Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

tnicoleta n am mai duso si noiembrie, dupa faza cu laringita bronsita Biancai cand am ajuns la spital cu pericol de sufoacare si asa am tinut mult si bine pina de sarbatori. Dupa aia vremea asta, mi e tare greu sa ma duc cu Bianca prin frig so iau, nush cum sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Carmen br! Sanatate si mult noroc!

Laureta, asa si noi, anul asta nu l-am mai dus la gradi, din aceleasi motive, e f dificil de dus-adus pe vremea asta. Speram sa-l ducem dupa vacanta de sapt viitoare, s-o mai imblanzi vremea putin.
Despre dinti: Ioana avea la un an 6 incisivi si, uite, in 2 luni si jumatate s-a impopotonat cu inca 2 incisivi, 4 masele si 2 canini. Caninii au iesit ier-noapte. Cred ca si ceilalti 2 vor aparea in curand, se vad binisor...am avut o noapte crunta, de la 4 la 7 10 minute dormea, 10 se vaita. Mi-e tare mila de ea, speram sa ia o pauza dupa caninii astia. Ce nazbatii mai fac galuscutele dragi?

Irinusha, nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu scoala, pt ca nu stiu exact care-i sistemul acolo, ce tip de invatamant predomina, de stat sau privat, care-i mai apreciat. Asa, la prima vedere, pare promitator cu invatamant in 2 limbi la pret promotional.
Ai copii destepti, sa vezi ca si Melie isi va da drumul in 3 limbi deodata. Vor fi poligloti dragalasii mamei. Am vazut pozele, mama ce mocuta de intelectual are Cris, iar Melie e o papusica delicata, dar parca disting eu asa o personalitate mai puternica la dsoara ta, are o lucire mai nabadaioasa in ochisorii ei frumosi. Asa e? La mine cred ca asa va fi, Ioana pare si mai naravasa ca Darius.
Darius tot la 2 ani jumate a scapat de eruptii dentare, dupa ce timp de un an nu se "miscase" nimic in gurita lui.

Nicoleta, cum se mai simte Bia?

Darius e f cuminte de vreo sapt, suntem cei mai buni prieteni. E intelegator si cooperant, o dulceata. O ia pe sora-se de manuta si se plimba amandoi prin casa, sunt atat de dragalasi, ca-mi vine sa-i mananc.

Edit: ca scrisesem 2 masele in loc de 4

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Nico, cum e Bia? Sper sa fi fost doar alarma falsa!
Si o intrebare, au voie educatoarele/asistentele sa le dea medicamente fara sa va intrebe?

Laureta, te inteleg perfect ... la frica de boli barem, ca de altfel cand era vreme nasoala (adica mai tot timpul) mergeam dupa el cu masina, chit ca era destul de aproape.... deh, lenea frate!
Insa cu virusii astia nu te pui, mai ales cand se mai imbolnaveste si al doilea e si mai nasol.
Insa am patit-o si noi: l-am tinut tot decembrie acasa de frica imbolnavirilor, ca vroiam neaparat sa-i vaccinez de sarbatori de noua gripa si neaparat trebuie sa fie sanatosi. Si a fost bine ... in ziua plecarii insa a facut fi-miu febra cu dureri in gat: tonsolita din nou. De unde naiba nu stiu, ca la gradi n-am fost, vremea nasoala da,deci n-am colindat prea mult ... asa ca nu prea scapi.
Mai povesteste si tu de voi si de fete! Poze n-ai?

Bertha, multumesc mult! Da, Melie e mai nazdravana, mai capoasa, mai altfel decat fi-miu :)
S-a rezolvat cu scoala. Mi-au trimis informatiile si le-am citit f. bine. Scoala e acreditata, folosesc sistemul scolar bavarez, chestia e ca nu este recunoscuta ca "scoala inlocuitoare" - am tradus motamo. Au cerut acreditarea ca scoala inlocuitoare, dar dureaza ca. 5-6 ani ... ce inseamna ca trecerea la o scoala de stat (in cazul nostru Gymnasium in clasa a 5 a - sper barem!) e mai complicata ... e posibila, dar complicata. Plus ca daca ridica costurile ca in Stuttgart suntem pierduti in spatiu ... Asa ca nu ma stresez de pomana. O sa mergem mai departe cu spaniola, sper sa gasesc ceva, ca sa nu uite ce a invatat pana acum.
Si nici nu-o vorba ca Melie sa stie si spaniola. Ca pur si simplu n-are de unde. Cris a invatat ca sta la gradi atatea ore, dar doar de la tv nu se invata. Mi-ar fi placut mie, dar nu merge asa usor. O dau la cursuri, asta e ...
Dar e tare dulce totusi ...
Ieri, cnad o lega tata-su in scaunelul de masina tot ii povestea ceva pe limba ei (v-am spus oare ca si ea vorbeste mult? )
T: Echt? (adevarat/chiar asa?)
M: Echt! ... foarte convinsa.
Am ras de numa ...
Si da, si Cris are faze cand e un ingeras, de-mi vine sa-l mananca de drag ce-mi e ... ta-su ma intreaba mereu: iar te-ai indragostit? ;) Si faze cand imi vine sa-l bat intr-una ... Sper sa-l tina mult pe Darius!

S-a trezit fi-mea ... dispar!
O zi faina! Sanatate!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!"
Curiosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am uitat sa va anunt ca avem pampers dansator.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Multumesc de intrebare. Bia este bine, am trimis-o la gradi. A fost tasu cu ea ieri la medic care a bagat-o pe antibiotic. Nu o sa il dau pt ca nu a facut febra si ieri nici nu s-a mai plans ca o doare urechea dacat daca o intrebai. Lua o fata de copil bonav iar in clipa urmataore alerga si tipa. Deci clar, nu avea nimic grav, doar la pipait un ganglion putin uflat.

Irinusha Nu educatoarea le da medicamente ci asistenta medicala. Si doar ceva usor cum e Nurofenul. I-am dus chiar eu sticluta pe care o tin la cabinet. Si inainte sa ii dea ma sunase educatoarea si i-am spus eu sa ii dea. Spre deosebire de gradi cea veche, aici asistenta sta toata ziua in gradi iar dupa masa de pranz merge in fiecare grupa sa vada cum se simt copii.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Bertha, mersi mult de tot. Si tie numai bine si sanatate, tie, copilasilor si celor dragi. Pup mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

copile dragi,

va tot citesc de cind o-nceput anu'. mi-i dor de voi!

irinusha, tare-mi place sa citesc ce zici. dulci is scumpii tai, ca-i normal sa te tot indragostesti in fiecare a doua zi de ei .... cris are o personalitate in poze, ceva fantastic! si amelie chiar pare o nazdravana si desteapta. daca voi locuiti printre spanioli, o sa invete copiii limba, cum nu?! care-i planu? cit mai stati acolo? daca nu acolo, unde? (hop si io cu intrebarile, acuma ma ierti, asa-i? )

laureta, sanatate puilor!

nicoleta, smecheruta bia

diana, ce faina familie de cinci! m-am uitat la pozele voastre si timeea ii atita de frumoasaaaaaaaaa!

bertha, doamne da' ce frumuseti de copii ai!! zici ca umbla prin casa, tinuti de minute?

carmen!! la multi ani, cu sanatate si tot ce-ti doresti tu fierbinte!!

....

la noi, toate bune. io incerc sa-mi caut servici in orlando (mi-am dat demisia de la aialalti, ca se-nvirtea mult rahat de cita coruptie si in ce trebuia sa ma bag... asa ca am preferat sa 'ies' si sper sa gasesc ceva aici, linga casa, ca nu mai puteam de doru' copiilor pe timpu' saptaminii, oricum. deci, oficial, sint fara servici, de o saptamina - am un interviu marti, sa vad..... doamne-ajuta....)

ale mele merg la scoala - aici ii un timp minunat, cam 20 celsius pe timpu' zilei, cu soare si cer senin. si eu si tata lor sintem tare multumiti de scoala montessori. ii privata, deci platim o gramada de bani, da' merita. copiii pun bazele pe toate invatamintele de mai tirziu, acuma, si nimic nu-i mai important decit sa ne folosim de moment.... orice are un pret pe lumea asta. sare inima in mine cind o vad si-o aud pe lia cum citeste din cartulii. maya ii numa' la format de cuvinte scurte. la matematica, amindoua-s brici. ca au de unde (de la desteptu' de tata-sau ). lia, tare silitoare. maya, tare norocoasa.

va pup! mai vin io.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Decembrie09"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Buna fetele

Berta Am vazut micuta dansatoare. ca e tare dragalasa.

Monet Mult succes la interviu, sa fie cum iti doresti. si fetelor destepte si frumoase.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Mona, bine ai revenit. Eu as zice ca fetele sunt inteligente ca seamana mai mult cu mama... Mult succes in gasirea unei slujbe pe placul tau.

Eu incep noua slujba in doua saptamani. O sa imi lipseasca prietenii si colegii de la actuala slujba (am lucrat aici 8 ani!!!), dar era vremea sa fac si altceva.

Carmenbr, LA MULTI ANI (cu intarziere). Multa sanatate, fericire si noroc.

Bertha, ai niste copilasi tare frumosi. Am vazut-o pe micuta cum danseaza si este tare, tare dulce.

Nico, sanatate lui Bia. Cati pesti mai aveti?

Laureta, Irinusha,

Irinushule, legat de scoli, dilemele abia acum incep... Cu cat vor fi copiii mai mari, cu atat vom avea dileme mai multe si mai grele...

A venit si la noi un frig cumplit (astazi au fost - 30 de grade), dupa ce, saptamanile trecute, am avut zile ca de primavara. Si se pare ca va tine cel putin pana duminica...

Va doresc un sfarsit de saptamana placut.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

Mergi la inceput

Buna fetele

Noi in we am cam lenevit. Sambata a fost ziua sotului, iar eu si Bia i-am pregatit o surpriza. I-am facut un tort cat timp a fost el plecat de acasa si l-am servit dupa cina. Ieri eu am citi, Bia si tasu au olarit si apoi pe seara am fost la film.

Iulia Pesti avem destui numai ca am intrat eu la intretinere. Din avcariul mare am eliminat pestii strambi. Aveam niste gupi cocosati si urati care transmiteau si puilor acelasi defect. I-am dat ca mancare la broaste. In avcariul puilor sunt multi pitici care trebuie sa creasca. De acolo am mutat in cel mare 4 pui mai maricei, unul din ei a fost papat imediat.

Mergi la inceput