Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13Frumoasa familie, dar mai ales frumoasa printesica!!!Sa va traiasca!!!!
Multumim frumos Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Andre - multumim de pozici! Frumoasa fata ai! Sa-ti traiasca! A meritat atatea luni de holbat in tavan, huh?

Ali - imi pare rau de necazul vostru. Sper sa treceti cu bine peste

Mussica - eu stiu ca pana la 40 de zile nu ai ce cauta la biserica, la 40 de zile iti citeste preotul si apoi poti intra. Daca ai botezul la 40 de zile, iti citeste tie prima oara ca sa poti intra in biserica si apoi incepe botezul in sine. Nu stiu ce zice Shtephy cu aia de 8 zile... asteptam lamuriri...
Ai parola de la contul comun? ca sa pui acolo poze? Daca nu o ai sa spui. Cand te hotarasti, sa zici si te ajutam sa pui poze, e f simplu

Dienutze - eu tin la frigider numai flacoanele nedesfacute de Infacol. Cel din care ii dau curent sta prin casa, il tarai dupa mine pe unde ii dau sa pape. Zice pe el sa-l tii la max 25 de grade... so...
La biserica m-am dus doar eu, ca m-a lovit inspiratia asa pe neasteptate, cand am realizat ieri ca au cam trecut cele 40 de zile. Si cu bebe ies doar uneori la plimbare, in rest sta tati cu el si mai ies si eu (de obicei in week end) si are un noroc chior, cat sta cu el doarme profund, cum ajung eu incepe sa se foiasca, sa planga, sa vrea papa etc
Sa stii ca si noi vedem un episod din bucati, ori plange puiul, ori adoarme unul din noi . Sau amandoi
Eu ii dau f rar babycalm ca e doar din plante. Baby drink are sucroza iar hipp are o gramada de chestii artificiale .... Si ii dau cu o lingurita de silicon, ca-l mai ating la gingii...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ANDRE tare dulce galusca ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, la 8 zile dupa nastere se citeste ceva atat mamei cat si copilului, cica sa poti iesi pe afara..bla bla..La noi a venit preotul si ne-a citit..ca deh..imi rodeau creierii neamurile sotului daca nu.. Apoi mai e molifta asta la 40zile dupa nastere, de care zici si tu ca ai avut parte!
Dienutze, noi azi cand am fost sa ne citeasca molifta de 40zile am fost si cu rechinasa, caci trebuie..ii citeste si ei ceva acolo, si ii face cruce!
..Apropo de asta, ca tot m-am plans pe aici ca a trebuit sa merg...a urlat din suflet in timp ce imi citea preotul-ii era foame rauu, iar cand i-a facut preotul si ei cruce si a inceput sa ii citeasca si ei, a TACUT!!!!! Deci..si rugaciunile astea nu sunt spuse in van

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA interesanta faza cu cititul de la biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Monis, la 8 zile dupa nastere se citeste ceva atat mamei cat si copilului, cica sa poti iesi pe afara..bla bla..La noi a venit preotul si ne-a citit..ca deh..imi rodeau creierii neamurile sotului daca nu.. Apoi mai e molifta asta la 40zile dupa nastere, de care zici si tu ca ai avut parte!
Dienutze, noi azi cand am fost sa ne citeasca molifta de 40zile am fost si cu rechinasa, caci trebuie..ii citeste si ei ceva acolo, si ii face cruce!
..Apropo de asta, ca tot m-am plans pe aici ca a trebuit sa merg...a urlat din suflet in timp ce imi citea preotul-ii era foame rauu, iar cand i-a facut preotul si ei cruce si a inceput sa ii citeasca si ei, a TACUT!!!!! Deci..si rugaciunile astea nu sunt spuse in van

rechinas in pozici

Am inteles... na la noi s-au cam dus alea 8 zile... . Si preotul nu m-a intrebat unde e copilul, m-a intrebat doar numele cu care va fi botezat si intr-adevar i-a citit si lui. Probabil ca era la fel daca il aveam cu mine.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumim fetelor pentru aprecieri Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Mussica
As fi vrut si eu sa pun niste poze - deocamdata cu burtica, exercitiu pt atunci cand o sa am poze cu bebe - dar nu stiu deloc cum. Daca la un moment dat are cineva deajunsa rabdare sa-mi dea si mie 2-3 hint-uri, i'm here, ready to post!

Hai sa incerc sa te invat cum am invatat si eu. Iti faci un cont pe picassa unde incarci pozele pe care vrei sa le publici. Apoi, linkul care iti apare il copiezi paranteza patrata url semnul egalului ghilimele copiezi linkul inchizi ghimimelele si paranteza patrata trecit numele pe care il alegi iar paranteza patrata slash url si inchizi paranteza
Merge?

Chiara Ada, vita mia

Multam frumos Andre
Incep procedura.. sa vedem ce iese.

39 saptamani & still counting :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

LAURAIRINA interesanta faza cu cititul de la biserica.

Lidia

si sa stii ca si la 8 zile cand a venit preotul acasa si ne-a citit, cand a ajuns sa ii citeasca ei si i-a facut de 3 ori semnul crucii la sfarsit..A ZAMBIT! ..asa din senin, si la 8 zile bebele nu prea zambea..De am ramas toti 3 tablou: eu, sotul si preotul!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Monis, Laura pt raspunsuri.

Babycalm am si eu in casa, incerc si cu ala, oricum de burtica tot s-a strans si dupa babydrinkul ala...
Cu infacolul nu stiu daca sa mai iau dupa ce mi-a urlat sfertul de ora in noaptea aia. Eu am zis ca s-a stricat porcaria de la caldura... Oricum, cred ca avea efect si tragea parturi dese de la el. Acum sunt doar pe espumisan dar as vrea sa alternez cu ceva. Inca ma gandesc daca sa fie ceai sau infacol.

Deci cand merg la biserica (sa nu uit sa ma infig direct in altar dupa popa ) sa imi iau si comoara dupa mine!

Nu v-am zis, ieri a primit jucarele, hainute si banuti! Ceata zgomotoasa a stat 4 ore! Apoi am dormit rupti toti 3!

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput