Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

GIO - deci se "pricepe" Clau la cumparaturi. Am si eu una bucata specimen el cumpara doar ce vrea chiar si cu lista in fata..
Acum 9 ani cand am venit noi sa luam terenul.. eram 2 "mucosi", nah ... proprietarii niste oameni in toata firea.. de varsta parintilor nostri nu-ti imaginezi ce fetze aveau cand ne-au vazut... nu credeau ei ca vom fi noi cumparatori vreodata. Oricum a fost bine .. cred ca le-a fost un pic mila de noi ca ne-au lasat pretul de la 8000 dolari la 5300 dolari... toti banutzii pe care-i aveam ba chiar 1000 dolari erau imprumutati (banii bunica-mii de zile negre) Moaaamaa ce vremuri.... da' pe bune ca aveam satisfactii mai multe cand eram mai saraci.

LILIANA 32+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Asa... circuitul ala cu Thomas.. Nicolas are unul acelasi gen de sine dar are si un pod.. ma rog doar marginile si intrarea in gara care are niste usite batante si se ataseaza pe sine plus o cladire mica. E tot adus din Anglia de un coleg de-al lui Robert anul trecut insa i l-am dat abia asta toamna pt ca nu lasa circuitul ansamblat . Mai are un circuit cu sine albastre si p-ala l-a zapacit il folosea pe post de sabie sa se lupte.

MARAKI - daa bune mostrele de la reviste... uite-asa m-au convins pe mine sa aleg unele produse cosmetice ... uneori. Multa crema de maini consumi matalutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Angelo merge la gradinita pana miercurea viitoare care daca nu ma insel, este 24 decembrie Credeam ca de luni intra in vacanta, va incepe din nou pe 7 ian.
Aoleo ce vajaiala e prin Romania, aici nu mai este zapada pe strazi. Ar trebui si in Ro sa fie masini mici de teren cu lame in fatza pt curatarea stradutelor inguste, asa se procedeaza aici.

si ultima noutate: i-am facut astazi sadwich cu paine pentru hamburger si..... a mancat la gradinita Cu paine de tost nu a vrut, doar gusta...vedem si maine daca se continua surpriza

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

De unde au scos astia de la protv ca in Timisoara au fost 110 morti=? Eu stiu de 42 cei care au fost cusuti cu sarma ghimpata si trimisi la crematoriul din Bucuresti.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna seara la toata lumea!
La noi a nins de am crezut ca nu mai iesim din casa. Sunt troiene peste tot. Dar de nebuna ce sunt, tot am plecat cu masina la servici. Numai ca la intoarcere n-am mai putut-o baga in parcare, e plin de zapada. Acum se chinuie al meu sot sa-i faca ceva loc, sper sa reuseasca.
Liliana bebe mic e bine, eu asa zic. Mai vad la urmatoarea echo pe 4 ian.

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 19 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am adus si eu costumul...mama ce greata pe taximetrist. un cuvant nu a scos...era ofuscat omul ca isi strica masina pe drumul asta de la noi....ce sa mai zicem noi ca venim zilnic de cateva ori pe el.

a crescut si aluatul nu in 30 min. ci in aproape 2 ore. merg sa-i clatesc costumul si daca nu se trezeste edi ma pun pe facut gogosi.

Lili si eu tot Vichy aqua termalia folosesc, dar nu ma incanta asa tare ca cea pt. ten sensibil, aia cu portocaliu. asta va fii urmatoarea achizitie.
da mai...era misto cand nu aveam atatia bani, Clau facea saracul proiecte si lucrari de diploma din faculta. caci banii dati de ai lui pe sapt. ii strica in 2 zile.
Maraki si eu recomand Vichy, depinde de ce ten ai.
super ca a mancat Angelos la gradi, asta da performanta.

fug sa spal costumul si sa ma pun pe cocarit.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am terminat si gogosile, acum bagam amandoi(eu cu Marco). astept minunea mica sa o bag la baita si papa, dar doarme asa de fain...
Oana ai mare grija.
de fapt am vazut cum sunt strazile...pline de apa si la noi...acum e pericol si dim. ca e polei.
Lili pai eu i-am zis sa ia un cub de drojdie. de unde fras sa stiu ca sunt mari si mici? pana nu demult nici nu cumparam asa ceva. dar uite ca a crescut si sunt tare bune.

la noi ninge cu spor...zau ca ma scoate din sarite treaba asta cu iesitul in oras...adica cu neiesitul. nu-mi place defel sa fiu tinuta in casa si eu cu atata treaba.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, gogosi
Eu am facut la microunde niste floricele de porumb si acum mancam toti trei
Liliana, oau...acum 9 ani
Dar nu ti-e greu ca esti legata de maini si de picioare daca nu iti merge masina.
AM vrut sa iau si eu Vichy, dar mi s-a parut un pic cam scumpa

Azi am fost la interviu la o alta banca- tot greceasca; am predilectie catre greci; v-am spus eu sa seful e un pic cam delasator asa ca am inceput sa caut alte joburi.
Desi, sincera sa fiu nu as vrea sa o iau de la capat: alti colegi, alti sefi...etc
Sa speram ca o sa-mi dea un raspuns ok ca nu a parut foarte mirata tipa de la HR cand i-am spus ce pretentii salariale am

Astia au anuntat ca si la noapte ninge in Bucuresti...

Mergi la inceput

Giova deci au iesit pana la urma gogosile. Si noua ne plac...dar cine sa le faca? Io-s antitalent la cocareli.. si la prajituri... fac doar tiramisu si budinca de macaroane cu branza dulce si stafide in rest... mai cumparam si de la cofetarie sau mai asteptam de la vreo vecina pomana.

E ok costumul lui Marco? Patat..ciupit ceva?

IULIANA - masina mea merge... eu nu vreau sa mai merg cu ea ca n-am unde sa ma duc... din cauza de sunt cam inapta de mers la shopping... la gradi am luat pauza deci m-am gandit ca e cazul sa iau pauza si de condus... nu de alta dar de data asta nu vreau sa mai nasc la 36 sapt ca pe Nicolas. Pai cand ma gandesc ca acum 4 ani in ajun de Mos Nicolae am umblat de la 10 pana la 20 numai pe la shopping... si noaptea mi s-au rupt membranele... chiar nu vreau sa iasa si-asta micu' in mare graba.

MARAKI - si Angelos e pretentios cu painea pt sandwich?Al meu cere fara coaja sa fie painea. Desi intr-o vreme invatase la gradi ca e buna si coaja ca are seminte si vitamine.

Ai mei baieti au tras o tura de tavaleala in zapada si bulgareala in seara asta. F. fericit a fost copilul... eh asta putea sa faca si socra-miu cu el astazi cand a fost convocat special de Robert sa se joace cu nepotul. Dar... el a preferat sa-l enerveze si sa faca, ca da zapada si nu i-a facut copilului macar un bulgare... sa-l tavaleasca si el ca asta-i era dorinta.

Merg sa ma dusez ca a venit tanti cu masajul.

Noapte buna si pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Aoleu Liliana, ce bine mi0ar prinde si mie un masaj
Sunt cam chiauna..mi-e somn, mie- frig (desi in casa e cald) si am senzatia aia de usturime la urinare. Mi-a fost frig azi la picioare si cu siguranta m-a prins vreo raceala.
Am luat o Nospa si sper sa-mi treaca pana maine dimineata

Maraki, si Matei merge pe gradi pana pe 24 decembrie; dupa care reincepe gradi pe 4 ianuarie.
Oana, omul de zapada pot sa-l dau inapoi si imi dau banii pe el; numai ca nu sunt din Bucuresti cei cu firma, deci trebuie sa il trimit inapoi cu posta si voi suporta eu cheltuielile postale.
Cred ca ma duc sa ma bag in pat.
Ne auzim maine.
Noapte buna

Mergi la inceput