America (185)
Raspunsuri - Pagina 6
Carmenbr spune:
Sunt pe fuga, scriu mai mult maine de la servici, dar vroiam sa-i spun Andreei-Philip ca steroizii pe nebulizer sunt absorbiti intr-o cantitate foarte mica si ca eu i-as recomanda sa ii faca pe aia, poate scapa de prednisol lichid. Eric de aproape 3 ani e pe nebulizer si il prefer pe asta cand incep crizele de tuse, decat sa ajung la prednisol lichid.
Daca tuseste rau si se aude wheezing, eu nu m-as juca. Sunt nasoi de tot steroizii, dar in cazuri din astea sunt singurele medicamente recomandate. Tu stii cat de rau ii e si tu decizi, dar ai grija ca nu e de jucat sa nu se sufoce cum am patit eu cu Eric. Tu stii daca poti astepta sau nu.
cenia spune:
Andreea si eu am folosit prednison la David avea sub 2 ani. eram in Ro. am fost panicata dar a raspuns pozitiv in urma tratamentului cu sirop, desi folosisem nebulizatorul il puneam is in somn ca sa inhaleze bine. fondul mostenit era rau eu cu astm bronsic si tatal cu rinita alergica. dupa acel moment nu a mai fost nevoie niciodata sa il folosesc. dar avea whizing si se auzea clar.
la fata am folosit steroizi la virsta de 8 luni parca, doar o singura injectie ca era infundata rau de tot. dar nu am mai avut probleme si desi acum am zis sus si tare ca are whezing dr. a ascultat-o si a zis ca nu! a facut o reactie urita in urma vaccinului flu.
eu am luat toata copilaria prednison numai in crize. nu am avut probleme uneori mai ziceam ca ma "inteapa inima". astmul e f dificil. daca il tratezi corect trece. dar nu e vorba aici de astm la tine ci doar de zgomotul care il auzi.baieteii sunt mai sensibili la aceasta boala decit fetitele. asa am citit.
instinctul iti va spune ce sa faci. dar nici nu trebuie sa iti fie frica de steroizi, il va ajuta sa respire, doar atit. pe timp indelungat is probleme cu steroizii.creaza dependenta dar acum nu e cazul!
multa sanatate
miereamara spune:
Corina eu am inceput cu cereale simple de orez, acestea au riscul de alergie cel mai mic.
Formula este recomandata pana la 2 ani cel putin, pe la 10 luni poti trece la urmatorul tip de formula, pt copilasi mai marisori.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
miereamara spune:
Andreea, multa sanatate lui Nicholas, imi pare rau dar nu stiu ce sfat sa iti dau, am primit cupoanele, multumesc!
Adriana ce figura expresiva are Aidan! e superb bradul vostru, l-am admirat si pe fb.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
blackpanterro spune:
Fetele si Aidan a facut o criza resporatorie urata in iarna trecuta si in vara cu wheezing si restul dar noua ne-a spus dr ca la varsta asta nici nu poate fi vorba de astm. Diagnosticul a fost reactive airway desease si ne-am tratat cu inhalatii si nu cu prednison. La fel si la ER-ul german, nu a pomenit nimeni de astm, ne-au dat si acolo inhalatii cu saruri. Au dat vina pe alergii.
Miere, .
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
philip spune:
carmen, acum am scos prescriptia din poseta sa vad pt ce e. e pt prednison solutie orala, uf, nici nu stiam ca exista si varianta pt nebulizer. oare sa sun la dr sa cer aia? maine ar trebui sa incetez tratamentul cu albuterol si inca mai aud suierat, slab, dar mai e. de respirat el respira bine, nivelul oxigenului e mai mereu la 100, sau peste 92, sunt tare incurcata. ar fi rau sa terminam cu albuterolul maine si sa astept cateva zile sa vedem cum se simte?
va multumesc tuturor
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Andrada spune:
AL meu facea croup, ingrozitoare momente astea cu sufocatul. Am chemat salvarea de vreo 3 ori (ii tineam cu orele pina trecea criza si ii masura oxigenul constant, ce m-or fi injurat).
Hai sa va zic faza. Am facut peshte azi la prinz si ma tot plingeam ca nu mi-a iesit cum trebuia, etc. Sotu incepe sa laude dublu mincarea ca sa ma simt bine probabil. La care Marcu: Tati, don't patronize mami, she already feels bad as it is... Am ramas amindoi cu furculitele in aer. E ceva copilu asta...parca vad ca luni la scoala o sa povesteasca de peste, ca nu iarta nimic. Si m-am jurat ca nu ma mai pling de gura-mare.
Andrada spune:
Sa nu uit, Pantero, Aidan e tot al tau...deocamdata sotu n-are nici o contributie e leit.
Carmenbr spune:
Adriana, inhalatiile sunt aproape sigura ca si la voi au fost cu steroizi, dar varianta pentru aerosoli. Tu mai tii minte ce medicamente ai pus pentru inhalare? Wheezingul se tratateaza in general cu steroizi pentru inhalatii.
philip spune:
carmen, albuterolul asta nu e steroid, e un bronhodilatator care actioneaza ca adrenalina. eu de aia n-as merge un pas mai departe la steroizi. maine terminam albuterolul si il voi urmari timp de cateva zile, daca se mai aude wheezingul sau se ingroasa glumea, cred ca dau prednisonul.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009