Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna fetelor
Cand m-am trezit dimineata aveam piciorele umflate , de altfel le am si acum , mi-am luat tensiunea si o am 8 .
Acum stau in pat cu picioarele in sus, si sunt suparata ca nu stiu ce sa fac , maine am programare la dr.
A mai patit cineva la fel?

21 + mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Anca stiu ca CAS-ul are cerintele astea, ce ma mira pe mine e ca nu peste tot e asa. Nici la mine in Bacau, nici in Bucuresti nu era asa. Aici am auzit pentru prima data si mi se pare anormal sa ma oblige sa lucrez 5 ani pentru ca sa imi dea medicul de familie o reteta compensata, cand eu platesc banet serios la ei intr-un singur an. In fine, cam tot atat are si sotul meu pauza vreo 6-8 luni. Cat ai platit? A fost mult?

Cu cele 42 de zile, asa stiu si eu ca pierzi indemnizatia daca nu ti le lasi dupa nastere. Dar nu am auzit de caz concret.

Roxana pe picioare il tineam si eu si mi-a zis cineva ca emite radiatii spre burta. Acum ca e langa mine la 1 m sau pe picioare la cativa cm nu stiu daca nu tot aia e. Pe mine ma incomodeaza hardul ala ca e mare si trebuie tinut drept undeva jos deci imi limiteaza miscarile.

Lara La multi ani, domnisoare tale!. E fata mare de acum.

Sensibila vrem poze cu achizitiile si cu tine, de ce nu?!

Ate sanatate multa.

Child nu e vorba de cearta, e vorba de drepturile noastre, pe care mai toata lumea ni le incalca. Pup harnicuta.

Camilecu ai mancat cumva mai sarat? Eu stiu ca atunci se umfla picioarele asa tare cand retii apa de la sare.

Acum o sa zic si eu ceva despre faptul ca aici se discuta offtopic sau nu. Ma cam sacaie chestia asta cand se spune. Acest forum inainte de a fi despre copii, este si despre foarte multe prietenii care se leaga numai daca se discuta si despre altceva in afara de sarcini, copii, etc. Sunt Odisei unde unele fete au avut probleme foarte mari si au gasit cel mai mare sprijin in colegele lor, inainte de oricine altcineva din familie sau prieteni. Iar acolo nu s-a ajuns decat prin legarea unei prietenii stranse. 80% dintre noi nu vom ajunge sa ne cunoastem niciodata, dar sunt convinsa ca in cazul in care una din noi ar trece printr-o perioada grea (si nu ma refer la sarcina, ci si la o problema personala), celelate ar sari in ajutor, fiecare cum poate si are posbilitate.
Imi pare rau ca sunt fete care gasesc inutile unele discutii si chiar spun asta. Eu sunt de parere ca daca ceva nu te intereseaza, nu citesti, nimeni nu te obliga, dar nu poti impune acest punct de vedere altor 100 de fete.
Ma faceti sa ma simt penibil ca am adus discutia dspre mama mea si ca am fost atat de offtopic, dar am simtit nevoia sa ma descarc. Si o voi face si alta data pentru cine intereseaza. Pentru cine nu, sa treaca peste posturile mele.
Atat am avut de spus, ca ieri m-a urmarit mult chestia asta si DA poate pun prea mult suflet si timp in forumul asta, dar aici am gasit intelegere atunci cand am avut nevoie si ajutor atunci cand m-am simtit la capatul puterilor dupa pierderea celor 2 sarcini.
M-am racorit si acum pot merge inainte.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oana suntem peste 100 de fete si fiecare cautam in acest forum lucruri diferite: unele informatii si sfaturi, altele ajutor si sprijin, poate o parte dintre noi prieteni si oameni care sa ne asculte, unele cate putin din fiecare si lista poate continua. deci la asteptari diferite, reactii diferite si fiecare are dreptate in felul ei pt ca se raporteaza la propriile nevoi. si cred ca toate avem acelasi mare dusman: lipsa timpului, doar ca la unele este un dusman mai invrajbit si nu le permite sa mai guste si micile si neinsemnatele placeri ale vietii . si cred ca nimeni care si-a manifestat dezacordul privind off-topic-urile de pe forum nu s-a referit la discutiile despre mamele noastre sau povestea despre mama ta.

au mai fost discutii aprinse pe forum si s-au stins. hai fetele zambiti, acus incep iepurasii sa iasa la iarba verde si ne gasesc bosumflate

POZE

28+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

KOSSIR eu am facut comanda de pe un site grecesc dar de fapt carutul va fi trimis din ITALIA.incearca sa intri pe siteul lor pegperego.it presupun ca asta este si vezi ce preturi si daca pot trimite comanda pana la tine.daca nu iti pot da siteul grecesc si incearca acolo :www.ebaby.gr -site grecesc. succes

27+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Andra stiu ce spui doar ca ma doare cand vad ca nu se mai scrie cum se scria candva.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Andra stiu ce spui doar ca ma doare cand vad ca nu se mai scrie cum se scria candva.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+

Bebe mic

Am simtit si eu o raceala :( ... sufletelul sensibil!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

camilecu 8 e cea mare? sistolica sau diastolica? oricum oricare ar fi e ok , nu o vad mare, picioarele ti se pot umfla de la sare, dar daca sunt exagerat de umflate si nu se remediaza , mergi la doctor

lara, la multi ani fetitei!sa creasca mare , sanatoasa si fericita

oana eu vreau sa cred ca orice s.a spus , nu s.a referit la subiectul despre mame, care mi s.a parut foarte frumos si sensibil

despre laptop vorba ta....ce mi.e pe picioare ce mi.e langa
eu la prima sarcina l.am tinut la fel, dar nu stateam asa demult in casa, drept urmare aici calare pe el toata ziua

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare burtici, vin si eu sa fac prezenta.
Ate te pt ca m-ai adaugat in lista cu datele de nastere.

Am fost si noi vineri la ginecolog, cavalerul meu e bine insa nu imi place ca doctorul nu prea face ecograf asa ca nu a putut sa imi zica cat cantareste sau alte detalii... Uterul are 23 de cm in lungime (vertical)(in loc de 24 cat ar fi trebuit sa aiba conform saptamanilor) dar este mare in latime asa ca mi-a zis doctorul ca feciorul meu e pozitionat pe latimea uterului si nu pe inaltimea lui, adica cu capul in sus si piciorusele spre pelvis (nu mi-a zis daca in mod normal sta vertical?). nu stiu daca pozitia fatului are vreo importanta in crestere/dezvoltare.
mi-a tinut o morala iarasi ca nu am facut vaccinul anti porcina, a zis ca sunt singura lui gravida care nu a facut si m-a numit iresponsabila. m-am simtit cam ciudat, parca o lua asa personal, i-am zis ca pt moment e decizia noastra. noroc ca am fost cu sotul ca altfel poate imi tragea si vreo pereche de palme

mi-a dat trimitere pt ecograful la spital pt sfarsit de ianuarie, la 32 de saptamani. si pt inceput de ianuarie mi-a dat iarasi de facut analizele de sange si pt prima data testul de diabet (mi-a dat sa beau dintr-o sticla cu glucoza cred cu o ora inainte sa imi ia sange).
cam asta e rezumatul, ca sa va faceti o idee ce si cum se aplica pe aici. va pe toate si o zi cat mai buna.

Ina 25+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

DAYANARA multumim.te mult

ANDRA_S multumesc si tie si nu te mai stresa ca bebe va sta in burticile noastre pana la termen.totul va fi bine. multi pupici

NIBI_niky .daca ai timp poate ne vedem azi la un suc. sau poate la o plimbare.am mai gasit un magazin cu patuturi si alte accesori spre IXIA. a, si unul in poli.

pupici la toate burticile

27+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

alina2-sunt libera nu am nik in program,doar ca nu am masina,,ca mi-afurat-o Vasilis.Pe a lui a imprumutat-o si mi-a furat cheia dimineata si a fugit la munca.Daca ai timp sa vii sa ma iei mergem unde ai tu chef ca nu am nik de facut.

26+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput