Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
andra_s spune:
vio bafta la morfo, sa vii cu vesti bune! felicitari si lui tati pt suturile primite
la noi prima data l-a simtit cea mai buna prietena a mea, tati era la dus si cand a venit si a auzit ca nu el a fost primul pe care l-a salutat prichindelul s-a cam ofticat, dar a recuperat dupa aceea, ohoho ...
si noi ne ducem joi la control, facem si eco 2d, dar sotul era bosumflat, ca el vrea 3 sau 4d ca la morfo, ca sa il vada mai bine pe bebe si sa isi dea cu parerea cu cine seamana, ca dupa morfo era in dubiu, ar semana si cu el, dar parca si cu mine, nu se putea hotari ![]()
POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
honeybaby spune:
Am ajuns acasa.
LA eco totul e normal. Dupa spusele lui ALbu nu e nici un retard de crestere si totul e super.
Dupa site-ul cu masuratori pus pe prima pagina bebeluna tot fotomodela e
.
Albu zice ca la 30 de sapt sa ma ingrijorez daca ramane in urma, pana atunci are timp sa recupereze. Are 571 g acum.
De la eco am fost cu masina la "doctor" ca nu mai vrea sa mearga. M-am dus de la un service la altul, am aflat care e problema dar nu am gasit pe nimeni care s-o remedieze.
S-ar putea sa nu gasesc piesa in Ro. Am intrebat undeva de ea si cica doar pe comanda o aduce si costa 28 de mil

.
Sper sa se insele ca nu era prea sigura tanti de acolo ca a gasit ce trebuie.
Maine se duce tata cu ea. Am impresia ca unde ma vad femeie incearca sa ma prosteasca.
Dupa care am fost cu mama la cumparaturi si bebeluna s-a ales cu 2 lejerii de pat: una simpla verde, una cu pilota roz si cu un set pantalon si bluza.
Am mai primit de la o prietena doua perechi de pantofiori mai mari ,foarte draguti.
Eu i-am luat 2 perechi de pantaloni maro si o suzi. Mi se lipise si mana de un carusel dar am zis pas.
Aaaa si i-am luat enciplopedia de la Adevarul cu paienjeni ![]()
Revin....
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Andra, Vio bafta la eco.
Denisa felicitari pentru vestile bune! 
Si bebeluna e fotomodeala ca mamica ei, obisnuieste-te cu ideea.
Vrem pozeeeee cu achizitiile.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bordeancavio spune:
oana, am fost la cumparaturi de mancare in principal, sambata pt socrii le-am luat cate ceva din auchan, ei nu stau in buc, si e mai greu, iar duminica am dus-o pe mama sa-si ia din carrefour tot pt casa. noi nu prea ne-am luat, decat 3 perechi de pantalonasi pt bebe din bumbac din auchan, ca nu aveam mai deloc, draguti si colorati, cu 6 lei perechea. ![]()
denisa, am uitat sa zic, mi-a placut mult bradul tau alb, si cu toate culorile de globulete, si burtica ta alaturi. e tare vesel. cum a fost la doctor? ma morfo ai fost??
vio asteptand pe bebe
21+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Apropo, vreau sa intreb mamicile la al2lea/al 3lea bebe cum e cu pediatrii si daca e necesar sa avem un pediatru, daca dra de familie are si experienta in pediatrie. Si as aprecia parerea fetelor din Cluj foarte mult, ca eu sunt cam in plop la subiectul asta. Si mai stiu ca exista 2 scheme de vaccinurile: cel platit de stat si unul mai complex care trebuie platit de parinti. Cum e cu vaccinurile? Oana 29+ Eric Nicholas AMR 10+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Dupa parerea mea, ar fi bine sa ai un pediatru (bun), dar daca se pricepe si dr de fam ..e ok.
Eu de ex, avem ca dr pediatru, dr de familie..dar daca Doamne fereste! apar probleme si nu gasim rezolvare, cum a fost eruptia dintilor si faptul ca nu manca, atunci am apelat la un pediatru din CT, ca nu stiam ce sa facem..
Referitor la vaccinuri, eu iti spun cum am procedat eu: i-am facut Ioanei vaccinurile graturite, atat, si anume (inafara cele din maternitate 0-7 zile): 2 luni, 4 luni, 6 luni, 1 an, iar acum urmeaza la 4 ani, inainte se facea la 2 ani jum, dar s-a schimbat..si + altele care vor urma..
Dar, acum am inteles ca nu se mai fac gratuit si tb sa platim
, nu stiu sigur, ne-a spus niste prieteni..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
22+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CoriMami Buna seara fetelor, intrebasem eu ce se intampla cu tatii in timpul si dupa nastere. Pun si eu aici 2 raspunsuri pe care le-am primit de la alte mamici, poate sunt de folos cuiva: "Iti pot spune din ce am vazut eu cat am stat in sala de nasteri naturale: dupa ce naste, mama e asezata pe un pat in sala de nasteri, unde sta vreo 2 ore cu gheata; acolo e vizitata de tatic pt cateva secunde-minute doar. Pe bebe, tati il poate vedea scurt din pragul salonului pt bebei care se afla fata in fata cu sala de nasteri naturale." "Eu am avut cezariana. tati si cu buni au stat undeva langa sala de operatii. dupa ce au scos-o si au curatat-o, mi-au pus-o efectiv pe fata pret de maxim 2 secunde, dupa care moasa a fugit cu ea la bebei pt masuratori. ai mei au vazut-o pe bebelina mai mult ca mine , au reusit sa o si filmeze, tanti moasa le-a aratat-o vreo 10 secunde. la o ora jumatate mi-au adus-o la alaptat in post-operator si-atunci a venit si tati la mine." pup 26+ Elisa ValentinaMami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag! |
Eu ma incadrez la primul raspuns, numai ca nu mi-a pus gheata si sotul a stat cateva min, mi-a adus de mancare..dupa care m-a dus in rezerva (am asteptat m mult, vreo 4 h, ca tb sa elibereze cei care erau inainte + spalat, dezinfectat camera)..aaa, bebelina mi-a adus-o cat am stat in sala de 'travaliu' (daca o pot numi asa), am stat cateva min cu ea, apoi mi-a luat-o, si mi-a adus-o cand m-am instalat' in rezerva. Nu mai stiu exact dupa cat timp, dar aprox. 30'. Asta in cazul in care am nascut normal..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
22+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Andra - dopller e un mil. morfo 2+3 -2 mil. morfo 2+3 cu fluxuri si doppler 2,5 mil
Oana- acum le fac poze
. Sunt de acord cu tine despre off topic ( care oricum e relativ , ce consider eu off topic poate alta fata gaseste a fi interesant pt ea).
Pe mine personal ma indispune daca cineva spune ca nu are chef de aberatiile noaste. Iar daca forumul ar fi doar un loc de dat raportul de la eco si vitiza la dr eu as spune pas. Asta e doar parerea mea personala.
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
denisa felicitari pt rezultatele bune! doctorul are dreptate, abia dupa 30 de saptamani se poate vb de retard , atata timp cat morfologica a iesit bine, stiu astia de aici ce fac
nasol pt masina, dar asta sa fie tot raul
vio si andra sa veniti si voi cu vesti bune
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
andra, mercic,
bafta si tie la eco, impoartant e sa fie toate masuratorile ok, vedeti voi cu cine seamna, plus ca se mai schimba bebe de la nastere pana mai incolo, poate sa semene inatai cu tati, pe urma mai mult cu mami si tot asa.
denisa, nu dadusem refresh, am vazut! felicitari pt rezultatele bune. acu, daca tu esti asa slabuta, cu cine sa semene bebeluna??? lasa ca e in grafic, sanatoasa sa fie! si mai creste ea dupa nastere, desi daca seamana cu tine, cred ca tot fotomodela, 
vio asteptand pe bebe
21+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
kitzy spune:
Oana eu pe Diana am inscris-o la Dana Ratiu, se pricepe la vaccinuri, raceli si alte cele, dar mi-a zis ca daca ii ceva ce nu stie sa ma sfatuiasca, ma trimite in alta parte, pana acuma n-am avut nici o problema, tot la ea am ramas.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)