La multi ani licurici de ian-feb2009(73)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

anna mama ilmai iau uneori dimineata pe canapeua de la el din camera (care pt mine e extrem de neconfortabila si nu dorm ca lumea) dar si atunci se trezeste; la noi in pat nu doarme;

selene nasol ca daria nu mananca... da macar doarme bine; eu nu pot renunta la job... nu am cum; si asa am redus cat am putut plecatul de acasa (pot lucra si de acasa) si taskurile mele;

koruccia cam toti in jurul meu imi zic sa il intarc; dar nu am nici o garantie ca nu se va mai trezi si dupa aia; il ampe nepotamiu exemplu care pana la un an jumate avea inmedie 3 treziri pe noapte si e pe formula de la o luna

bpaula eu fac fata bine dc se trezeste de maxim 4-5 ori; dc emaides deja ma resimt naspa; nu ar fi asa tragedie ca ma scol de n ori, ca functionez pe pilot automat, da macar la cateva zileimi trebui o tura de 3-4 ore legat; si durerea cea mare a fost ieri si azi noapte pt ca a stat cate 2 ore treaz;

miere valeu ce meniu dau aia... eu nu prea pot sa te ajut ca nu am prea multa imaginatie; robert mananca asa:
- la 9 fructe pasate (de vreo sapt, inainte blenduiam) cu branza fagaras de la Monor si cereale de dimineata; ca fructe mar para mandarina banana ; dc nu am fructe ii dau de la borcanel etapa2
- la pranz o zi spanac cu galbenus si iaurt, o zi ficat cu piure si morcov (sau pui in loc de ficat) o zi borcanel cu peste, o zi pui cu dovlecel/piure si morcov, sau pui cu brocoli si iaurt, sau pui cu conopida/piure/morcov si in rest borcanele de legume cu pui, miel, vitel, curcan.
- ca si gustare la 4 il pun in scaun si ii dau bucatele de fructe si bucatele de paine Fitness (de la kaufland) sau biscuiti de-ai lui ;
- seara fie legume cu carne, fie lapte de-al meu cu cereale, fie iaurt cu banana cu cereale;
la masa de seara de regula mananca cel mai mult , 200-2300ml

Mergi la inceput