La multi ani licurici de ian-feb2009(73)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

bebelusi mie mi-a zis doctorita sa ii dau peste care da din coada. Si pentru ca neuronii mei erau blocati, ca na eu ma gandeam ca toti dau din coada, mi-a precizat sa ii iau peste viu. Ca nu se stie restul de cand e inghetat sau pus pe gheata.
Perfect adevarat, eu, de exp, am luat pentru noi (bebe doar viu) o punga cu 5 pesti congelati de la supermarket. I-am decongelat si 2 din ei erau aproape putrezi, le cadea carnea de pe oase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Porumbita, I feel for you. Imi pare rau ca nu pot sa-ti dau vreun sfat, poate asa ti-e dat s-o duci pana il intarci. Oricum toata admiratia mea ca ai avut taria sa alaptezi asa mult, as fi colapsat demult daca pitica mea s-ar fi trezit asa mult. S-ar putea ca la Robert sa fi devenit si obisnuinta trezitul. Ce am remarcat eu la Carla e ca, atunci cand se trezea noaptea daca o lasam sa planga se linistea singura relativ repede (nu plangea prea tare) si adormea, daca intram la ea in camera incepea sa urle ca din gura de sarpe si plangea tare, tare, linistindu-se doar daca o culcam langa mine, nu era suficient sa o iau in brate. Anyway, o gramada de vorbaraie pentru nimic...ce pot sa-ti doresc e multa putere!

Naty, sanatate multa printesei! Si tie odihna!

Corina, sper sa fie vreun dintisor si sa va reveniti cu somnul. Eu se pare ca am ajuns obsedata ca nu-i mai ies dinti Carlei (are doar 2, iesiti acum 3 luni) din moment ce azi noapte am visat (eu nu prea visez de obicei) ca am descoperit subit ca are 6 dinti joi si ca-i ies caninii de sus

Miere, o sa-i treaca lui A., sunt doar cam enervanti mucii. Carla a avut si ea prima raceala, a inceput acum o saptamana, ea a facut febra 38.9 si eu i-am dat Tylenol. Muci inca mai are din cand in cand, dar tot aposi, n-au ajuns in alta stare, si mai tuseste putin.

Lisa, poate scapati doar cu muci

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Hello!

Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI, ANA-MARIA!

Am avut niste zile groaznice, va ziceam ca lucrez la o tranzactie de 3 luni si zilele astea a fost "closing"-ul, am stat de dimineata pana seara in priza, tot felul de incurcaturi au fost, bine ca s-a terminat!
Colac peste pupaza sambata seara Ioana a facut 39 de grade; gatul din nou
Iar luni noaptea m-am trezit la 1 si nu am mai reusit sa dorm de loc, marti am fost zombi si a fost si cea mai grea zi, am ajuns acasa la 1 noaptea, deci fix dupa 24 de cand ma trezisem

Nu am reusit sa citesc nimic din urma ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Naty multa sanatate Ioanei ...uf, ca asta iti trebuia tie acum...

Sper ca ai incheiat tranzactia si acum ai tu timp sa-ti tragi sufletelul... Nadi ce mai face?

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Of tare as vrea sa scriu mai mult dar asa trage Andrei de laptop...

Multumesc pt urari.Vom tremura RAU pn ne da aprobare banca.Cica venitu meu conteaza doar o parte, la Radu sunt pb ca e in scadere stiti orele care se taie celor de la stat samd

Apartm are termen 30 mai 2010 si nu e teapa, dezvoltatorul a fost ieri al semnarea avansului si deja e inaintat.El e un im deosebit, roman...familist, 3 copii, cel mic 6 luni.Cea de la agentie e o vampa si ne-a supt de 900 euro.asta e max ce putem pierde, pt ca dc nu primim creditul avansul il primim inapoi.

Casa are 67 m2 dar are 2 balcoane de cate 4 m2 dar mie imi pare mare, e si ok aranjata.Blocul e din caramida, am fost cu amic de al nostru constructor si ne-a dat ok.Nu are regips intre camere ca mai toate "rezidentialele " noi.Este 57 mii si am dat avasul ieri 2850.Ne va mai costa cam 400 euro taxe la banca, 900 euro un depozit reprzentand de 3 ori rata si notarul la final la vanzare cumparare.Mai sunt cam 80 euro taxe ca fondul de garantare tine banii blocati pn la finalizarea casei , dar noi o vrem pe asta, chiar dc e nitel in pampas...

Porumbita nu stiu doamne cum rezisti.Imi luam campiiiii...si asa Andrei se trezeste de 1000 de ori noaptea dar de cele mai multe ori adoarme imediat si eu..si el.Dar noi domrim impreuna.

Va pup ca s tare alergata, am fost la agentia de prestari sociale, la spitalul platitor si...mai tre sa merg ca toate dureaza....hartii peste hartii.

Sanatate multa bolnaviorilor, Aidan nu puteai scapa ha?

Iulia sa stii ca plang si eu unerou de emotii poz alteori de teama.Ta ta plange cel mai des si e f emotionat, evident Radu nu plange deloc

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere e mortal Aidan in poza aia..cum roade el dom;le la rotile alea..cred ca-s gustoase rau :))))
Multa sanatate va dorim.
Am uitat-eu ii fierb spanacul in lapte,dupa ce fierbe,il scurg un pic,ii pun smantana,putina branzica si un galbenus de ou,sare si gata,e ff bun,mi-a placut si mie si eu in mod normal nu suport spanacul.:))Si ficatul de pui tot in lapte il fierb.:)

Lisa multa sanatate Anei.

Naty,multa sanatate Ioanei.

Porumbita,este foarte incarcat programul tau,chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau,pt ca sunt convinsa ca le-ai incercat pe toate.Multa putere si nervi de otel iti doresc sa treci mai usor peste.Oricum ar fi bine sa faci cumva sa te mai si odihnesti.

Vreau si eu zapada ..noi nu avem si vreau si eu sa fie zapada afara,sa tropaie si David prin zapada.cu maica-sa cu tot evident,ca eu sunt mai rau decat cei mici

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Crisspy, posibil, desi nu prea cred, ca nu trecusera decat vreo doua zile, stiam ca perioada de incubatie e mai mare.Initial am crezut ca e de la daycare.

Mai degraba de duminica, am fost cu el la un loc de joaca inchis, si acolo a venit in contact cu multi copii, unii mai maricei, plus ca l-am gasit fluturand un servetel care sigur fusese folosit pt sters nasul, pt ca era tare mototolit, cum l-o fi gasit el tocmai ??

eu ma mir cum de a scapat pana acum fara viroze pt ca domnul uite ce face cand e pe afara:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4193036910/

Poza asta e mortala ...o vazusem pe FB, unde citisem ca s-ar putea sa fi luat virusache de la cresa...

Anyway, de unde, de neunde, l-a luat... sa treaca repede...

Cuscra nu ne faci si noua capitol nou? Eu nu parola de la user-ul nostru ca faceam eu...

Crisspy si Razvi

Mergi la inceput

Pai cum nu aveti zapada la C-ta???? Ca ziceau astia ca a nins de s-a inchis portul...basca ca toate trenurile care vin de la C-ta au intarzieri enormeeee...

Davidutzu scump...

Crisspy si Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Pai cum nu aveti zapada la C-ta???? Ca ziceau astia ca a nins de s-a inchis portul...basca ca toate trenurile care vin de la C-ta au intarzieri enormeeee...

Davidutzu scump...

Crisspy si Razvi

Viseaza dom'le aia de la tv.In Cta nu a nins decat azi putin,a fulguit asa nitel cu fulgi marunti.O fi nins in alte localitati,aici in oras, nu..si vreau sa ninga ca lumea,sa se depuna strat(cred ca ma injura Roxana daca ma aude :)))) )..Nah,acum de sarbatori vreau,ca apoi nu mai vreau zapada.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

acum fac capitol nou.
miere,eu stiam ca termenul de incubatie e 48-72 de ore,deci s-ar putea sa fie si cresa.

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

continuarea:AICI

Mergi la inceput