Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
tnicoleta spune:
Vanesa Imi pare foarte rau pentru sora ta. Stiu cum este sa ai in familie un asemenea caz. Sotul surorii mele este la fel. El a facut un transplant renal (donatorul a fost mama lui) dar dupa cativa ani organismul a respins grefa si acum este iar pe dializa. Din pacate la noi donarea organelor in caz de deces este foarte mica. Ma rog sa fie bine sora ta.
Eu nu am mai scris, dar v-am citit. Sunt foarte aglomerata la serviciu si in plus mi-am luat de lucru si acasa. Bia este bine are un boom de pofta de mancare, la gradi pregatesc o serbare de ziua mamei dar poeziile si cantecele sunt surpriza asa ca le invata la gradi cu doamnele.
Acasa balamucul de rigoare plus colicile bebelusului care plange aproape non-stop. Apropo, mamicile de bblusi ce le dati de colici? Cumnatamea ii da Debridat si Sabsimplex, ceai de chimen, da bb tot plange.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
albinutza spune:
Vanessa, imi pare tare rau pentru sora ta, vreau doar sa-ti spun sanatate si putere sa depasiti necazul din familie.
Irinusha spune:
Laureta!
Sa fii sanatoasa, baftoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta minuntata!!!! Tot cea ce-ti doresti sa devina realitate!!!! Petrecere faina!
Vreau poze!!!!!!!!!!
Vanesa, imi pare rau! Nu stiu ce sa-ti spun, sanatatea cred ca-i cea mai importanta, nu prea mai am cuvinte cand aud asa drame ... off!
Tu nu esti compatibila? Intreb si eu ...
Week-end fain in continuare fete dragi!!!
Sanatate!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
laureta spune:
Buna fetelor. Noi ne pregatim sa plecam la munte si e ca la nebuni in casa.
Suntem bine, asteptam muci dupa 1 sapt de gradi a Inisei. Inisa e super incantata de gradi, Biancu nu sta locului si urla toata noaptea. Si io mama zombi
Irinusha
Vanessa multa sanatate sorei
tnicoleta la Bianca a mers numai Espumisan. Si a avut colici de m a capiat. De fapt totul la Biancu parca e mai zgomotos, nush poate am imbatranit io si nu mai suport da Inisa a fost ingeras de cuminte
iulia spor la lucru
bertha cum mai papa pitica? La noi la bebici se tot discuta de Nikvorm cica ar fi bun, elimina paraziti si da pofta de mancare. As incerca.
vanessa ionescu spune:
Irinusha, nu sunt compatibila. are grupa 0 si rh negativ. mama ei, care nu e si mama mea are 0 si diabet in familie la greu. eu am A2 poz. sotul ei e compatibil cu ea... dar e alta poveste.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
bertha spune:
O floare si un pupic tuturor! Sa aveti o primavara minunata!
Laureta, La multi ani! Sa fii sanatoasa si tot ce e mai bun sa ti se intample! Sper ca sa tu astepti degeaba mucii Inisei...noi am fost 4 zile si deja culegem roadele: nas infundat rau si tuse. Era bine sa stea azi acasa, insa nici n-a vrut sa auda, avea deja aranjate martisoarele pt fete, florile pt doamne. Pe deasupra, mai are si serbare azi la inspectorat, era f nerabdator sa se produca pe scena.
Ioana papa asa si asa, eu mi-am coborat standardele la minim, zic mersi daca mananca 5-6 lingurite. Cu toate astea, a crescut binisor in ultima luna, 650g, are 9900g acum, inca un pas si avem si noi 10 kg.
Eu nu i-am dat nicio vitamina (in afara de Vigantol) si nici nu intentionez, existand un teren alergic poate avea reactii si la medicamente si e ultimul lucru pe care il vreau. Cat timp se dezvolta normal, nu intervin cu nimic pt cateva sute de grame in plus. Sincer, mie nici macar nu mi se pare ca-i slbanoaga.
Vanessa, nu pot decat sa te incurajez si sa ma rog sa aiba noroc sa gaseasca un donator cat mai repede. Trebuie sa fiti optimisti, lista aia nu-i cu nr de ordine, conteaza compatibilitatea si ma rog la Dumnezeu sa se rezolve cat mai repede. Te inteleg perfect, si sora mea sufera de insuficienta renala, din fericire, e pe tratament de 6 ani si e bine.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Laurina spune:
LA MULTI ANI DOMANELOR SI DOMNISOARELOR!, Sa aveti o primavara minunata si plina de bucurii!!!
Laureta, La Multi Ani! Sa fi sanatoasa ca restul vine:)
Vanessa, imi pare teribil de rau, dar intradevar lista de asteptare nu este un numar. Poate gasiti compatibilitate printre alte rude. Stiu ce teribil este, intrucat am vazut din pacate foate multe cazuri in ultimii doi ani prin spitalele in care am fost.
Bertha demult vroiam sa te intreb ce fel de tratament face sora ta? Eu nu fac niciun tratament spefic(in afara de prietenul meu antibioticul:(, dar asta este pt recidiva infectii ) si am insuficienta renala de grad 3.
Revin, sunt sufocata la birou, avem o deschidere si sper sa supravietuiesc:))
Va pup
bertha spune:
Laurina, nu stiu sa-ti spun exact cum se numesc medicamentele pe care le ia sora mea, are mai multe scheme pe care le tot roteste. In princpiu, sunt medicamente care sa-i mentina tensiunea la un nivel acceptabil (13-15), pt ca, altfel, sare lejer de 20. Mai ia niste pansamente gastrice pt ca, acum 4 ani, a facut ulcer perforat de la un medicament, a fost operata de urgenta. Tine regimul alimentar cat de strict poate, mai calca stramb ca, na, e si ea om. Din 2004 reuseste sa mentina nivelul ureei si al creatininei aprox la acelasi nivel. Nu stiu ce grad de insuficienta renala are, sincer nici nu stiam ca e pe grade.
Gata si cu martisoarele. Mucos si f emotionat, a dat martisoare fetitelor, s-au pupat, au cantat, sarbatoare mare. I-am dat 20 de martisoare pt 18 fetite. Aseara mi-a spus ca i-am dat putine, ca 2 fetite n-au apucat. De ce? "pai Alinei i-am dat 3, ca il tot pierdea si vroiam neaparat sa aiba un martisor de la mine. Si Alexandrei i-am dat doua".
Azi sta acasa, e cu nasul varza si tuseste. De azi-noapte a inceput si Ioana cu nasul. A uitat de batista beblusului si plange rau cand o aspir, ii bate inimioara sa-i sparga pieptul. In toamna, venea singura cu nasucul la aspirat, dar a trecut timpul si nu mai retine.
Nicoleta, ce mai faceti? Biti o mai necajeste pe Bia? Au fost la psiholog?
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
bertha spune:
Sunt o nesuferita, am uitat sa va povestesc ceva f imp: sunt mama de baiat stirb, ieri i-a cazut primul dinte. Tare mandru mai e de el.
A varsat 3 lacrimi de teama inainte, dar nici n-a realizat ce s-a intamplat. Mi-a intrat in cap ce ne-a povestit Vanessa si sunt putin stresata ca cel definitiv deja a iesit. Vineri l-am verificat ultima data si cel de lapte abia se misca si nici urma de definitiv. Ieri deja se vedea cel definitiv. Trebuie sa ma interesez daca e bine iesit, a iesit in spatele celui de lapte, nu e aliniat cu ceilalti. Ma duc sa mai citesc despre asta.
poze
Cum s-a nascut Ioana