Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Da, sant cam scumpe cremele de la Vichy, am intrat pe un site si vad ca-s de la 17 euroi in sus Pe Loreal dadeam 12 euroi Ten mixt am si eu
Toanca succes, sa fie cu noroc interviul
Teolinda, fii-miu de fel nu se atingea de sandwich-uri, astazi a fost eveniment! I-am facut si fara coaja in forma de stelute si comete dar a gustat si atat. Cred ca-i plac chiflele pt burgeri, maine tot cu astea fac.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Apar si eu a ceas de seara si mabucr sa vad ca ve merge bine in zona , masaje, gogosi, cadouri, creme .
Noi suntem ceva mai bine,e pe antibiotic Amoxicilina piticul ca a tinut-o in 39 de aseara, azi dimineata tot asa avea abia dupa un cocktail de nurofen cu 10 pic de algocalmin i-am scazut-o ca nu stiu cum dar dupa Panadolul ....abia in 30 de minute ii scade, nu stiu cum la ai vostri copilasi dar la noi e apa de ploaie.Maine mergem la 10 la medic la scoala ac e ceva control anul, de tinut o sa il tin in continuare acasa.
Ioana ca ma intrebai fix de o luna am scapat de raceala in Brux a terminat de luat antib sper sa nu o tinema asa toata iarna.Sper sa imi iasa meniurile asa cum imi propun am si o varza rezervata de sarmale nu stam noi in potarnichi
Maraki merci de intrebare, suntem ceva mai bine. Cu crema ce sa iti zic eu foloseam Inositol de la Yves R. dar am facut alergie la ea, acum folosesc ceva Bio tot de la ei combiata cu ceva crema de la Farmec, ultima aparuta cu capac auriu. Ma tenteaza si pe mine Vichy dupa asta, nu te lua ca e 17 euro ca te tine o perioada mare de timp, merita .
Giova aia pt ten sensibil esi cu efect antirid ?ca eu nu pot fara mi-a trecut vremea tineretii gogosi....hmm ce bine suna trebuie sa fac si eu cadva.
Lili frumos povestesti tu adevarul despre satucele rom moderne nasii mei de la Brasov au patit asa acum ca si-au terminat casa se intreaba daca sa se mai mute in ea sau nu . Eu nu sunt deloc nostalgica dupa perioada fara bani ba o astept pe aia in care sa nu imi mai pun problema lor daca o sa dau de o asa perioada vreodata.... ca nu stiu zau ca vad ca nu iti ajung niciodata ...
Vai ca ma dipera piticul meu cu mofturile la mancare nu cred ca traiesc sa scap de faza asta...azi am facut impreuna magdalene ca tiu ca manca cumparate si nici nu s-a atins de ele, am mancat eu si tat-su de nervi asa il bag pe Peritol cand soseste soacra mea de nu se vede ca nu se mai poate asa asta ar trai cu apa si M&M daca s-ar putea
Spor in toate va doresc, daca ma lasa ghiaurul maine fac poze si va arat ce decoratii de craciun am facut noi, poate va inspira , salutari la toata trupa !
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
T_Ioana spune:
Buna dimineata, haideti la o tare si fierbinte!
Eu ieri am smotruit la greu si nu se vede mai nimic. In sensul ca am aspirat toata casa si am sters pe jos de cate 3 ori fiecare incapere. M-a certat sotul ca doar aspiratul e "privelegiul"lui dar am zis sa fac treaba ca lumea acum ca inainte de Craciun va aspira el asa, de ochii soacrei, si am vrut sa ma bag prin toate colturile. Ei, dar cine nu a dormit toata noaptea de dureri de solduri si bazin. Parca sunt o baba anchilozata, zau nu stiu ce sa fac! Cum fac un pic de efort um intepenesc de sale....in sarcina cu Razvan am patit mult mai tarziu faza asta si dupa ce aveam vreo 15 kg luate, acum la 5,5 kg sunt teapana. Gravidutelor, patiti la fel?
Aici ninge intr-o veselie si eu vreu musai sa ies sa cumpar cadou pt sotior ca nu as lasa pe ultima 100 de m. Problema e ca pe Jetta nu am schimbat cauciucurile si alea de iarna stau bine merci in beci, Cristi vine seara/noaptea de la serviciu iar eu nu as hamali la ele, sa le duc in masina, sa merg in service sa le descarc/incarc....sunt si grele ale naibii! Si ii spuneam dimineata sotului ca am cvea treaba in oras si e musai sa iau masina si m-am gandit eu ca o sa fie bine si cu astea de vara.....era sa ma stranga de gat. Cica a inteles ca hormonii isi bat joc de mintea mea dar chiar asa, sa plec prin oras cu masina in conditiile in care nu sunt curatate drumurile si e gheata ca la patinoar, ca se mira de ce e in capul meu, ca dupa ce ca sunt gravida si umblu si cu piciul din dotare dupa mine vreau sa mai nenorocesc pe vre-unul pe drum, sa patesc ceva sau sa lovesc masina acum de sarbatori....ma rog, din astea, de mi-a parut rau ca am cascat gura si abia am asteptat sa se faca 7.30 sa plece la munca!
Asa ca o sa-i fac o bucurie lui Razvan si o sa ne plimbam cu autobuzul prin Bistrita ninsa!
Silvia, si eu sunt ingrozita cu raceala, Razvan e din ce in ce mai tusitor si fornait, sper macar febra sa nu faca. Si la noi Panadol e apa de ploaie....ii mai pun supozitoare cand e cu febra, in rest raceala o "tratez" cu Nurofen. Ca veni vorba de Nurofen: aseara mi-a iesit seringa din sticluta cu tot cu dopul ala special si a curs jumatate de continut pe gresia mea proaspat smotruita dupa care am mai scapat sticla inainte sa o bag la frigider si a mai curs o tura....probabil asta si pt ca s-a facut 16 lei Nurofenul. Sanatate multa lui Alain!
Iuliana, ai grija mare la cistita, fix ce-ti lipsea de sarbatori....baga ceai de cozi de cirese, e excelent! Si in principiu lichie cat de multe sa faci pp des sa se curete tractul! Sanatate si tie!
Liliana ce te invdiez cu masajul ala....stai pe parti sau cum te asezi pe masa? Eu ma trezesc noaptea mereu pe biurta si sunt cam stresata de chestia asta, dar ma gandesc ca in momentul in care o sa deranjeze nu o sa mai reusesc sa dorm asa!
Oana, nu v-ati gandit la nume pentru bebe 2?
Irinaaaaa, Brandusaaaa, unde sunteti?
Merg sa-i dau ceva piciului de mancare si sa plecam in expeditie ca la ce vreme e afara asta e cea mai potrivita denumire!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 18+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
d_melli spune:
Si eu aici dar repede ca mi-a prins Mario picioarele cu scotch si dc il las sa contunue risc sa raman blocata cu ele .
Silvie si la noi panadolul e papa de ploaie.Ori nurofen iar in caz de urgenta majora jumate de fiola de algocalmin care nu da gres.
Ioana vroiam sa iti zic ca eu am luat ibalgin baby , parca asa ii zice, e nurofen romanesc, compozitie identica, pret 7 lei.Asta la recomandarea medicului care mi-a zis sa iau de atsa ca e la fel dar nu iti spun alea in farmacie ca le convine sa vand nurofenul ca e pret mare.Si sa stii ca e aceeasi compozite ca am verificat si eu.Deci poti varsa pe gresie apoi ca nue bai.
Am plecat ca dc suna cineva la usa vai capul meu.Imaginati-va ca eu stau pe scaun la calculator cu picioarele in sus pe birou si asta mi-a pus o rola de scotch in jurul lor
Irina 35+ cu
silvi_2005 spune:
Intru si eu la cafea ca astept sa se faca 9 si ceva sa il imbrac pe Alain sa mergem la medic.
Ioana spor la cumparaturi si ai grija totusi la drum ce inconstienti sa il lase asa...Nu era mai simplu sa iei ceva de pe net? Ce te-ai gandit sa ii faci cadou?
Eu una habar nu am ce o sa ii fac cadoul sotului meu...cam tot ce am tatonat subtil terenul mi-a demontat ca nici vb nu ar vrea...si oricum in afara de filme si ceasuri de care isi ia el singur nu il intereseaza altceva mai vad eu ce o sa ii iau.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Irina vai ce mortal e Mario deci si voi cu Nurofen...ii dai asa mult alg? Eu max 15 pic ii dau de obicei 10 ii pun si 5 ml de Nurofen, ma dispera fiolele alea, pacat ca au scos evralginulala pic in sticluta.
Iuliana ca stiam ca am uitat ceva anatate multa si bafta la interviu sa iti aprobe si pretentiile financiare .
Irina vezi ca am pus ceva apreitive reci pt Craciun pe site ,o sa mai fac sa pun "modele" pana la Craciun ca sunt simplu de facut pe bagheta...tu erai cu ceva simplu nu?
andiaroro spune:
mesaj special pt madame irinana, ca la noi ninse....
zici ca traiesc in reluare: o depun pe anastasia si in lift dau peste aceiasi vecina alui MT, PE CARE AM INTALNIT-O SI ANUL TRECUT SI CARE IMI ZICEA VAAAAi ningee. ca ma fac eu . poate-mi rupa ceva. si eu ii ziceam: stai linistita cucoana ca e doar de-un deget...si are drum de 5 min pana la serv ca-i secretara la fac...si, bineinteles, si-a rupt o mana. nu stiu cuml naiba afacut...anul asta mi-a arata ca are bocanci de munte cu crampoane si pe jos sunt doar 2_3 fulgusori zgribulitisper sa aiba mai mult noroc
mai aparmai tarziu cu mesajul serios
Giova spune:
Neatza!
Noi ok, Clau cu taxi la gradi, au facut o groaza se merge incet ca se aluneca.
vai Ioana stai pe fundul tau si nu iesi cu cauciucurile de vara. ia un taxi, transport in comun, dar nu te risca. eu sunt in aceeasi situatie, dar pt. nimic in lume nu iau Fordul, nu pun in pericol viata copiilor mei. stricam o groaza de bani pe taxiuri, asta e...noi suntem mai importanti.
eu aveam dureri mari la oasele pubiene...dar nu din cauza efortului depus, ci din cauza hormonilor, cica nu in toate sarcinile sunt aceste dureri, dar eu le-am experimentat cu Edi, doamne infioratoare sunt...si nu trec cu nimic....cu timpul. M-au tinut vreo 2 luni, dupa care am scapat, dar eram prin luna 5-6. tu esti in concediu?
Irina am auzit si eu de Ibralgin, are aceeasi sunstanta ca si nurofenul:ibuprofen. si e mult mai ieftin. Normal ca farmacistele nu recomanda...la fel ca si cu Ambroxolul...iti da Mucosolvan, care e dublu si are acelasi lucru.
Eu mai am 3 sticlute de Nurofen, de azi vara, cand inca era gratuit. Bine ca l-am scos, ca eu de obicei nu scoteam, daca nu aveam nevoie. acum ma felicit!!
Mortal mario cu scotch-ul. bai si Marco s-a legat pe el...si doamne ce s-a strans, erau vinete mainile pana am taiat banda de scotch. mai nou ne leaga picioarele de la scaune, doamne cu arata...si are banda lata, o fura de la Clau din birou si nu se lasa pana nu o termina.
Maraki, Toanca pe mine ma tine crema Vichy cam 5-6 luni, ma dau odata pe zi, rar de 2 ori. pai cred ca merit si eu sa dau 60 lei la 6 luni, nu? recunosc ca eu sunt mai zgarcita, caci al meu mi-ar lua lunar cate una. nu fumez, nu beau, nu merg la coafor decat rar, de vopsit ma fac acasa, mani/pedi la fel....
Silvia asta ce o am eu e fara anti-rid...eu nu am inca nevoie. dar sunt si pt. asa ceva...sunt putin mai scumpe, ce e drept...
Iuliana bafta, sa gasesti un job mai bun la acelasi salariu sau mai mult. ai grija de tine, sa nu ai vreo infectie urinara.
Nu a venit coletul? vezi ca astia nu anunta, decat a 3-a oara. cel mai bine e sa te interesezi la firma lor care e curirul pe zona ta si sa-l suni sa stabiliti o ora cand sa vina.
Lili costumul lui Marco e ok, dar e un miros la tanti aia in casa, asa ca a fost musai sa-l spal. asta e si nou, cica acum l-a facut, dar miroase naspa.
ce fain ca s-au distrat baietii tai in zapada. si marco ar fi vrut, dar nu l-am lasat din cauza tusei. azi noapte nu a tusit defel.
Edi stranuta putin si e cu muci. dejama gandesc cu groaza la otita. am bagat in functiune batista bebelusului...acum sper sa fii adormit.
Trebuie sa ma aranjez si eu, sa calc costumul lui Marco.
Nu stiu cu ce ma imbrac, dar nu am chef de eleganturi si alte cele. sunt si la cm, asa ca...
Pana acum in ziua cu serbarea mergeam la coafor si ma faceam frumoasa....acum nici la baie nu pot sa stau mult sa nu urle cineva, fain s-a schimbat viata mea.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Ana , na , ca si la noi a inceput sa ninga iar.Lasa sa ninga insa nu asa mult ca in tara, ca....nu prea e ok atunci.
Silvie am sa ma uit acum pe site , profit ca Mario se uita la Tom si Jerry.Pai medicul mi-a zis sa ii dau o picatura per kg dupa care mi-a zis ca la 20 kg e taman bine o fiola.Sa stii ca nu am masurat, insa i-am dat algocalmin doar cand m-am panicat de frica vazand ca arde rau, deci era lejer peste 39 .In rest ii dau doar nurofen.
Giova sa stii ca e bine sa stim asa care sunt inlocuitorii ca nu mai dam atatia bani , mai ales acum cand nu mai sunt copensate.Deci sa recapitulam ibalgin baby sirop= nurofen si mucosolvan= ambroxol.Cand ma gandesc ca eu am luat acu vreo doua luni mucosolvan si costa si ala o caruta de bani.Insa ibalginul ti-am zis l-am gasit greut, ca toate zic ca nu au .Acum sper sa stea in dulap mult si bine.
Ioana eu ma simt mai bine zilele astea, zic eu.Parca ma misca si mai bine , ba mai mult ieri am fost la servici e la 9 la 13 , in vizita , bineinteles.Insa stai sa nu zic hop ca cine stie.Maine am musafiri plus o gramada de copii, ca ii fac lui Mario ziua acasa, asa in familion,ca nu mai pot sa ies pe te miri unde.Termin 36 de sapt acum,deci mai calmos.Oricum ideea e ca nu a semanat aceasta sarcina cu cealalta deloc.Marian zice ca a fos tmai usoara ca am mers si la munca pana in luna 8 , ca nu am stata deloc , pe cand la Mario am stat doar in casa si nu am facut nimik.Insa eu am simtit acum ca a fost mai greu.Sa vedem cum va fi cu cezariana, mi-e cam frica, mai ales ca eu sunt rea si de carne si de durere.Insa dc nu am de ales vad eu cum o dreg.
Irina 35+ cu
maraki spune:
Hello,
Giova, cum sa te tina un borcanel cu crema de 50 ml 6 luni??????? Pe mine ma tine 2 sapt, detaliaza ca nu mai inteleg nimic
merg sa spal niste vase, abea am sosit acasa...ninge rau de tot si roti tot nu avem....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5