Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
asteropipan spune:
OK Niby_Niky.cred ca pe la 4:30-5 sunt si eu gata ca tocmai a venit al meu sot,papam si noi si te sun dupa sa-mi spui exact unde sa vin .
va invit la o placinta cu pui,sunca,ciuperci si smantana 
27+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
nibi_niki spune:
alina -ok.Suntem off topic si o sa ne sara fetele in cap...cand esti gata astept telefon
26+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Anca stiu ca CAS-ul are cerintele astea, ce ma mira pe mine e ca nu peste tot e asa. Nici la mine in Bacau, nici in Bucuresti nu era asa. Aici am auzit pentru prima data si mi se pare anormal sa ma oblige sa lucrez 5 ani pentru ca sa imi dea medicul de familie o reteta compensata, cand eu platesc banet serios la ei intr-un singur an. In fine, cam tot atat are si sotul meu pauza vreo 6-8 luni. Cat ai platit? A fost mult? |
Oana eu am platit ultima data, pentru 6 luni 196 de lei. Este in jur de 35 de lei/luna. Iti elibereaza chitanta, pe care trebuie sa o duci in copie la medicul de familie. Asta este, si nu prea ne dau astia de ales...ca pana la urma tot ajungm in situatia sa avem nevoie de ei! Eu am avut nevoie de o simpla adeverinta pentru angajare..si am fost nvoita a platesc

dar chiar nu inteleg de ce nu exista aceleasi solicitari peste tot

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
mihaelagrosan spune:
Oana si eu sunt de acord cu tine. Nu inteleg ce poate fii offtopic la un subiect ca acesta. Aici trebuie sa trecem impreuna prin cele 9 luni de sarcina, sa ne impartasim emotiile si trairile de zi cu zi. Daca vrem niste date exacte apelam la medici, anumite siteuri pe care te poti baza cu adevarat. Aici mai primim sfaturi, dar in primul rand legam prietenii, e mult mai placut sa treci prin aceasta perioada alaturi de inca 100 de persoane cu care ai ceva in comun. Mie imi pare rau doar ca nu pot scrie mai mult
.
Tot pt. Oana, in legatura cu CAS-ul, e aiurea, si eu am probleme de ceva vreme. Sa stii ca trebuie doar sa demonstrezi continuitatea in ultimii 5 ani. De exemplu eu am fost studenta pana anul trecut, asa ca trebuie sa duc diploma de licenta plus adeverinta de la serviciu de cand am inceput sa lucrez. Oricum te inteleg ca si eu am fost de 3 ori pana acum
. Si un pont, au miercurea program de la 2 la 6 si lumea nu stie, e liber pe acolo, fosrte putin de asteptat.
Andra si ce a zis doctorul? E o problema cu presiunea aia? La mine bebe nu e cu capul in col, ci cu funduletul sau picioarele.
Mihaela
24+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanaiacovita spune:
Fetele, pupici la toate. Acum ca am trecut peste subiect, in sensul ca mi-am luat eu inima in dinti si am spus ce aveam pe suflet va astept mai des la scris.
Rebiana, Roxana, Mihaela 
Ina hmm, pe mie tot ma depaseste masuratoarea aia a dr-ilor si saptamanile de sarcina. Pai daca masor burta mea de la 24 de sapt si a Denisei sigur nu ne da la fel.
Apropo, Denisa nu ai venit de la dr?
Anca mersi tie si Mihaelei pentru informatii. Imediat dupa sarbatori il trimit pe sot in recunoastere pe acolo sa terminam si cu stresul asta. Adevarul e ca avem o dra de familie super,dar din pacate nu ma poate ajuta decat pe mine.
Apropo, vreau sa intreb mamicile la al2lea/al 3lea bebe cum e cu pediatrii si daca e necesar sa avem un pediatru, daca dra de familie are si experienta in pediatrie.
Si as aprecia parerea fetelor din Cluj foarte mult, ca eu sunt cam in plop la subiectul asta.
Si mai stiu ca exista 2 scheme de vaccinurile: cel platit de stat si unul mai complex care trebuie platit de parinti. Cum e cu vaccinurile?
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bordeancavio spune:
oana, eu nu sunt de acord cu ce s-a zis, ca se scrie offtopic. pai, ce, avem un topic atat de strict, care include doar intrebari de sarcina sau de ecografii??? sunt subiecte multe si variate in care se intra si foarte bine, pentru ca nu se stie pe cine intereseaza acel lucru. ori daca cateva din cele 100 de fete sunt interesate, foarte bine, restul pot sa nu citeasca sau sa nu scrie. si eu consider acest forum pentru sprijin, prietenie, o vorba buna sau un sfat. nu e nimeni obligat sa citeasca sau sa raspunda la un subiect deschis de o fata despe lucrul X... dar poate alta fata, da un sfat, o vorba buna si per total este foarte bine. mie una mi-a prins foarte bine cand am citit aici alaturi de voi una-alta, cand am avut ceva de intrebat despre sarcina, sau cand m-am plans de nu stiu ce indispozitie. deci sper ca fetele sa scrie in continuare, sa spuna ce au de zis, ce probleme sau bucurii au, si sa fim in continuare o mica "familie" unita. 

briza-marii, eu sunt ceva mai bine cu problema cu pisu des, am luat urinal 2 pe zi, am zis ca ar fi ok, pana iese analiza, pt ca macar sa nu ma mai chinui. maine sun sa vad daca a iesit urocultura, si joi ma duc la dr meu, o sa ii zic, sa vedem ce parerea are. m-am mai linistit ca nu m-a mai durut burta asa rau jos la ovare. si nu s-a mai intarit. dar, tare as vrea sa nu iasa infectie la analize. mi-a placut cum l-ai "lucrat" pe sot. bravo! fata desteapta! sper sa luati patutul si sa-l stapaniti sanatosi, mai ales bebe!!! te pupic dulce.
eu am avut un week-end aglomerat, cu cumparaturi in 2 etape, vizita la socrii in afara orasului, ceva curatenie, si cam atat. suntem binisor, cu mici greturi sau dureri de cap, miercuri mergem la morfo
, cu sotul, si abia asteptam amandoi sa il vedem pe bebe 4d. ieri a simtit si sotul cu mana pe burtica cum dadea din picioare si era asa de incantat. 
vio asteptand pe bebe
21+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
oanaiacovita spune:
Vio, ce ai cumparat frumos in weekend?
Felicitari pentru miscarile lui bebe simtite de tati. E un moment unic.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelagrosan Andra si ce a zis doctorul? E o problema cu presiunea aia? La mine bebe nu e cu capul in col, ci cu funduletul sau picioarele. Mihaela 24+ si Elena Maria (9 aug 2006) |
mihaela mie mi-a recomandat repaus la pat, trebuie sa fiu f cuminte ca sa il tinem pe bebe acolo pana aproape de termen, dar la mine este si colul ff scurt si practic inchis doar de cusatura (am cerclaj). ti-am dat si restul amanuntelor ca sa intelegi de ce mi-a recomandat mie sa stau la pat, poate la tine nu este cazul, dar nu ar fi rau ca pana la urmatorul control sa eviti efortul, ridicarea greutatilor si alte activitati solicitante, cat si statul prea mult pe scaun.

POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
CoriMami spune:
Buna seara fetelor,
intrebasem eu ce se intampla cu tatii in timpul si dupa nastere.
Pun si eu aici 2 raspunsuri pe care le-am primit de la alte mamici, poate sunt de folos cuiva:
"Iti pot spune din ce am vazut eu cat am stat in sala de nasteri naturale: dupa ce naste, mama e asezata pe un pat in sala de nasteri, unde sta vreo 2 ore cu gheata; acolo e vizitata de tatic pt cateva secunde-minute doar. Pe bebe, tati il poate vedea scurt din pragul salonului pt bebei care se afla fata in fata cu sala de nasteri naturale."
"Eu am avut cezariana. tati si cu buni au stat undeva langa sala de operatii. dupa ce au scos-o si au curatat-o, mi-au pus-o efectiv pe fata pret de maxim 2 secunde, dupa care moasa a fugit cu ea la bebei pt masuratori. ai mei au vazut-o pe bebelina mai mult ca mine , au reusit sa o si filmeze, tanti moasa le-a aratat-o vreo 10 secunde. la o ora jumatate mi-au adus-o la alaptat in post-operator si-atunci a venit si tati la mine."
pup
26+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
CoriMami spune:
Am uitat sa zic ca relatarile sunt valabile pt Spitalul Universitar Bucuresti.
26+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!