'Frumusetea gestului marunt' - expozitie foto
Astazi, 12 decembrie, orele 12:00, are loc la Palatul Copiilor din Bucuresti vernisajul expozitiei de fotografie 'Frumusetea gestului marunt'.
Vanzarile obtinute din vanzarea fotografiilor vor fi donate centrului de plasament 'Piticot' din comuna Domnesti. O fotografie costa 30 RON. Puteti vedea fotografiile aici. Expozitia e organizata de prieteni de-ai mei si va pot asigura de bunele lor intentii, iar unele dintre fotografii sunt foarte bune.
Enjoy!
eu zic ca toate sunt f bune, mai ales pentru scopul asta, chiar daca sunt mai comerciale majoritatea, dar sunt spectaculoase si decorative.
Eu n-am voie sa merg, la ce dimensiuni sunt expuse? Pe ecran arata beton, daca si printurile sunt la fel vor avea mare succes, le tin pumnii!
edit, mi-a placut f f mult asta
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
beshter spune:
Sabina, multumim! Sper din toata inima sa aiba succes si sa reuseasca sa stranga banuti.
Dimensiunea printurilor e A3; am vazut cateva si arata foarte bine.
Ti-au mai placut si altele? Daca vrei vreuna, ma gandesc s-o cumpar pentru tine. Ce zici? (daca nu se vinde pana ajung eu)
edit: ca cadou, I mean:)
Trouve avant de chercher
Sabina spune:
oo ce draguta esti
din pacate nu mai am loc sa le pun, ma strofoc acuma sa-mi gasesc pt 2 de-ale mele
(http://www.fotopoetica.ro/?p=student&s=30 1 si 8, le am printate de la expo si tre sa-mi cumpar simeza ca nu se mai poate:D)
PS. dar daca se poate, as dori sa transmiti felicitarile mele autorului fotografiei cu cei doi copii prin geam:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
beshter spune:
Am fost la expozitie si m-am facut cu asta:). Au vandut ceva baietii. Cele care au ramas vor fi re-expuse (incearca sa-l convinga pe director sa le lase si maine in foaier) la o data pe o voi anunta ulterior.
Trouve avant de chercher
musetto spune:
Felicitari pt initiativa si nu in ultimul rand pt fotografii ! As dori sa achizitionez si eu aceasta poza, daca mai e disponibila. Daca nu, atunci o sa aleg alta cu aceeasi tema. Vreau sa i-o fac cadou sotului, care e foarte indragostit de munti . Iti trimit un mesaj, Mihaelka, sa stabilim detaliile. Felicitari inca o data!
beshter spune:
musetto, multumim frumos!
S-a vandu poza respectiva dar mai gasim noi ceva:)
Trouve avant de chercher