Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

in picassa ai un buton editare si optiune sa stergi poze.

Am gasit comanda, dar nu o ia. Off

Apesi pe aia, apoi pe poza de sters, apoi ok

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Shtephy - ce copii frumosi ai . Sa va traiasca draga mea!
Ce e aia molifta de 8 zile?
Ca abia mi-am luat de-o grija cu cele 40 de zile... am ratat ceva?!?

Eu am scapat super ieftin, ca am ajuns intamplator la sfarsitul slujbei, oricum nu vorbisem cu nici un preot dinainte , am rugat pe scarile bisericii o femeie cu un copilas in brate sa-i spuna unui preot... preotul a venit cam in 10 minute, a citit 1 minut si gata

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Gata, am rezolvat altfel. Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13acu am aterizat si eu dupa ce m-a 'cetit' preotu la biserica, si dupa ce in prealabil am asteptat 45 de minute in masina pe geru asta, ca preotu nu a zis corect ora!!!nu ma mai prind ei la ortodoxi decat la botez, ca pe urma merg la mine la biserica
Felicitari! Te rog sa remarci ca-s o parolista, da? Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

FLORICIK felicitari sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea.
Va

Scuze ca sunt asa de scurta, dar avem probleme cu soacra, adica e in spital si e in coma si nu stim cat mai traieste.

Cand sunt mai lucida si se termina totul am sa mai intru sa mai vb cu voi.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Shtephy - ce copii frumosi ai . Sa va traiasca draga mea!
Ce e aia molifta de 8 zile?
Ca abia mi-am luat de-o grija cu cele 40 de zile... am ratat ceva?!?

Eu am scapat super ieftin, ca am ajuns intamplator la sfarsitul slujbei, oricum nu vorbisem cu nici un preot dinainte , am rugat pe scarile bisericii o femeie cu un copilas in brate sa-i spuna unui preot... preotul a venit cam in 10 minute, a citit 1 minut si gata

poze de azi de ieri

Monis ce norocoasa esti..Eu de fiecare data cand am avut treaba cu biserica , recunosc ca a trebuit sa asteeeeeeept, de iti lua tot avantul.

Asa..pt viitor, inteleg ca se face o molifta pana in 40 de zile si ca e posibil sa mai fie si una de 8 - sper ...cam asta e tot, nu?

As fi vrut si eu sa pun niste poze - deocamdata cu burtica, exercitiu pt atunci cand o sa am poze cu bebe - dar nu stiu deloc cum. Daca la un moment dat are cineva deajunsa rabdare sa-mi dea si mie 2-3 hint-uri, i'm here, ready to post!

O duminica minunata!!!!!

39 saptamani & still counting :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata si de la noi, mai la pranz asa.

Bine ai venit Miruna, bebe de Mariaandrei!!
Bine ai venit Justin Damian, bebe de Romanitza!!!
Bine ai venit Maria Ema, bebe de Floricik!!!

Stefy, sunteti niste frumosi si niste alintati! Papusica e superbaaa!! Iar bucalatul mic e mami in miniatura. Sa va dea DD numai bine si sa va aduceti numai bucurii unii altora!

E, fetelor, vorbiti de mosul...idei...ioc! Dar o jucarie tot trebuie sa iau papusicai. Stiu ca ea e tot ce ne puteam dori noi de Craciun, dar la ea o sa vina mosul cu ceva, mai vedem.

Vorbiti de jonsonuri. Si eu am patit cu o cremuta de fund primita in maternitate, mi s-a cam iritat, dupa care au tipat asistentele la mine sa nu mai folosesc produsele astea ca sunt bombe pt pici.
Eu folosesc servetele umede de la happy si sunt ok. Sunt f lenesa, spal copilul cam de 2 ori pe zi la fundulet, restul doar servetele.

Raluci, f tare faza cu acarul!
Eu ii dau din ambii sani la un alaptat, chiar daca nu oleste bine pe ultimul. Imi dau seama din palpare care e mai plin.

Ionela, eu am luat pt maternitate nivea de spalat din cap pana in picioare si acum tot pe ala il folosim cu succes. Vad ca voua nu v-a placut. Ma gandesc si la produsele astea gen sensitive, oare ii fac mai sensibili!? Eu folosesc detergent de bebe, oare cand voi renunta la el va face urat?!

Cum tineti voi infacolul??? Doar la frigider?

Lavi, pup veselutul mic!

Fetelor care ati facut molifta, ati mers si cu bebe? Eu stiam ca numai mama e...de vina.

Monis, chiar ma intrebam daca iesi mereu cu bebe mic! Dar m-ai lamurit tu inainte sa sar cu intrebarea!
Am vazut poze cu familiuta fericita!!!
Eu mai am o multime de episoade din dr House de vazut, dar de cate ori ma apuc incepe sa miaune papusica, ori pe tati il apuca povestile...

Micutza Chiara, esti o printesa frumoasaa!

Azi i-am dat a doua oara ceai baby drink. Voi dati ceai copiilor?
M-am chinuit cu seringa sa nu o invat cu bibe.
I-am dat ceai caci trecuse doar o ora de la alaptat si vroia sa roada. Dadea afara branzica si tot cauta tzatzi!
Cumnata mea mi-a zis sa ii iau granule de la hipp, caci sunt mai bune!
Voi ce ceiut folositi?

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MussicaAs fi vrut si eu sa pun niste poze - deocamdata cu burtica, exercitiu pt atunci cand o sa am poze cu bebe - dar nu stiu deloc cum. Daca la un moment dat are cineva deajunsa rabdare sa-mi dea si mie 2-3 hint-uri, i'm here, ready to post!
Hai sa incerc sa te invat cum am invatat si eu. Iti faci un cont pe picassa unde incarci pozele pe care vrei sa le publici. Apoi, linkul care iti apare il copiezi paranteza patrata url semnul egalului ghilimele copiezi linkul inchizi ghimimelele si paranteza patrata trecit numele pe care il alegi iar paranteza patrata slash url si inchizi paranteza Merge? Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

FLORICIK SA ITI TRAIASCA BEBITZA SI SA FIE SANATOS!!! SI TIE LAPTIC DIN BELSUG

SHTEPHY ce cavaler ai.....

LAURAIRINA vazut bebelina cum doarme pe burtica lui mami

Ce o fi cu SIMONETTEca n-a mai scris...O fi nascut?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Te rog sa remarci ca-s o parolista, da?

pai sa stii ca am pandit la colt pana am prins pozele si le-am 'savurat'cu privirea Incantata de cunostinta..in sfarsit!!
Frumoasa familie, dar mai ales frumoasa printesica!!!Sa va traiasca!!!!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput