orgazmul si alaptarea
am deschis subuectul asta cred ca 5 luni in urma si eream inpacienta ca nu am orgazm , ha ha ha a venit , acum e aproape 1 an decin s-a intimplat ultima oara ... dar e cu mine iar
Raspunsuri
Annie80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vlahos ha ha ha |
Intr-adevar, funny postul tau, acum inteleg unele fete , aici pe forum!
marius spune:
Si eu carele credeamu ca ezte doara o gresala de scrisu, adeca e de printip monser si am vrutu sa corectez dar merita cititu asa cum este elaboratu de la mama ei natura, parol.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Alizee spune:
citat din mesajul lui vlahos am deschis subuectul asta cred ca 5 luni in urma si eream inpacienta ca nu am orgazm , ha ha ha a venit , acum e aproape 1 an decin s-a intimplat ultima oara ... dar e cu mine iar |
orgazmu iaste inportantu...si iaste cu tini iara...
Cred ca postarea userului vlahos se incadreaza la categoria : din putul gandirii filozofice
allinta
Alizee spune:
citat din mesajul lui Lorenza Haideti mai,ce sunteti asa rai?Cred ca a scris sub influenta orgazmului. |
Neee.... A scris sub influenta .
allinta
kariguld spune:
stii cum zice neamtul?
"indiskrete frage"-intrebare indiscreta:"ezste de mult tu in Canada?" poate uita limba romana mei....
ce ti-e si cu orgazmul asta, mei....
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Natasa spune:
Ha, ha. Bine ca nu mai esti inpacienta, prin ce emotiuni trecui numai eu stiu. Daca nu-s indiscreta, cum se obtine orgazzzmul asta? :)
ladyJ spune:
Uite domnule, asta numesc eu spirit de echipa!
Vlahos ne anunta zambind, razand de-a dreptul, ca s-a intors! Pe unde a umblat beZmeticul atat timp? Haha, hai sa ne bucuram pentru Vlahos!!!!!!!
ileana spune:
citat din mesajul lui marius Si eu carele credeamu ca ezte doara o gresala de scrisu, adeca e de printip monser si am vrutu sa corectez dar merita cititu asa cum este elaboratu de la mama ei natura, parol. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Corecteaza-l, te rog, sau arunca-l la "containerul verde".
Ma scoate din minti cand deschid "Femina intim".
Imi loveste retina.