara ... n-au si ei gradina/curte? Ca ar fi mai usor!

Pupici!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
O palma nu inseamna educatie!ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput