'Frumusetea gestului marunt' - expozitie foto

'Frumusetea gestului marunt' - expozitie foto | Autor: beshter

Link direct la acest mesaj

Astazi, 12 decembrie, orele 12:00, are loc la Palatul Copiilor din Bucuresti vernisajul expozitiei de fotografie 'Frumusetea gestului marunt'.
Vanzarile obtinute din vanzarea fotografiilor vor fi donate centrului de plasament 'Piticot' din comuna Domnesti. O fotografie costa 30 RON. Puteti vedea fotografiile aici. Expozitia e organizata de prieteni de-ai mei si va pot asigura de bunele lor intentii, iar unele dintre fotografii sunt foarte bune.

Enjoy!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu zic ca toate sunt f bune, mai ales pentru scopul asta, chiar daca sunt mai comerciale majoritatea, dar sunt spectaculoase si decorative.
Eu n-am voie sa merg, la ce dimensiuni sunt expuse? Pe ecran arata beton, daca si printurile sunt la fel vor avea mare succes, le tin pumnii!

edit, mi-a placut f f mult asta

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Sabina, multumim! Sper din toata inima sa aiba succes si sa reuseasca sa stranga banuti.

Dimensiunea printurilor e A3; am vazut cateva si arata foarte bine.

Ti-au mai placut si altele? Daca vrei vreuna, ma gandesc s-o cumpar pentru tine. Ce zici? (daca nu se vinde pana ajung eu)

edit: ca cadou, I mean:)

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

oo ce draguta esti
din pacate nu mai am loc sa le pun, ma strofoc acuma sa-mi gasesc pt 2 de-ale mele

(http://www.fotopoetica.ro/?p=student&s=30 1 si 8, le am printate de la expo si tre sa-mi cumpar simeza ca nu se mai poate:D)

PS. dar daca se poate, as dori sa transmiti felicitarile mele autorului fotografiei cu cei doi copii prin geam:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Am fost la expozitie si m-am facut cu asta:). Au vandut ceva baietii. Cele care au ramas vor fi re-expuse (incearca sa-l convinga pe director sa le lase si maine in foaier) la o data pe o voi anunta ulterior.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Felicitari pt initiativa si nu in ultimul rand pt fotografii ! As dori sa achizitionez si eu aceasta poza, daca mai e disponibila. Daca nu, atunci o sa aleg alta cu aceeasi tema. Vreau sa i-o fac cadou sotului, care e foarte indragostit de munti . Iti trimit un mesaj, Mihaelka, sa stabilim detaliile. Felicitari inca o data!

Mergi la inceput

musetto, multumim frumos!

S-a vandu poza respectiva dar mai gasim noi ceva:)

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput