America (185)
Raspunsuri - Pagina 5
blackpanterro spune:
Ciufulet, felicitari pt Mac :). Si eu am aceeasi problema dar nu a inceput cand am trecut la Mac ci cand am trecut de la Internet Exploder la Firefox. Pe mine nu ma deranjeaza, am incetat sa mai folosesc emoticoane, rar le pun cand nu mi-e lene sa te scriu manual sau sa le copiez de la coada propozitiei in propozitie.
Andreea, sanatate lui N si felicitari pt primul dintisor!
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
mihutza11 spune:
Un pix - 1 leu. Un tricou - 10 lei. O excursie - 1.000 de lei. Bucuria de a vedea un PSD-ist ofticat: nepretuita!
Care e tara cu cei mai multi negri? România: 49,6% sunt negri de suparare!
I: Ce-a primit Mircea Geoana de la Mos Nicolae?
R: Jocul “Mircea Geoana Presedinte”, varianta demo
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 Un pix - 1 leu. Un tricou - 10 lei. O excursie - 1.000 de lei. Bucuria de a vedea un PSD-ist ofticat: nepretuita! Care e tara cu cei mai multi negri? România: 49,6% sunt negri de suparare! I: Ce-a primit Mircea Geoana de la Mos Nicolae? R: Jocul “Mircea Geoana Presedinte”, varianta demo Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Hoinarii |
ruxij spune:
Stii cum sa bagi la loc dopul de la sticla de sampanie? Nici eu, dar ne arata Mircea Geoana.
ruxij spune:
Intrebare: “Ce face acum Vanghelie?
Raspuns: “- Cauta pe google sa vada ce inseamna diaspora, sa o cheme la ordine”.
“Geoana, foarte vesel, se intalneste cu bunicuta. De ce esti asa
vesel? Mi-am facut testul IQ. Si? A iesit negativ”.
Cel mai scurt banc: “Geoana, presedinte!”
“Scrisoarea a III-a actualizata: Tu esti Mircea ? Da imparate! Esti
un prost si jumatate!”
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip Help! in seara asta l-am dus iar la medic si tot se aude wheezingul. dr i-a prescris prednison, eu m-am panicat si-atunci el mi-a zis ca sa-i fac tratamnentul cu nebulizerul la 4 ore si daca pana luni nu-i bine atunci sa-i dau prednsinonul. eu-s tare anti steroizi si-acum nu-s ce sa fac. ce experiente aveti? US www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009 |
Andreea, fiecare copil e diferit...dar sa iti spun ce experienta am avut noi...
Cand David avea vreo 2 ani, in urma unui wheezing si o bronsiolita (plus ca sotu a avut astm bronsic in copilarie), l-au catalogat ca astmatic si ne-au dat tratament...Am mers cu tratamentul (singulair) pana pe la 3 ani, si corizon in raceli, cand i-am facut alte teste la Bucuresti si ni s-a spus ca diagnosticul initial a fost nefondat si copilul nu are nevoie de nici un tratament.
Eh...cand am ajuns in US la pediatru, la prima febra, cand ne-a intrebat de preconditii si i-am spus ca a fost pe tratament cu Singulair si cortizon, mi-a spus subit ca aude wheezing si ca sa ii dau iar cortizon ...Eu nu i-am dat nici unele (dar David deja avea 3 ani)...si ca prin minune a disparut si raceala si wheezing-ul doar cu apa si vitamina C. A mai racit o singura data de atunci (la fel ne=a spus de wheezing) si am schimbat pediatrul...nu am mentionat ca i-am dat in Ro trat pt astm, si nu s-a mai auzit nici un wheezing...si ne-a recomandat doar lichide, tylenol in caz de febra si rabdare...
Coincidenta sau nu...de atunci nu mai stim ce sunt raceli. Poate o fi avut un weezing, dar care a disparut si fara cortizon...si pana acum, din fericire, nu a reaparut...si nici nu a dezvoltat astm...
Dar...fiecare copil e diferit, eu as consulta un alt pediatru (poate gasesti un pneumolog)...sa confirimi wheezing (din cate am aflat apoi, in general racelile, brosiolitele la copilasii mici, sunt insotite de wheezing, din cauza inflamatiei bronhiilor -normala de altfel-care sunt foarte stramnte si mici oricum...)
Hilde spune:
Nu mai asteptati degeaba. Daca m-am razgandit, inseamna ca am avut un motiv bun.
De voluntariat nu stiu ce sa va spun, stiu ca a facut sotul meu shadowing la niste doctori si a vb cu avocatul ca sa vada daca-i ok. El era pe H1B. Avocatul a zis ca este ok daca pozitia este clar definita ca shadowing in spitalele respective, nu a fost nicodata inclusa in payroll, nu este platita in mod normal. Presupun ca situatia e similara si pt alte tipuri de voluntariat.
corinadana spune:
Fetele cu bebelasi de care cereale le ati dat? ne apropiem si noi incet incet de papica solida.
Si inca o intrebare. Acum ii dau Similac- infant formula. Cat ii mai dau din asta si cu ce schimb cand tr schimbat?
Andreea inca o data multa sanatate puiului, sa aveti noroc sa scapati doar cu aerosoli si felicitari ptr dintisor!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Un Santa autentic :). Aidan a fost foarte incantat ca i-a spus ce vrea si la sfarsit a primit gummy bears :)). In fiecare an vine nenea asta la baza, arata ca si Mosul din filme, foarte autentic.
http://picasaweb.google.com/blackpanterro/AidanAndSanta?authkey=Gv1sRgCOWt06rBqsyeqQE#5414775397993073298
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
blackpanterro spune:
Si bradul :)
http://picasaweb.google.com/blackpanterro/ChristmasTree#5413328293669350322